-
عضو انجمن
درخواست اکانت ovh با مشخصات امریکا
سلام . نیاز به یک اکانت ovh با مشخصات امریکایی دارم . لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید .
احتیاج به مدارک ندارم تنها چیزی که میخوام تضمین اینه که اکانت بی خود بلوکه نشه و فروشنده پاسخگو باشه .
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
-
-
May 22nd, 2017 15:18
# ADS
-
پاسخ : درخواست اکانت ovh با مشخصات امریکا

نوشته اصلی توسط
talebi1372
سلام . نیاز به یک اکانت ovh با مشخصات امریکایی دارم . لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید .
احتیاج به مدارک ندارم تنها چیزی که میخوام تضمین اینه که اکانت بی خود بلوکه نشه و فروشنده پاسخگو باشه .
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
مدارکی که باز میکنن ، همگی فییک هستن دوست عزیز ، پس کسی تضمین نمیده برای پنلی که با مدارک فییک باز میشه!
باید مدارک حقیقی ردیف کنید
-
-
عضو جدید
خدمت شما عرض کنیم که اولا مدارک امریکایی همشون فیک هستند دوما برای وریفای مدارک لازم هست درکل برای اوی اچ حتی شماره تماس هم لازم هست
کلا آمریکا ری*** 99 درصدی هستش
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
talebi1372
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
مدارک و وریفای بصورت تلفی و کاملا معتبر
مدارک از فرد ایرانی در آمریکا
تلگرام OmizbanCo
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
خدمت شما عرض کنیم که اولا مدارک امریکایی همشون فیک هستند دوما برای وریفای مدارک لازم هست درکل برای اوی اچ حتی شماره تماس هم لازم هست
کلا آمریکا ری*** 99 درصدی هستش
بله عزیز . همین الان اکانت ovh دارم فقط مشخصاتش اروپایی هست و مشکل اینجاست که وت و قیمت ارز باعث میشه هیچ سرویسی صرفه اقتصادی نداشته باشه . مدارک فیک امریکایی خودم موجود دارم . نیاز به یک شخص حقیقی دارم تو امریکا که برام اکانت بسازه .
-
-
عضو جدید
میتونیم براتون با مدارک از اسیا اکی کنیم بدون مالیات اگرهم خواستید همراه با پی پالش
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
-
عضو انجمن
با سلام و احترام
با مبلغ 2 میلیون تومان با مدارک واقعی و به همراه رفع مشکلات احتمالی در آینده قابل ارائه می باشد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
عضو انجمن
ماشالله این تحریم ها خوب محیطی شده برای گرفتن ماهی از آب گل آلود . یکی از بچه های پرشین تولز محبت کرد با 40هزار تومن ردیف کرد . ممنون از همگی .
-
تعداد تشکر ها ازtalebi1372 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
talebi1372
ماشالله این تحریم ها خوب محیطی شده برای گرفتن ماهی از آب گل آلود . یکی از بچه های پرشین تولز محبت کرد با 40هزار تومن ردیف کرد . ممنون از همگی .
سلام من هم نیاز دارم به یک اکانت ovh امریکا، امکانش هست ایشون رو به من هم معرفی کنید؟ ممنونم
-
-
May 29th, 2017, 16:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
talebi1372
دوست عزیز اگر مدارک واقعی هست برای بنده هم لینک پروفایل اون شخص رو بفرستید من هم میخوام.مرسی
-