-
سرور اختصاصی مناسب سایت پربازدید؛ ovh فرانسه یا لیزوب هلند،کدام بهتر است؟
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک سایت پربازدید خبری دارم که در حال حاظر سرورمون روی رسپینا در ایران هست. همه دوستان از ایراد های دیتاسنترهای ایرانی با خبر هستن و باید عرض کنم طبق تجربه شخصی بنده طی چند ماه گدشته، کیفیت این دیتاسنتر ها نه تنها بهتر نمیشه بلکه روز به روز در حال بد تر شدن هست. از مشکلات داونی شبکه و سرعت بسیار پایین برای موتورهای جستجو بگیر تا روت به شدت داغون که همیشه سایت آدم از یه جایی دیده نمیشه. به هر صورت منظور از این تاپیک گزارش مشکلات دیتاسنتر های داخلی نیست . بنده با توجه به آسیبی که سرور ایران داره به سرچ و رتبه الکسا و ... سایتم وارد میکنه میخوام سایت رو ببرم روی یکی از از دیتاسنتر های ovh فرانسه یا لیزوب هلند. اینم بگم که با توجه به بازدید بالای سایت به یک سرور قدرتمند نیازداریم که توی هتزنر آلمان اصلا نبود اون کانفیگی که ما نیاز داشتیم.
از اساتید خواهش می کنم بگن که بر اساس تجربه ای که دارن و شرایط سایت بنده ، کدام دیتاسنتر رو مناسب من میدونن. لازم به ذکر هست که سرعت پورت شبکه ، آپتایم ، سخت افزار مناسب و به روز، برخورد با سایت های ایرانی، برخورد موتورهای جستجو با شبکه دیتاسنتر و عدوم وجود مشکلات روتینگ معیار های اصلی بنده برای انتخاب هستن.
سپاس از همه عزیزان
-
-
May 11th, 2017 16:20
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی مناسب سایت پربازدید؛ ovh فرانسه یا لیزوب هلند،کدام بهتر است؟
سلام
هر دو دیتاسنتر بسیار خوبی هستند با هر دو در حال فعالیت هستیم . اما به عنوان کسی که چندین سال هست به صورت متمرکز با Leaseweb هلند کار میکنیم . پیشنهاد ما Leaseweb هلند می باشد
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
پاسخ : سرور اختصاصی مناسب سایت پربازدید؛ ovh فرانسه یا لیزوب هلند،کدام بهتر است؟

نوشته اصلی توسط
spanta
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یک سایت پربازدید خبری دارم که در حال حاظر سرورمون روی رسپینا در ایران هست. همه دوستان از ایراد های دیتاسنترهای ایرانی با خبر هستن و باید عرض کنم طبق تجربه شخصی بنده طی چند ماه گدشته، کیفیت این دیتاسنتر ها نه تنها بهتر نمیشه بلکه روز به روز در حال بد تر شدن هست. از مشکلات داونی شبکه و سرعت بسیار پایین برای موتورهای جستجو بگیر تا روت به شدت داغون که همیشه سایت آدم از یه جایی دیده نمیشه. به هر صورت منظور از این تاپیک گزارش مشکلات دیتاسنتر های داخلی نیست . بنده با توجه به آسیبی که سرور ایران داره به سرچ و رتبه الکسا و ... سایتم وارد میکنه میخوام سایت رو ببرم روی یکی از از دیتاسنتر های ovh فرانسه یا لیزوب هلند. اینم بگم که با توجه به بازدید بالای سایت به یک سرور قدرتمند نیازداریم که توی هتزنر آلمان اصلا نبود اون کانفیگی که ما نیاز داشتیم.
از اساتید خواهش می کنم بگن که بر اساس تجربه ای که دارن و شرایط سایت بنده ، کدام دیتاسنتر رو مناسب من میدونن. لازم به ذکر هست که سرعت پورت شبکه ، آپتایم ، سخت افزار مناسب و به روز، برخورد با سایت های ایرانی، برخورد موتورهای جستجو با شبکه دیتاسنتر و عدوم وجود مشکلات روتینگ معیار های اصلی بنده برای انتخاب هستن.
سپاس از همه عزیزان
سلام خدمت شما
کیفیت هر دو دیتا سنتر واقعا عالی هست! از نظر آپتایم ، کیفیت شبکه ، سخت افزار! هر دو مناسب هستند!
برای میزبانی بنده به شما ovh رو پیشنهاد میکنم!
سخت افزاری هم که شما مد نظر دارید 100 درصد در ovh موجود خواهد بود!
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
هر دو دیتاسنتر بسیار خوبی هستند با هر دو در حال فعالیت هستیم . اما به عنوان کسی که چندین سال هست به صورت متمرکز با leaseweb هلند کار میکنیم . پیشنهاد ما leaseweb هلند می باشد
سپاس از پاسختون ، جسارتا شما با ovh هم کار کردید ؟ و اگر بله به نظر شما با معیار هایی که بنده عرض کردم لیزوب مناسب تر از ovh هست؟
ویرایش توسط spanta : May 11th, 2017 در ساعت 16:29
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
spanta
سپاس از پاسختون ، جسارتا شما با ovh هم کار کردید ؟ و اگر بله به نظر شما با معیار هایی که بنده عرض کردم لیزوب مناسب تر از ovh هست؟
سلام
بله از هر دو دیتاسنتر در حال سرویس دهی هستیم
OVH ارتباط مناسبی با ایرانی ها ( نه به خاطر تحریم بلکه به خاطر یک سری موارد دلار های ***ی که ارسال شد و... ) که قبلا رخ داده ندارد.
اما leaseweb طی چند سال گذشته تا به الا مشکلی در این رابطه برای مجموعه ما نبوده.
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
farssub
سلام خدمت شما
کیفیت هر دو دیتا سنتر واقعا عالی هست! از نظر آپتایم ، کیفیت شبکه ، سخت افزار! هر دو مناسب هستند!
برای میزبانی بنده به شما ovh رو پیشنهاد میکنم!
سخت افزاری هم که شما مد نظر دارید 100 درصد در ovh موجود خواهد بود!
سپاس
سخت افزار مورد نطرمون در لیزوب هم با برندهای عالی موجود هست. فقط ممنون میشم بفرمایید علت برتری ovh به لیزوب چیه ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
spanta
سپاس
سخت افزار مورد نطرمون در لیزوب هم با برندهای عالی موجود هست. فقط ممنون میشم بفرمایید علت برتری ovh به لیزوب چیه ؟
نمیشه گفت بازم ovh از لیزوب برتر هست ، ولی بازم با توجه به کیفیت بالای او وی اچ ، که شکی درش نیست ، ترافیک نامحدودی که او وی اچ ارائه میکنه هم میشه در نظر گرفت!
قیمت کاملا مناسب تری نسبت به لیزوب دارا هست! و میتونید سخت افزار بهتری نسبت به سرور های لیزوب تهیه کنید مشخصات بالا و قیمت مناسب تر!
ویرایش توسط farssub : May 11th, 2017 در ساعت 16:42
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
spanta
سپاس
پورت 1 گیگ گارانتی لیز وب در کنار سخت افزار های بروزش ؛ بهترین سرور رو ایجاد میکنه .
-