این هاست سی ال معنیش چی میشه؟
HostCL
ریجاردز :دی
این هاست سی ال معنیش چی میشه؟
HostCL
ریجاردز :دی
مدل 2011 HostDL هست![]()
معنی لازم نیست !
کیفیت باید خوب باشه
اونم به وقتش معلوم میشه
پ.ن. : کیـــــــه ؟! کیـــــــــــــــــــــ] ؟![]()
والله من همن لحضه که این بنر جدید امد متوجش شدم خواستم تاپیک هم بزنم بعد گفتم بیخال من چی کار دارم
بعضیها فکر کردن چون هاست دل کارش گرفت هاست سی ال هم کار ش میگره فکرکردن چون اون لیز وب بوداینها هم میزنند لیزوب و باز کارشون میگره اینشاله کارشون میگره بر چشم حسود لعنت
ممد ایندفعه نتونستی پلیس بازی کنی طرف شناساسی کنی
طرف کسی نیتس جز بست وی پی اس
این هم از معما حل شد
ویرایش توسط MagicVps.Com : December 17th, 2010 در ساعت 01:12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
حداقل host el، host fl, host gl میذاشت
اصلا host zl میذاشت، دیگه میشد end هاستینگ
ممد زودتر یکی از این دامنه ها رو ثبت کن، از فردا قیمتش میکشه بالا
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
0939ــش مارو کشته![]()
منفي نگر نباشيد ، شايد منظورشون Co Location بوده :دي
قیمت بسیار بسیار مناسبی هم برای ثبت دامنه ir. دارند که پیشنهاد میکنم دوستان از این فرصت بوجود آمده نهایت استفاده را ببرند .
hostcl.com Whois - host cl - Who.is
Creation Date: 2010-12-15 (2days ago
اما دمشون گرم هنوز hostdl کامل کله پا نشده ورژن جدیدشا آوردند توی بازار سرور جفتشونم با اندک تفاوت در دیتا سنتر ها در هلند هست.یکم زود بجنبند می تونند خوب مشتری جمع کنند.البته ممکنه که این شخص از کارمند های هاست دی ال باشد که این امر را انجام داده در کل بازار هاست دی ال خوب حاشیه ساخته و ملت را سر گرم کرده
سلام :D
تاپیکی داشتیم و نمیدونستیما :D
حالا واقعا معنیش چی میشه ؟ :D
معما رو هم درست حل کردینا ! :D باز هم Best VPS
علت نام گذاری صرفا اون هاست دی ال 2011 نیستا :D بعد از چند سال کنار گذاشتن کلی میزبانی وب و پس از اون حادثه ناگوار گفتم که فرصت خوبی هست واسه ایجاد یه هاستینگ بزرگ. برا همین دست به کار شدم چند تا اسم هم انتخاب شد اما چنگی به دل نمیزدن :D یه جورایی یه اسم تووپ لازم بود که تو این شرایط جواب بده :D اول از همه تو ذهن بمونه بعد از اون یه علامت سوال یا یه علامت تعجبی چیزی تو ذهن مخاطب ایجاد کنه :D یا یه لبخندی بر لب های مخاطب :D و بعدش هم معنی دار باشه . با استناد به شرایط موجود :D بهترین نام یه چیزی تو این مایه ها بود که CL هم شبیه بود هم از نظر تلفظ هم از نظر موقعیت روی کیبورد و هم معنی داشت :D حالا این از داستان اسم گذاریش
معنیشم زیاد معنی داره یکیشو باید انتخاب کنیم و بعد اون یکی رو اعلام میکنیم
در مورد سرور ها و کیفیت هم هدف یه چیزی مثل همون HostDL هست و اگر خدا توفیق بده شاید .... . سرور جدیدی هم که از طرف یکی از server provider ها پیشنهاد شده در هلند هست اما ورلد استریم یا لیزوب نیست که 16 گیگ رم داره و 2*xeon و هارد دیسک 10K rpm هست و پورت 1 گیگ اختصاصی . که هر سرور از این نوع حدود ماهی 500 تومنی در میاد طبق اون چیزایی که به بنده گفتن.
حالا هم سعی کردم از ضعف هایی که تو بست وی پی اس بود عبرت بگیرم و اینجا رو یکم قوی تر پیاده سازی کنم که امیدوارم اینطور بشه و بعد هم ضعف های خود بست وی پی اس رو رفع کنم.
فقط تنها گیری که تو کار هست پشتیبانی 24 ساعته هست که با وجود اینکه چند همکار جدید هم به ما اضفه شدن اما یه 4-5 ساعت در شبانه روز کم میاریم :D
هدف از اینکار هم اینه که واقعا کیفیت داشته باشه ! و به نظرم میاد برای حل شدن مشکل ساپورت همین طور کاهش هزینه ها و علی الخصوص جلوگیری از تکرار اون قضیه هاست دی ال اگر تعداد شرکا بیشتر بشه بهتر باشه . یادمه یه سری از دوستان تو یه تاپیکی همچین درخواستی داده بودن اگه دوست داشته باشن اینجا هم میتونیم همین کارو انجام بدیم . منظورم Merge کردن نیستا هر کسی کار خودشو جدا انجام بده یه تیم هم بشیم با ساعات کمی وقت گذاشتن و ... اینجا رو هم داشته باشیم که به عنوان یه هاستینگ قدرتمند مطرح بشه از نظر تقسیم سود و این حرفا هم اگر قرار بر همکاری شد میتونیم با توجه به میزان کار هر نفر تقسیم کنیم.
حالا به هر حال این یک پیشنهاد بود و در هر صورت بنده تصمیم رو گرفتم که اینکارو بکنم اگه خدا توفیق بده حالا اگه کسی هم همراه میشه یا علی , حالا نظرتون راجع به اون سروری که گفتم و این پیشنهاد چیشه ؟ به نظرتون اون سرور جواب اینکارو میده ؟
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
در خدمتیم
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
بعد از عمری ما یه ساپورت تلفنی گذاشتیما
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
البته اگه ساپورت تلفنی واسه سوالات و کارای ضروری بمونه مثل قبل نشه هر کس دلش گرفت یه زنگی بزنه
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
همیشه بعد از پست های من یه مکث طولانی ایجاد میشهبعد باید بیام بگم نظری / پیشنهادی / انتقادی ( در این مورد فحشی ) چیزی ندارید ؟
بعد شاید کسی نظرشو اعلام کنه
تجربه شخصیه ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)