-
عضو انجمن
نوشتن همچین ربات تلگرام امکان پذیره ؟
سلام
عزیزان من کارم طوریه که روزانه باید با تعداد زیادی از یوزر ها با مبالغ ها مختلف تصفیه کنم با وجود داشتن موبایل بانک و اینترنت بانک فک کنم بدونید که برای یه کارت به کارت باید حداقل 8 تا فیلد وارد کنی که به جز فیلد شماره کارت و مبلغ بقیش تکراریه و عذاب اور و برای همین میخوام یه روبات تلگرام برام به صورت شخصی بنویسن که به اینترنت بانک تجارت یا ملت وصل بشه و با دادن شماره کارت و مبلغ اون کار انجام بده و نتیجه رو ارائه بده ، فک کنم مشکل مستندات باشه یا کپچا ، خلاصه میخواستم بدونم همچین روبات میشه نوشت که کار منم زودتر انجام بشه ؟ کسی تو این انجمن میتونه اینکار انجام بده ؟ به جز موارد ربات ، شما برای این مشکل چه راهنمایی میکنید ؟ ممنون میشم جواب بدید
ویرایش توسط mehrania : June 7th, 2017 در ساعت 21:10
-
-
June 7th, 2017 21:09
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نوشتن همچین ربات تلگرام امکان پذیره ؟
سلام. رباتی که میخواهید شدنی و قابل انجام هست. به صورت اپ ویندوز هم قابل نوشتن هست.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام. رباتی که میخواهید شدنی و قابل انجام هست. به صورت اپ ویندوز هم قابل نوشتن هست.
شما انجام میدید یا کسی میشناسید انجام بده ؟
-
-
عضو انجمن
ربات تلگارم اینجوری فکر نکنم بشه نوشت
اگه هم کپچا هست که یکم پیچیده میشه
اما فکر کنم تحت ویندوز میشه انجام داد ! که متاسفانه تخصص ما نیست
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-pax
ربات تلگارم اینجوری فکر نکنم بشه نوشت
اگه هم کپچا هست که یکم پیچیده میشه
اما فکر کنم تحت ویندوز میشه انجام داد ! که متاسفانه تخصص ما نیست
کپچا فقط برای ورود هست
-
-
عضو انجمن
بطور معمول همچین چیزی نمیشه اما چیزی که بخوان با ربات تلگرام بنویسن انگار دارین قاشق رو از پشت میارین وارد دهنتون میکنین !
چرا ربات تلگرام حالا؟
این کار انجام بشه هم هزینه کارش بالا خواهد بود
بخاطر پر کردن 8 تا فیلد؟
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
بطور معمول همچین چیزی نمیشه اما چیزی که بخوان با ربات تلگرام بنویسن انگار دارین قاشق رو از پشت میارین وارد دهنتون میکنین !
چرا ربات تلگرام حالا؟
این کار انجام بشه هم هزینه کارش بالا خواهد بود
بخاطر پر کردن 8 تا فیلد؟
عزیز وقتی روزانه قرار باشه بالای 50 تا کار انتقال وجه انجام بدی بعد میفهمی چقد اینکار عذاب اوره ، بعدم من گفتم یکی راه حل ها ربات تلگرام بود حالا اگ کسی راه حل بهتری داره ممنون میشم بگه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
عزیز وقتی روزانه قرار باشه بالای 50 تا کار انتقال وجه انجام بدی بعد میفهمی چقد اینکار عذاب اوره ، بعدم من گفتم یکی راه حل ها ربات تلگرام بود حالا اگ کسی راه حل بهتری داره ممنون میشم بگه
شما اگر بدونید برنامه نویسی همچین سیستمی چقد میتونه مشکل ساز باشه ک 50 تا پرداختو دستی انجام میدادید !
تازه هیچوقت هم stable نیست ! اگه بانک بخواد از سایتش ی چیزو عوض کنه همه چی بهم میخوره !
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
شما اگر بدونید برنامه نویسی همچین سیستمی چقد میتونه مشکل ساز باشه ک 50 تا پرداختو دستی انجام میدادید !
تازه هیچوقت هم stable نیست ! اگه بانک بخواد از سایتش ی چیزو عوض کنه همه چی بهم میخوره !
دوست عزیز شما نمیتونید انجام بدید دلیل بر مشکل ساز بودن یا نشدن کار نیست
خواهشن دوستان دیگ اگر نظری دارند ممنون میشم بگن
-
-
June 8th, 2017, 00:08
عضو انجمن
این کار اصلا راحت نیست !
بشتر بانکها سیستم اینترنت بانکشون یه قسمت داره پرداخت دسته جمعی
شماره حساب ها را وراد اکثل میکد با مبلغ آپلود میکنید و همش پرداخت میشه !
پارسیان و ملی که این امکان را داره . بقیش چک نکردم
این رباتی که اگر کسی هم برای شما بنویسه اگر بانک متوجه بشه شاید براتون دردسر بشه !
-