-
April 10th, 2017, 16:33
عضو انجمن
فروش ویژه | 40+80 درصد تخفیف | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 4 هزار تومان
ویرایش توسط ameri : June 4th, 2017 در ساعت 13:30
-
تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2017 16:33
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی انگلستان | 50 درصد تخفیف دائمی | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 10 هزار تومان
قیمت ها به روز شد. هم اکنون سرور مجازی با رم 1 گیگابایت را 6 هزار تومان بخرید!
ویرایش توسط ameri : June 3rd, 2017 در ساعت 17:02
-
-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان | 50 درصد تخفیف دائمی | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 10 هزار تومان
با هارد 2 ترا قابل ارائه هست؟
-
تعداد تشکر ها از SickMind به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SickMind
با هارد 2 ترا قابل ارائه هست؟
با سلام. توصیه می شود سرور اختصاصی تهیه فرمایید. هزینه سرور اختصاصی با 2 ترابایت هارد و 4 گیگابایت رم و یک عدد آی پی 85 هزار تومان به صورت ماهانه + 50 هزار تومان بابت راه اندازی می باشد.
ویرایش توسط ameri : June 3rd, 2017 در ساعت 18:07
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ameri
دوست عزیز تو سایت موقع سفارش جای کد تخفیف وجود نداره کجا باید وارد کنیم ؟
-
تعداد تشکر ها از8110829 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
8110829
دوست عزیز تو سایت موقع سفارش جای کد تخفیف وجود نداره کجا باید وارد کنیم ؟
با سلام
پس از وارد کردن مشخصات سرور (پسورد و ...) در صفحه بعدی که صورت حساب خود را مشاهده می کنید می توانید با انتخاب Have a promotion code? Click here to add it کد تخفیف خود را وارد کنید.
-
-
عضو جدید
با سلام
من تورنت شخصی(فقط برای دانلود خودم) میخواستم، آیا برای سرور شما مقدور میباشد ؟ ممنون.
-
تعداد تشکر ها از AmirVPS به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirVPS
با سلام
من تورنت شخصی(فقط برای دانلود خودم) میخواستم، آیا برای سرور شما مقدور میباشد ؟ ممنون.
با سلام
استفاده شخصی از تورنت موردی ندارد. در حال حاضر تنها سرور با رم 512 و 1 گیگابایت موجود است. جهت خرید تماس بگیرید. (چت آنلاین/تیکت/تماس تلفنی/پیغام خصوصی/...)
-
-
بنده 3 سرور از ایشون خریداری کردم
واقعا عالی بود
-
تعداد تشکر ها از hamed7157 به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2017, 02:29
پاسخ : سرور مجازی انگلستان | 50 درصد تخفیف دائمی | تحویل آنی | ضمانت بازگشت وجه تا آخرین روز | از 4 هزار تومان
salam
ba crack moshkeli nadarid aya ? :|
-
تعداد تشکر ها از Saeed_Zare به دلیل پست مفید