سلام دوستان.این موضوع رو در قسمت سرور مجازی گذاشتم ولی هیچکس جوابی نداد، گفتم اینجا بذارم شاید دوستان اینجا یه جوابی بدن.
چطور می تونم فایلی رو از داخل سرور به کامپیوتر شخصی انتقال بدم ؟
سلام دوستان.این موضوع رو در قسمت سرور مجازی گذاشتم ولی هیچکس جوابی نداد، گفتم اینجا بذارم شاید دوستان اینجا یه جوابی بدن.
چطور می تونم فایلی رو از داخل سرور به کامپیوتر شخصی انتقال بدم ؟
VPS ویندوز - برید تو وی پی اس و درایو رو Share کنید
بعد تو ویندوزتون درایو رو از منو Tools موجود در Mycomputer و بوسیلهی MapNetworkDrive ادد کنید و بعد خیلی آسون فایل هاتون رو کپی کنید یا اینکه از طریق FTP به سرور وصل بشید و یا برای فایل یه لینک بسازید و دانلودش کنید
ویرایش توسط bestvps : August 22nd, 2010 در ساعت 13:57
Bestvps جان ، سرعت اینترنت من 256 کیلوبیته ، حالا با این سرعت پایین ، یه فایل 1 گیگ رو از سرور Vps دانلود کنم ، تقریبا چقدر زمان می بره ؟
اگر افت سرعت نداشته باشید یه یه روزی گیرش هستید البته اگه افت سرعت نداشته باشید !
8-12 ساعت طول میکشه
بهتون جواب داده نشده چون تاپیک های مشابه وجود داشته و شما سرچ نکردید. نیاز به ایجاد تاپیک در بخش های مختلف هم نیست.
البته میتونید هم توی پنچره ریموت option رو کلیک کنید بعد تب local resources و بعد more بعد drives و بعد هم هر درایوی رو که میخواید انتخاب کنید .
بهد که وارد vps شدید به این درایو میتونید اطلاعات رو کپی کنید.
یه راه دیگه هم نصب easyphp یا نرم افزارهای مشابه روی vps هست.
خوب اگر میخوای دانلود کنی یک xampp نصب کن رو وی پی اس فایلها تو تو روتش بزار راحت دانلود کن!!
خب سری که درد نمیکنه چرا میخواین دستمال ببندیدخیلی راحت اینکار قابل انجام هست با شیوه هایی که به صورت پیشفرض از امکانات ویندوز به حساب میان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)