-
عضو انجمن
@#پیام رسانهای موبایلی خطری جدی برای انجمن های گفتگو!!
سلام
طی 3 ماه اخیر انجمن های گفتگوی وبمستری(بعضا تخصصی) افت شدیدی داشته اند که تقریبا میتوان خطری باشد برای این دست سایتها
با توجه به رشد روز افزون شبکه های اجتماعی موبایلی بخصوص ابزاری چون گروه و سوپر گروه های تلگرام باعث پایین آمدن محبوبیت این دست سایتها شده اند و اکثر وبمسترها در گروه های تخصصی تر بخشی یا تمام اوقات غیره کاری خود را سپری میکنند
با توجه به خروجی الکسا از سه انجمن محبوب پرشین تولز / شاپکیپر / وبهاستینگ تالک میتوان این قضیه را بهتر لمس کرد
پرشین تولز
شاپکیپر
وبهاستینگ تالک
مریم محمدی
ویرایش توسط starting : May 12th, 2017 در ساعت 23:46
دلیل: ف.یلتر بودن سرور عکس ها
-
تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2017 22:59
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : @#پیام رسانهای موبایلی خطری جدی برای انجمن های گفتگو!!

نوشته اصلی توسط
starting
سلام
طی 3 ماه اخیر انجمن های گفتگوی وبمستری(بعضا تخصصی) افت شدیدی داشته اند که تقریبا میتوان خطری باشد برای این دست سایتها
با توجه به رشد روز افزون شبکه های اجتماعی موبایلی بخصوص ابزاری چون گروه و سوپر گروه های تلگرام باعث پایین آمدن محبوبیت این دست سایتها شده اند و اکثر وبمسترها در گروه های تخصصی تر بخشی یا تمام اوقات غیره کاری خود را سپری میکنند
با توجه به خروجی الکسا از سه انجمن محبوب پرشین تولز / شاپکیپر / وبهاستینگ تالک میتوان این قضیه را بهتر لمس کرد
پرشین تولز
شاپکیپر
وبهاستینگ تالک
تلگرام
telewebion.com
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها ازamin karimi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
مطلب جالب بود

نوشته اصلی توسط
amin karimi
ممنون بابت بررسی استارتر
۱۰۰هزار کانال تلگرامی در ایران داریم که شبانه روز ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار مطلب در آنها به اشتراک گذاشته میشود.
Telegram.org که دامین اصلی سرویس پیامرسانی تلگرام است، به اطلاعات جالبی برخورد میکنیم. ۴۵٫۷ درصد از ترافیک روی این دامین به کاربران ایرانی اختصاص دارد.

با بررسی دامین telegram.me که برای پیوستن به گروهها و کانالها مورد استفاده قرار میگیرد، به اعداد عجیبتری برخورد میکنیم. حدود ۸۰ درصد ترافیک این دامین به ایرانیها اختصاص دارد
-
تعداد تشکر ها ازyonesweb.org به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درسته تازه نزدیکای من هر کی می فهمه سرگرمی من چک کردن روزانه انجمن هایی مثل اینجاست بهم میگن خیلی عقبی آخه کی هنوز میره انجمن که تو میری؟
-
تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید
-
بعید میدونم بتونن جایگزین انجمنهای گفتگو بشن. درسته که تلگرام به شدت محبوبه و تقریبا همه در ایران دارن ازش استفاده میکنن اما باز هم امکانات و راحتی گفتگو و پرسش و پاسخی که در نسخه وبسایتها انجمن گفتگو هست در تلگرام نیست.
-
تعداد تشکر ها ازpouryamb به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
متاسفانه مردم ایران دارن در یک فضای بسته زندانی میشن و به گونه ای تربیت شدند که هر چه باهاشون منطقی بحث کنید شما رو به سطح بی سوادی خودشون میکشن و در اونجا محکوم میکنند
آخه چطوری میشه به اخبار تلگرام و... اعتماد کرد در حالی که منبع رسمی ندارند! در حالی که سایت ها و انجمن ها خودشون یک منبع رسمی با مجوز رسمی و مورد تایید ایران و جهان هستند؟
آخه خوندن جوک ها و مطالب چرت و پرت شبکه های اجتماعی چطوری میتونه سطح مطالعه و سطح سواد مردم رو بالا ببره؟ اگه ادعای سواد دارن، برن ویکیپدیا مقاله بخونن که توسط بهترین اساتید و نویسنده ها نوشته شده با منابع معتبر!
شبکه های اجتماعی روز به روز مردم ما رو داره بی سواد تر میکنه...
-
تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
1- هنوز به درک و فرهنگ استفاده صحیح از این نرم افزارها نرسیدند. همش افراط و تفریط...
2- این دوران هم سپری میشه و مردم باید این چیزها رو تجربه میکرند چون تابحال نداشتیم
-
تعداد تشکر ها ازGh-Moradi به دلیل پست مفید
-
کاملا انجمن ها رو نابود کرد
من خودم انجمن رتبه 3 هزار ایران داشتم روزانه حدودا هزار تا چند هزار بازدید و کلی هم عضو الان فقط شده اسپمر برای تبلیغات :|
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2017, 10:45
خیلی از سایت های به خاطر همین شبکه پیام رسان سایت خودشون رو بستن یا اونها هم رو اوردن به کانال زدن تا کاربران خودشون رو از دست ندن ...
-
تعداد تشکر ها از !MAHDI! به دلیل پست مفید