شارژ نیک هندل به ارزانترین قیمت ممکن-در ضمن آموزش لازم دارم

1- دوستان اولا اینکه شارژ نیک هندل فکر کنم هر یونیت 2200 باشه.کسی هست که ارزانتر از اینا شارژ کنه؟ مثلا بعضی سایتا هستند که 2700 یا 3900 سالیانه ثبت میکنند.آیا شارژ نیک هندل ارزان کسی انجام میده؟

2- طریقه کار رو دوستان توضیح میدند؟ یه توضیح کوچیک و ساده.بالفرض من یک نیک هندل دارم . میخوام برای مشتری هام دامنه ثبت کنم.باید شارژ کنم دیگه.خب الان مثلا به اندازه دو یونیت شارژ دارم.چه کار باید کرد؟ مشتری به من سفارش دامنه آی آر داده.«من باید چه کار کنم؟» وقتی خواست تمدید کنه باید چه کار کنم؟ وقتی موقع تمدید دامنش میرسه نیک به من ایمیل میده یا به مشتری؟چه طوری باید تمدیدش کنم؟ من اصلا باید تمدید کنم یا کس دیگه؟ وقتی مشتریم میخواد تمدید کنه من باید توی هندلم شارژ داشته باشم؟ چقدر؟ پول از حسابم چه طوری کم میشه؟

فکر میکنم این مورد دوم کامل عملیات ثبت دامنه ملی توسط نمایندگی (شارژ نیک هندل) رو بخواد.دوستانی که اینطوری کار میکنند برای ما هم بگند تا یاد بگیریم.به زبان ساده و در ضمن مرحله به مرحله و قابل فهم.

3- من دو تا دامنه دات آی آر یک سال و نیمه دارم.حالا تصمیم گرفتم یه جورایی برای مشتریهام دامنه ثبت کنم.یه جور نمایندگی.خب قطعا اگه اون دو تا دامنه خودم رو که از یه شرکتی گرفتم بخوام بیارم توی هندل خودم تا پول کمتری بدم بهتره.چه طوری باید اینکارو بکنم؟ آیا باید پولی پرداخت کرد؟ اگر باید پول پرداخت کرد اگر صبر کنم و وقتی موقع تمدید شد بگم اون شرکتی که دامنه بهم داده انتقال بده باید دوبار پول بدم؟ یعنی هم هزینه تمدید رو و هم انتقال رو؟

از همه دوستان خوب و صمیمی وبهاستینگ تاک متشکرم