یک عدد دومین داریم یک سال بود ثبت شده ، 14 نوامبر 2010 اکسپایر شده (44 روز پیش)( در tucows ) الان وضعیت این دومین چطوره ؟ کسی میتونه ثبت یا ترنسفر کنه ؟
توی internic.net هم میزنه Status: ok
پ.ن ممدو چرا بن کردین کار داریم بابـــــــــا ، اه
یک عدد دومین داریم یک سال بود ثبت شده ، 14 نوامبر 2010 اکسپایر شده (44 روز پیش)( در tucows ) الان وضعیت این دومین چطوره ؟ کسی میتونه ثبت یا ترنسفر کنه ؟
توی internic.net هم میزنه Status: ok
پ.ن ممدو چرا بن کردین کار داریم بابـــــــــا ، اه
سلام
شرکت های ثبت کننده دومین اینطوری هست که بعد از تاریخ انقضا دومین بعد اون 40-60-90 یا حالا هخر چقدر بعد اون تاریخ هیچ شرکت دیگه نمیتونه اونو ثبت کنه
این یک ترفند جالبی هست که ***ی دامنه را به صفر میرساند
دومین من .کام بوده و طبق این :
پس دومین من نمیتونه توسط یکی دیگه ترنسفر یا ثبت شده باشهدوره بازخرید یا Redemption Grace Period: پس از گذشت 45 روز از تاریخ انقضاء دامنه , یک دوره 30 روزه آغاز می شود , در این دوره همانند دوره انقضاء دامنه غیر فعال می باشد , در این دوره تمدید دامنه تنها بوسیله مالک آن و با پرداخت مبلغ جریمه ای معادل 120 دلار علاوه بر هزینه تمدید آن امکان پذیر است.
اصل ماجرا اینه که این دومینو من ، توسط رادکام ثبت کردم و حالا به صورت کامل این دومین از دست من درومده و رادکام هم میگه شما تمدید نکردی (اینم ماجرا داره ، که تمدید کردم) یکی دیگه اومده گرفته ، من میگم امکان نداره ، میگن خوب ایمیلتو هک کردن اومدن ترنسفر کردن ، در صورتی که من دومین های زیادی و اطلاعات مهم دیگه ای هم داشتم که برای اونا مشکلی پیش نیومده ، و اصلا پنلی که به من داده بودن اصلا امکان ترنسفر نداره ! حالا هم نه تیکت نه ایمیل جواب میدن نه تلفنی چیزی میگن آخر حرفشون این بود که ایمیل آقای دزدو به من دادن که برید ایمیل بزنید و ازش بپرسید چیکار کنید !!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنید که ممکنه چه مساله ای پیش اومده باشه
+ با ممد کار داری ایمیل کن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)