-
مشکل در سرور مجازی
سلام دوستان
من به دلیل مشکلات سرعت که روی هاستینگ داشتم و تحقیقات به این نتیجه رسیدم که باید سرور مجازی بگیرم. حالا من یه سرور مجازی تهیه کردم و روش csf و vsftp و mailserver و phpmyadmin و ساختار lamp رو نصب کردم
سوالی که دارم اینه که چطور میتونم دوتا سایتی که روی هاست دیگه دارم به سرور خودم انتقال بدم. در واقع مشکل من اینه که چطوری بحث دامنه ها رو مدیریت کنم که به فولدر خودشون ارجاع پیدا کنن و همچنین اکانت ftp به فولدر اون دامین بره و از این قبیل مشکلات. ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
May 21st, 2017 08:18
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در سرور مجازی
شما بهتره از یه کنترل پنل برای سرور مجازیتون استفاده کنید !
بهترین گزینه ها دایرکت ادمین و سی پنل هستند! که البته رایگان نیستند!
بصورت دستی ساخت ورچوال هاست و انتقالش یکم سخته براتون ! و امکان اشتباه شدن زیاده
-
-

نوشته اصلی توسط
k-pax
شما بهتره از یه کنترل پنل برای سرور مجازیتون استفاده کنید !
بهترین گزینه ها دایرکت ادمین و سی پنل هستند! که البته رایگان نیستند!
بصورت دستی ساخت ورچوال هاست و انتقالش یکم سخته براتون ! و امکان اشتباه شدن زیاده
ممنون از پاسخگوییتون. شما خودتون دایرکت ادمین ارائه میدید ؟ هزینه لایسنس ها رو میشه بفرمایید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akelis_2
سلام دوستان
من به دلیل مشکلات سرعت که روی هاستینگ داشتم و تحقیقات به این نتیجه رسیدم که باید سرور مجازی بگیرم. حالا من یه سرور مجازی تهیه کردم و روش csf و vsftp و mailserver و phpmyadmin و ساختار lamp رو نصب کردم
سوالی که دارم اینه که چطور میتونم دوتا سایتی که روی هاست دیگه دارم به سرور خودم انتقال بدم. در واقع مشکل من اینه که چطوری بحث دامنه ها رو مدیریت کنم که به فولدر خودشون ارجاع پیدا کنن و همچنین اکانت ftp به فولدر اون دامین بره و از این قبیل مشکلات. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
بدون استفاده از کنترل پنل کار برای شما سخت خواهد شد در صورتی که یک فرد حرفه ای نباشید
بهتر هست از یک کنترل پنل مناسب استفاده کنید سی پنل و دایرکت ادمین هر دو مناسب هستند
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صعنت معدن و تجارت
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Akelis_2
ممنون از پاسخگوییتون. شما خودتون دایرکت ادمین ارائه میدید ؟ هزینه لایسنس ها رو میشه بفرمایید
اینجا نمیشه آفر داد دوست گرامی
در بخش درخواست سرویس درخواست بدید
دوستان آفر میدن خدمتون
-
-

نوشته اصلی توسط
k-pax
اینجا نمیشه آفر داد دوست گرامی
در بخش درخواست سرویس درخواست بدید
دوستان آفر میدن خدمتون
ممنونم دوست عزیز