-
تجربه خرید قالب و افزونه وردپرس و مشکلات خدمات پس از فروش
اگر امکانش هست دوستان تجربیاتشون رو در زمینه خرید قالب و افزونه از سایتها عنوان کنن.
من خودم تجربه بسیار بدی داشتم که اینجا گوشه ایش رو میگم.
من هم همین مشکل رو داشتم. از سایت
uptheme.ir آپ تم. یه قالب 45 هزار تومن خریداری کردم. که بعد از آپلود . این پیام داده شد. / متاسفانه بعدش به هیچ عنوان زیر بار نرفتن و تهدید به خراب کردن سایتم کردن.
NCSD/L.PhpTrojan.Cperpage.WPLogin.Bypass.UNOFFICIAL

متاسفانه سایتهای فروش قالب از عدم دانش فنی ما که بهشون اعتماد کردیم سو استفاده میکنن. خواستم بگم . اینم لینک قالبهایی که برای من فرستادن.
لینک دانلود قالبهایی که برای من فرستادن
uptheme.zip
magiran.zip
توی سایتم شرح ماجرا رو با دلایل و توضیح نوشتم.
++
-
-
July 1st, 2017 01:46
# ADS
-
پاسخ : تجربه خرید قالب و افزونه وردپرس و مشکلات خدمات پس از فروش
چنین رخدادی قبلاً در خصوص اسکریپت ها و قالب های رایگان توسط چند مورد از سایتهای داخلی دیده بودم که فایل های مخرب و آیفریم های مخفی داخل کدها درج می کنند اما در خصوص قالبی که پولشو دادید، واقعاً عجیب هست.
امیدوارم مشکل تون برطرف شه و به عنوان یه توصیه: از سایت های معتبر خرید کنید. مارکت های شناخته شده ای برای خرید قالب و اسکریپت وجود داره.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Reza G
چنین رخدادی قبلاً در خصوص اسکریپت ها و قالب های رایگان توسط چند مورد از سایتهای داخلی دیده بودم که فایل های مخرب و آیفریم های مخفی داخل کدها درج می کنند اما در خصوص قالبی که پولشو دادید، واقعاً عجیب هست.
امیدوارم مشکل تون برطرف شه و به عنوان یه توصیه: از سایت های معتبر خرید کنید. مارکت های شناخته شده ای برای خرید قالب و اسکریپت وجود داره.
با تشکر از توصیتون. بله در ابتدا گول ظاهر زیبا و رنک سایتشون رو خوردم و ای کاش قبل از خرید سایتهای دیگه رو هم بررسی میکردم. من هم توی قالبها و سایتهایی که رایگان این امکانات رو ارائه میدن بعضی موقع ها مشکلات این چنینی دیده بودم ولی وقتی ادم پول میده و این بلا رو سرش میارن واقعا دردناک هستش.
دیگه توصیه شما واقعا اویزه گوشم شده...
-
-
سلام
مورد مهمی که در این مورد وجود داره اینه که وب سایت ها با هدف کسب در آمد اقدام به راه اندازی سایت می کند.
بی شک افرادی که خدمات اینچنینی ارائه میدن برای کیفیت کار مجبور و مستلزم به پشتیبانی مشتری هستن.
در این میان گاهی به دلایل بسیار زیادی ممکنه مشکلات زیادی روی یک سایت پیش بیاد. مثلا یک قالب روی یه سایتی نصب شده و بدون مشکل کار می کنه ولی روی یه سایت دیگه کار نمی کنه این به این منظور نیست که قالب مشکل داشته .
فکر می کنم شما دوست عزیز بهتر بود مشکلتون رو با خودشون برطرف می کردید و نیازی به ایجاد این تاپیک نبود. می تونستید اگر قالب خریداری شده مشکل داشت یه قالب دیگه ازشون میگرفتید به جای قالبی که مشکل داشت.
نکته مهم برای افرادی که قصد خرید قالب و افزونه های اماده دارن اینه که هیچوقت به ظاهر سایت نگاه نکنید.فرضا یه سایتی هست که ظاهر خوبی نداره اما مدیر و پشتیبانش دارای علم بالایی هست و می تونه هر نوع مشکلی رو برطرف کنه. یکی هم هست ظاهر سایتش خوبه n تا محصول داره ولی سر در نمیاره مشتری رو پشتیبانی کنه اینجاست که اگر از این نوع سایت ها خرید کرده باشد ضرر کرده اید.
سعی کنید حداقل اگر کسی دور و برتون هست که تجربه ای داره از قبل ازشون سوال کنید شاید بتونید خرید موفق تری داشته باشد.
اینکه اینجا جواب دادم این بود که عنوان تاپیک یجوری به چشمم اومد.
ما خودمون یکی از سایت های ارائه درهنده خدمات تحت وب و وردپرس هستیم. با 12 سال سابقه فعالیت تحت وب
برای بازدید از سایت ما می تونید به لینک زیر مراجعه کنید که خدمات قالب وردپرس و سایر موارد رو ارائه می کنیم.
دیجی وردپرس سایت تخصصی وردپرس
-
تعداد تشکر ها از rasooul به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
rasooul
سلام
مورد مهمی که در این مورد وجود داره اینه که وب سایت ها با هدف کسب در آمد اقدام به راه اندازی سایت می کند.
بی شک افرادی که خدمات اینچنینی ارائه میدن برای کیفیت کار مجبور و مستلزم به پشتیبانی مشتری هستن.
