-
عضو انجمن
آپلود فایل در هاست دانلود در پروژه های php
سلام و خسته نباشید
من میخواستم در پروژه های php خودم که یوزر محور هست از هاست دانلود استفاده کنم، یعنی وقتی کاربر عکسی آپلود میکنه اون رو توی هاست دانلود آپلود بشه و در زمان فراخوانی از اونجا دریافت بشه
چون پروژه ای هست که میخوام خود پروژه با سرور فایل هاش جدا باشه
ممنون میشم راهنمائیم کنید
-
May 23rd, 2017 10:14
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : آپلود فایل در هاست دانلود در پروژه های php
سلام
می تونید از توابع FTP پیش فرض PHP برای انتقال فایل از سرور اصلی به سرور دانلود استفاده کنید:
http://php.net/manual/en/function.ftp-fput.php
http://php.net/manual/en/book.ftp.php
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام و خسته نباشید
من میخواستم در پروژه های php خودم که یوزر محور هست از هاست دانلود استفاده کنم، یعنی وقتی کاربر عکسی آپلود میکنه اون رو توی هاست دانلود آپلود بشه و در زمان فراخوانی از اونجا دریافت بشه
چون پروژه ای هست که میخوام خود پروژه با سرور فایل هاش جدا باشه
ممنون میشم راهنمائیم کنید
میتونید از کتابخانه های FTP یا SFTP در PHP استفاده کنید.
همینطور میتونید یک اسکریپت دریافت کننده فایل در هاست دانلودتون قرار بدید و فایل هاتون رو با CURL از هاست مبدا آپلود کنید.
اگر از Laravel استفاده میکنید: Laravel
اگر دسترسی Server Administrator دارید میتونید از دستورات sshfs یا sync استفاده کنید.
-
-
برای اینکار از چندتا روش میشه استفاده کرد .
یک روش قدیمی از FTP به صورت ریموت رو سرور دانلودتون آپلود کنید ، کاربر که فایل رو سرور سایت آپلود کرد ، شما توسط php اون فایل رو از طریق FTP به سرور دانلود منتقل میکنید (برای دستیابی مجدد فایل هم ، اسم فایل و مسیر آپلود ، آدرس ریموت هاست دانلود رو هم تو دیتابس ذخیره میکنید)
یک روش دیگه هم اینکه شما بیان روی یک سرور دانلودتون یک اسکریپت بنوییسد که وظیفه مدیریت فایل های دریافتی رو بر عهده داشته باشه (بر اساس مفهموم Rest API) ، نحوه انجام اش هم میتونه به این صورت باشه ، شما میتونی اول فایل رو روی سرور سایت آپلود کنید ، بعد اون فایل رو از طریق Post روی سرور دانلود آپلود کنید یا اینکه از سمت کاربر فایل رو مستقیم روی سرور آپلود کنید (این دیگه برمیگرده به فایل تون و اینکه چه کارهایی میخواهید روش انجام بدید) ، در آخر هم وقتی آپلود فایل تموم شد ، از سمت سرور دانلود اطلاعات فایل رو به سمت سایت ات برگردونی و اونجا هم تو دیتابس ذخیره کنی.
حالا کدوم روش بهتره ، اولی راحت تره ، اما روش دوم کنترل بیشتری روی فایلها داری .
-