-
July 16th, 2018, 14:20
بک اپ از قالب
سلام. قالب وردپرسم که طراح قالب تغییرات اختصاصی رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن. حالا میخوام بدونم راهی هست قالب رو بتونم ذخیره کنم یا باید بک اپ بگیرم.؟ هاستی که الان قالب روش نصب هست دایرکت ادمین هست اگر من از قالب بک اپ بگیرم اونو میتونم روی هاست لینوکس سی پنل نصب کنم؟
ویرایش توسط helsa : July 16th, 2018 در ساعت 14:39
-
-
July 16th, 2018 14:20
# ADS
-
July 16th, 2018, 14:32
پاسخ : بک اپ از قالب
سلام
دایرکت ادمین هم بر روی سیستم عامل لینوکس هست.
اگر درست منظور شمارو فهمیده باشم.
بله می تونید
وارد هست شین و پوشه قالبو zip کنید.
و روی هر دامنه و هاستی که دوست داشته باشید اکسترکت کنید.
اگر نمی تونید دسترسی ها رو برام ارسال کنید براتون رایگان انجام بدم.
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
July 16th, 2018, 16:16

نوشته اصلی توسط
downloaddl
سلام
دایرکت ادمین هم بر روی سیستم عامل لینوکس هست.
اگر درست منظور شمارو فهمیده باشم.
بله می تونید
وارد هست شین و پوشه قالبو zip کنید.
و روی هر دامنه و هاستی که دوست داشته باشید اکسترکت کنید.
اگر نمی تونید دسترسی ها رو برام ارسال کنید براتون رایگان انجام بدم.
من متوجه نشدم منظورتونو از کدوم قسمت وارد شم؟ منظورتون همون مسیر wp_content و بعد پوشه themes هست ؟؟ اگر قالب فایل های درون ریز یا پلاگین یا فایل های دیگه هم همراهش داشته باشه چی؟
منظورم انتقال قالب از هاست دایرکت ادمین به هاست لینوکس سی پنل هست. بک اپ دایرکت ادمین روی لینوکس سی پنل ریستور میشه کرد؟
-
تعداد تشکر ها از helsa به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2018, 16:19

نوشته اصلی توسط
helsa
من متوجه نشدم منظورتونو از کدوم قسمت وارد شم؟ منظورتون همون مسیر wp_content و بعد پوشه themes هست ؟؟ اگر قالب فایل های درون ریز یا پلاگین یا فایل های دیگه هم همراهش داشته باشه چی؟
منظورم انتقال قالب از هاست دایرکت ادمین به هاست لینوکس سی پنل هست. بک اپ دایرکت ادمین روی لینوکس سی پنل ریستور میشه کرد؟
سلام مجدد
بله ریستور میشه کرد
اگر فایل درون ریز داشته باشه مربوطبه وردپرس هست
اونم از داخل وردپر میتونید اکسپورت بگیرید
بله همون پوشه
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2018, 04:35
عضو جدید
درود هم میتونید قالب را ذخیره کنید و هم میتونید بکاپ بگیرید ولی پیشنهاد ما به شما بکاپ گیری هست
-
-
July 25th, 2018, 09:44
سلام
افزونه ای با نام All in one Wp migration برای وردپرس هست که کافیه نصبش کنید و بعد از وردپرستون بک آپ بگیرید و هر جا که مایل باشید میتونید دوباره نصب کنید
-
-
July 25th, 2018, 10:12
عضو انجمن
رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن.
سلام. نیازی نیست فایل تغییرات رو به شما بدن. شما کافیه از خود پوشه تم بک آپ بگیرید. یا با یه نرم افزار ftp کل پوشه تم رو روی سیستم خودتون بیارید و هر جا که خواستید مجدد آپلود کنید.
حتی اگر نیاز به تغییر هاست و ... نبود گرفتن بک آپ از تم و دیتابیس سایت و پوشه آپلود برای مواقع ضروری بعد از هر تغییری واجب و ضروری هست.
-
تعداد تشکر ها از 1wp.ir به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2018, 00:59

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
سلام. نیازی نیست فایل تغییرات رو به شما بدن. شما کافیه از خود پوشه تم بک آپ بگیرید. یا با یه نرم افزار ftp کل پوشه تم رو روی سیستم خودتون بیارید و هر جا که خواستید مجدد آپلود کنید.
حتی اگر نیاز به تغییر هاست و ... نبود گرفتن بک آپ از تم و دیتابیس سایت و پوشه آپلود برای مواقع ضروری بعد از هر تغییری واجب و ضروری هست.
من باید هاست رو عوض کنم.چون هاست برای تست بوده و قالب روش نصب شده و تغییرات رو طراح داده . حالا میخوام یه هاست دیگه از یه سایت دیگه با یه دامین جدید دیگه بگیرم
خب اگر فقط پوشه تم رو تبدیل به rar کنم و دانلود کنم و قالب فایل اضافه ای مثل افزونه یا فایل های ایمپورت داشته باشه اونو چجوری باید ذخیره کنم؟
بعد اینکه اگر بک اپ بگیرم بخوام روی یه هاست جدید ریستورش کنم. باید دیتابیس هم بسازم توی هاست جدید؟ یا همون بک اپ رو ریستور کنم همه چی اتوماتیک ساخته میشه؟
-
-
July 27th, 2018, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
helsa
سلام. قالب وردپرسم که طراح قالب تغییرات اختصاصی رو روی همین هاست انجام دادن ولی فایل تغییرات رو بهم نمیدن. حالا میخوام بدونم راهی هست قالب رو بتونم ذخیره کنم یا باید بک اپ بگیرم.؟ هاستی که الان قالب روش نصب هست دایرکت ادمین هست اگر من از قالب بک اپ بگیرم اونو میتونم روی هاست لینوکس سی پنل نصب کنم؟
سلام و احترام بله اگر از قالب بکاپ بگیرید مثل همونی که الان اجرا شده روی هاست ها و دامین های دیگه اجرا میشه ( اگر لایسنس نداشته باشه )
-
-
July 27th, 2018, 02:02

نوشته اصلی توسط
takmizbannet
سلام و احترام بله اگر از قالب بکاپ بگیرید مثل همونی که الان اجرا شده روی هاست ها و دامین های دیگه اجرا میشه ( اگر لایسنس نداشته باشه )
نیاز نداره دیتابیس بسازم روی هاست جدید؟ همون بک اپ رو روی هاست جدید ریستور کنم خودش اتوماتیک دیتابیس رو هم میسازه؟
-