نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: افزایش ناگهانی حجم بکاپ

عضو انجمن upnull50 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    280
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    60 پست

پیش فرض افزایش ناگهانی حجم بکاپ

سلام دوستان

من از دیروز برای بکاپ گرفتن از cpanel مشکل دارم
    دیروز موقع لاگین توی WHM یک سری آپدیت جدید برای سیستم بکاپ آمده بود که بعد از آپدیت کردن یک سری مشکلات پیش اومد مثلا" موقع اتمام بکاپ گیری دیگه ایمیل برای من نمی اومد. با پشتیبانی هاستینگ تماس گرفتم ( ایرانی نیست) گفتن گوگل آی پی ها را بلاک کرده ( قاعدتا" منظورشون ای پی هایی بود که cpanelL روش نصبه) برای همین گفتن از یک سیستم ایمیل دیگه استفاده کنید (قبلا" از جیمیل استفاده می کردم) الان دو تا مشکل دارم

1: بعد از دستکاری هاستینگ حجم بکاپ یک مرتبه افزایش پیدا کرد قبلا" حجم بکاپ حدود 3 گیگ بود الان حجم بکاپ رسیده نزدیک 6 گیگ چون من به هاستینگ گفتم که بعضی موقع ها که بگاپ می گیرم حجم بکاپ نسبت به بکاپ های قبلی کم میشه پشتیبانی هاستینگ گفت این به خاطر فشرده سازی اتوماتیک فایل هاست مثل این که بعد از این صحبت من این فشرده سازی را غیر فعال کردن از دوستانی که اینجا تخصص دارن می شه لطف کنید راهنمایی کنید چطوری این فشرده ساز را دوباره فعال کنم؟ اصولا" فعال باشه بهتره یا غیر فعال؟

2: گوگل آی پی های سایت را به عنوان اسپم تشخیص داده ایا امکان داره به خاطر این مساله سایت ها را جریمه کنه؟ یا روی اتوریته دامین تاثیر منفی بزاره؟

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : افزایش ناگهانی حجم بکاپ

در مورد جواب سوال ۱: احتمالا درون فایل بک‌اپ جدید فایل بک‌اپ قدیمی هم همچنان موجوده که حجمتون دو برابر شده ؟

4. تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    280
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    در مورد جواب سوال ۱: احتمالا درون فایل بک‌اپ جدید فایل بک‌اپ قدیمی هم همچنان موجوده که حجمتون دو برابر شده ؟
    نه فکر نمی کنم چون کلا" حجم خود فضای اشغال شده دیسک که قبلا" بدون فشرده سازی 5 گیگ بود شده 8 گیگ یعنی یک مرتبه سه گیگ فضایی که سایت اشغال کرده بیشتر شده درنتیجه حجم بکاپ هم رفته بالا قبلا" بکاپ تو حالت فشرده 3 گیگ بود الان شده 6 گیگ
    یک چیز عجیب این که چند ماه با وجودی که دائم روی سایت پست می زدم ( روزانه چند پست) حجم دیتابیس بیشتر که نمی شد کمتر هم می شد و همینطور حجم فول بکاپ برای ماهها ثابت بود و زیاد نمی شد قاعدتا" با پست هایی که می زدم باید حجم بکاپ زیاد می شد
    ممکنه قبلا" سیستم بکاپ گیری مشکل داشته الان درست شده؟

6. تعداد تشکر ها از upnull50 به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

با توجه به اینکه سپنل استفاده میکنید تو همون صفحه اصلی سیپنل یک گزینه به نام Disk usage هست که میتونید بازش کنید و به صورت جزيي ببینید هر پوشه و فایل چقدر مصرف کرده و علت اصلی را پیدا کنید

8. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    280
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    با توجه به اینکه سپنل استفاده میکنید تو همون صفحه اصلی سیپنل یک گزینه به نام Disk usage هست که میتونید بازش کنید و به صورت جزيي ببینید هر پوشه و فایل چقدر مصرف کرده و علت اصلی را پیدا کنید
    درسته دوست عزیز مثل این که مشکل همینجاست
    public.html حدود 4 گیگ حجمشه که نسبت به قبل فرقی نکرده ولی subdirectories را سه گیگ حجم زده فکر کنم مشکل از همینجاست توی بخش پایین disk space را که چک می کنم توی بخش trash سه گیگ حجم هست

Files in hidden subdirectories. 3,049.96 MB

من چطوری می تونم به این بخش ها دسترسی پیدا کنم؟ چون توی بخش file manager هر چی می گردم نیستن