در این میان گاهی به دلایل بسیار زیادی ممکنه مشکلات زیادی روی یک سایت پیش بیاد. مثلا یک قالب روی یه سایتی نصب شده و بدون مشکل کار می کنه ولی روی یه سایت دیگه کار نمی کنه این به این منظور نیست که قالب مشکل داشته .
فکر می کنم شما دوست عزیز بهتر بود مشکلتون رو با خودشون برطرف می کردید و نیازی به ایجاد این تاپیک نبود. می تونستید اگر قالب خریداری شده مشکل داشت یه قالب دیگه ازشون میگرفتید به جای قالبی که مشکل داشت.
نکته مهم برای افرادی که قصد خرید قالب و افزونه های اماده دارن اینه که هیچوقت به ظاهر سایت نگاه نکنید.فرضا یه سایتی هست که ظاهر خوبی نداره اما مدیر و پشتیبانش دارای علم بالایی هست و می تونه هر نوع مشکلی رو برطرف کنه. یکی هم هست ظاهر سایتش خوبه n تا محصول داره ولی سر در نمیاره مشتری رو پشتیبانی کنه اینجاست که اگر از این نوع سایت ها خرید کرده باشد ضرر کرده اید.
سعی کنید حداقل اگر کسی دور و برتون هست که تجربه ای داره از قبل ازشون سوال کنید شاید بتونید خرید موفق تری داشته باشد.
اینکه اینجا جواب دادم این بود که عنوان تاپیک یجوری به چشمم اومد.
ما خودمون یکی از سایت های ارائه درهنده خدمات تحت وب و وردپرس هستیم. با 12 سال سابقه فعالیت تحت وب
برای بازدید از سایت ما می تونید به لینک زیر مراجعه کنید که خدمات
قالب وردپرس و سایر موارد رو ارائه می کنیم.
دیجی وردپرس سایت تخصصی وردپرس
با تشکر از شما دوست عزیز، بله منم موافقم با نظرتون که وب ساتها برای کسب در امد این کارها رو میکنند و باید پشتیبانی داشته باشن تا مشتریشون بیشتر بشه.
من بعد از وقوع این مشکل سریعا مراتب رو اطلاع دادم بهشون. تنها پاسخی که دریافت کردم این بود که این قالب در سایتهای دیگه داره به خوبی کار میکنه و مشکل از سرویس هاستتون هستش. و باید هاستتون رو عوض کنید...کلامم عین واقعیت... خب من از هاست نت افزار استفاده میکنم. حجم فایلهام زیاده و از پشتیبانی و قیمت هاستم راضی هستم و نمیخواستم به خاطر یک قالب هاستم رو عوض کنم.
من اعتراض کردم و خواهان پس گیری وجهم شدم. و اونها گفتن که طبق قوانین سایتشون نمیتونن پول رو پس بدن. من هم گفتم شما از طریق تلگرام فایل رو فروختید و قبل از فروش هم هیچ قانونی رو نگفته بودید ...
در ضمن این قالب برای یه سایته دیگه بوده که داده بوده برای سئو روش کار کنن و اینها اون قالب رو گرفته بودن و داشن به دیگران میفروختن.
تمام مواردی رو که ادعا میکنم در سایتم با عنوان "شرح کلاه برداری سایت اپ تم uptheme.ir"
به همراه اسکرین شات از صحبتهاشون و ایمیلهای ارسالیشون گذاشتم. چند وقت صبر کردم و توی نت به این تاپیک برخوردم ماجرا رو اینجا گفتم وگرنه قصد بازگو کردنش و یادآوریش رو نداشتم. تنها جوابی که دریافت کردم تهدید به خرابکاری سایتم بود.
در هر صورت صحبت شما درسته سایتهای زحمت کش دیگه ای هم هستن. کاش به جای زرق و برق سایتها به پشتیبانی و خدماتشون بیشتر توجه میکردم.
-
-
سلام
قالبی که شما گذاشتید برای وردپرس هستش
پنلی که شما دارید whmcs هستش
مسلما هیچوقت رو سیستم شما نصب نمیشه
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
قالبی که شما گذاشتید برای وردپرس هستش
پنلی که شما دارید whmcs هستش
مسلما هیچوقت رو سیستم شما نصب نمیشه
سلام نه سایتم با وردپرس کار میکنه...
-
-

نوشته اصلی توسط
saeedsun
سلام نه سایتم با وردپرس کار میکنه...
با تاپیک زدن کلا به قالب درست نمیشی
با پکیجی که توی نت پخش شده همه سایت فروش قالب زدن
شکایتم کنی به جایی نمیرسی قاضی حوصله نداره میزنه مختومه میکنه :|
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
almandata
با تاپیک زدن کلا به قالب درست نمیشی
با پکیجی که توی نت پخش شده همه سایت فروش قالب زدن
شکایتم کنی به جایی نمیرسی قاضی حوصله نداره میزنه مختومه میکنه :|
با نظرت موافقم. میدونم که درست نمیشه و به پولم بر نمیگردم. فقط دوس داشتم تجربش رو اینجا مطرح کنم تا دوستانی که قصد خرید دارن حواسشون رو جمع کنن و به نکته هایی که دوستان میگن توجه کنن توی خریدشون.
-
-
July 2nd, 2017, 10:52
عضو انجمن
معمولا این سایت ها قالب های نال شده رو از سایتای خارجی دانلود میکنن و بدون بررسی یه فارسی سازی میکنن و برای فروش میزارن
منظورم این هست که احتمال داره خودشون قالب رو الوده نکرده باشن
اما در هر حال مسئولن
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید