-
مشکل با اینترنت مخابرات
سلام
دوستان خط تلفن ما خیلی نویز داره به حدی که هر 30 ثانیه نت قطع میشه،اتصالات مشکلی نداره،هیچ دستگاهی جز مودم به سیم تلفن وصل نیست و از سرخط هم وصله مستقیم،2020 هم میگه ما نمیتونیم کاری بکنیم اینقدر هم زنگ زدم خسته شدم،میگم data rate رو بیارین پایین میگن دسترسی نداریم:|خودشون قبلا بردن بالا واسم
snr margin از 6db بالاتر نمیره دیگه نمیدونم چیکار کنم.شما تابحال به همچین مشکلی برنخوردین ؟ راه حلی ندارین براش؟به جز رفتن به یه شرکت دیگه
-
-
June 4th, 2017 14:07
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با اینترنت مخابرات

نوشته اصلی توسط
st3205
سلام
دوستان خط تلفن ما خیلی نویز داره به حدی که هر 30 ثانیه نت قطع میشه،اتصالات مشکلی نداره،هیچ دستگاهی جز مودم به سیم تلفن وصل نیست و از سرخط هم وصله مستقیم،2020 هم میگه ما نمیتونیم کاری بکنیم اینقدر هم زنگ زدم خسته شدم،میگم data rate رو بیارین پایین میگن دسترسی نداریم:|خودشون قبلا بردن بالا واسم
snr margin از 6db بالاتر نمیره دیگه نمیدونم چیکار کنم.شما تابحال به همچین مشکلی برنخوردین ؟ راه حلی ندارین براش؟به جز رفتن به یه شرکت دیگه
به 195 شکایت کن من هم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم نت منم مخابرات هست 24 ساعت نشده درستش کردن .
-
تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
به سامانه 195 شکایت کن همچین که اونا دیگه باس به شما زنگ بزنند و کاری میکنند درست شه و باید بشه تا حل نشه رضایت نگیرند ول کن نیستند با تشکر
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
وظیفه شونه مشکل شما را برطرف کنند. گفته دوستان رو تکرار میکنم به 195 شکایت کنید.
متاستفانه یکی از بدی های مخابرات پشتیبانی بی کفایتشون هست.
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
-
عضو انجمن
شماره اعلامی خرابی تلفن در گوگل سرچ کنید سامانه هوشمنده شماره تلفن ثبت کنید پیگیری میشه. یا اینکه میتونید سیم تلفن مستقیم از محل اتصالات اصلی در درب منزل یا تقسیم بگیرید به مودم خودتون وصل کنید قطعا حل میشه مشکل شما به این دلیل هست که برای همه دستگاه ها از یک سیم استفاده میشه یا ضعیف هست.
-
-
June 18th, 2017, 23:25
سلام.
دوستان این data rate رو از کجا میشه پایین آورد ؟
11.JPG
2020 میگه ما دسترسی نداریم بهش.
-
-
June 18th, 2017, 23:35

نوشته اصلی توسط
st3205
سلام.
دوستان این data rate رو از کجا میشه پایین آورد ؟
11.JPG
2020 میگه ما دسترسی نداریم بهش.
شما نمیتونید بیارید پایین . پشتیبانی باید بتونه . کدوم استان هستید ؟
حتما سر خطتون رو مطمئن باشید که درست چک کردید.
-
-
June 18th, 2017, 23:37

نوشته اصلی توسط
Sajad
شما نمیتونید بیارید پایین . پشتیبانی باید بتونه . کدوم استان هستید ؟
حتما سر خطتون رو مطمئن باشید که درست چک کردید.
استان گلستان-به کجا باید بگم بیاره پایین ؟
آدم آودم از مخابرات همه چیزو چک کرد گفت موردی نداره
-
-
June 18th, 2017, 23:47
۲۰۲۰ داخلی پشتیبانی بگید براتون پروفایل پایینتر ست کنند. اگر گفتند نمیتونن بگید به مسئول شبکه (فنی) بگن انجام بده براتون.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2017, 01:23
عضو جدید
کلا این نویز شده مسئله ای ها
سرویس دهنده ها تا میبینن دلیلی برای قانع کردن نیست رجوع میکنن به نویز
یه راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که به پریز یا محل اتصال نزدیک کنید مودم رو شاید تا حدی کمک کنه مشکل کمتر شه
-
تعداد تشکر ها از Club4fun به دلیل پست مفید