ویرایش توسط upnull50 : April 16th, 2017 در ساعت 15:01

عضو جدید HiSupportnet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    27 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
    درسته دوست عزیز مثل این که مشکل همینجاست
    public.html حدود 4 گیگ حجمشه که نسبت به قبل فرقی نکرده ولی subdirectories را سه گیگ حجم زده فکر کنم مشکل از همینجاست توی بخش پایین disk space را که چک می کنم توی بخش trash سه گیگ حجم هست

Files in hidden subdirectories. 3,049.96 MB

من چطوری می تونم به این بخش ها دسترسی پیدا کنم؟ چون توی بخش file manager هر چی می گردم نیستن

وقت بخیر،

برای دسترسی به Trash به File Manager مراجعه و از منو بالای صفحه دکمه آبی رنگ View Trash را انتخاب کنید.
    با انتخاب این دکمه محتویات Trash نمایش داده می شود.

موفق باشید.
    های ساپورت ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب | hisupport.net
    هاست لینوکس-هاست ویندوز-هاست وردپرس-هاست پربازدید-ثبت دامنه-نمایندگی هاست

11. تعداد تشکر ها از HiSupportnet به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من از دیروز برای بکاپ گرفتن از cpanel مشکل دارم
    دیروز موقع لاگین توی WHM یک سری آپدیت جدید برای سیستم بکاپ آمده بود که بعد از آپدیت کردن یک سری مشکلات پیش اومد مثلا" موقع اتمام بکاپ گیری دیگه ایمیل برای من نمی اومد. با پشتیبانی هاستینگ تماس گرفتم ( ایرانی نیست) گفتن گوگل آی پی ها را بلاک کرده ( قاعدتا" منظورشون ای پی هایی بود که cpanelL روش نصبه) برای همین گفتن از یک سیستم ایمیل دیگه استفاده کنید (قبلا" از جیمیل استفاده می کردم) الان دو تا مشکل دارم

1: بعد از دستکاری هاستینگ حجم بکاپ یک مرتبه افزایش پیدا کرد قبلا" حجم بکاپ حدود 3 گیگ بود الان حجم بکاپ رسیده نزدیک 6 گیگ چون من به هاستینگ گفتم که بعضی موقع ها که بگاپ می گیرم حجم بکاپ نسبت به بکاپ های قبلی کم میشه پشتیبانی هاستینگ گفت این به خاطر فشرده سازی اتوماتیک فایل هاست مثل این که بعد از این صحبت من این فشرده سازی را غیر فعال کردن از دوستانی که اینجا تخصص دارن می شه لطف کنید راهنمایی کنید چطوری این فشرده ساز را دوباره فعال کنم؟ اصولا" فعال باشه بهتره یا غیر فعال؟

2: گوگل آی پی های سایت را به عنوان اسپم تشخیص داده ایا امکان داره به خاطر این مساله سایت ها را جریمه کنه؟ یا روی اتوریته دامین تاثیر منفی بزاره؟
    برای حجم سایتهایی که رفتن یا ساس هستن هنوز بکاپ هاشون هست
    برای مشکل دیگم به نظرم سرویس دهنده رو عوض کنین

تشکر تشکر کرده 
    280
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    60 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HiSupportnet نمایش پست ها
    وقت بخیر،

برای دسترسی به Trash به File Manager مراجعه و از منو بالای صفحه دکمه آبی رنگ View Trash را انتخاب کنید.
    با انتخاب این دکمه محتویات Trash نمایش داده می شود.

موفق باشید.

ممنون دوست عزیز
    حل شد
    مشکلش این بود که یک فایل بکاپ قبلی توی پوشه trash بود برای مین حجم بکاپ را برده بود بالا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezapor نمایش پست ها
    برای حجم سایتهایی که رفتن یا ساس هستن هنوز بکاپ هاشون هست
    برای مشکل دیگم به نظرم سرویس دهنده رو عوض کنین
    یعنی ممکنه گوگل به خاطر اسپم شناختن آی پی اون vps که سایتها روش هستن سایت ها را جریمه کنه؟

عضو انجمن limpi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    34 پست

داخل بکاپ دیتابیس هم هست یا فقط فایل های سایت هست؟!
    چون دیده شده که مثلا یه ارور توی لوگ تکرار میشه هر ثانیه و باعث افزایش سریع حجم دیتابیس میشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)