-
June 29th, 2017, 14:02
بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟
سلام
بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟
ممنون از لطفتون
-
-
June 29th, 2017 14:02
# ADS
-
June 29th, 2017, 14:54
عضو انجمن
پاسخ : بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟
بهترین راه:
اضافه کردن متا تگ زیر به source اون صفحات به هر طریقی که وردپرس اجازه میده ( توصیه می کنم توی بخش وردپرس در این باره کمک بگیرید )
متا تگ:
<meta name="robots" content="noindex,follow">
-
تعداد تشکر ها از shayandavoudi به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2017, 15:16
پاسخ : بهترین و راحت ترین راه برای جلوگیری از ایندکس شدن برخی کتگوری ها در وردپرس چیه؟

نوشته اصلی توسط
shayandavoudi
بهترین راه:
اضافه کردن متا تگ زیر به source اون صفحات به هر طریقی که وردپرس اجازه میده ( توصیه می کنم توی بخش وردپرس در این باره کمک بگیرید )
متا تگ:
<meta name="robots" content="noindex,follow">
در زمینه وردپرس تخصص ندارم. گفتم شاید پلاگینی چیزی برای این منظور وجود داشته باشه. می خوام مانع ایندکس شدن پست های بعضی کتگوری ها بشم.
-
-
June 29th, 2017, 17:16
عضو انجمن
با افزونه های وردپرس میتونید مانع اندکس شدن بعضی دسته ها بشید all in one seo یا Yoast seo رو امتحان کنید باید داشته باشن
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
-
June 29th, 2017, 22:42
سلام URL دلخواه را در قالب یک رول دلخواه برای منع بررسی توسط موتورهای جست و جو تعریف کنید:
کد:
#file robots.txt site shoma
Disallow: /category/videos/
-
-
June 29th, 2017, 23:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Hund
سلام URL دلخواه را در قالب یک رول دلخواه برای منع بررسی توسط موتورهای جست و جو تعریف کنید:
کد:
#file robots.txt site shoma
Disallow: /category/videos/
ولی توی سایت مپ اثراتش وجود دارد و این اشتباه است و خطای 403 می شه
باید توی سایت مپ هم تنظیم بشه و تیک جداسازی بخوره
-