سلام خدمت دوستان
از نظر شما بهترین کانفیگ برای یک سرور مخصوص دانلود از نظر نرم افزاری , سخت افزاری چه کانفیگی میتونه باشه
تقریبا روزی 2 ترا مصرف پهنای باند داریم
ویندوز + iis
لینوکس +Nginx
چه رایدی مناسب هست؟چرا؟
سلام خدمت دوستان
از نظر شما بهترین کانفیگ برای یک سرور مخصوص دانلود از نظر نرم افزاری , سخت افزاری چه کانفیگی میتونه باشه
تقریبا روزی 2 ترا مصرف پهنای باند داریم
ویندوز + iis
لینوکس +Nginx
چه رایدی مناسب هست؟چرا؟
باسلام
برای سرور دانلود باید بیشتر به رم و هارد توجه کنید چون برای دانلود مصرف زیادی از سی پی یو نخواهید داشت
بهترین گزینه litespeed + centos است
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
در خصوص وب سرور که مطلقا وقتی صحبت از دیتای استاتیک دارید NGINX با اختلاف زیاد حرف اول را میزند. در خصوص سیستم عامل نیز روشن است اگر وب سرور شما NGINX باشد بهترین انتخاب لینوکس است تقریبا تا 2 برابر عملکرد پایدارتر و بهتری به شما ارائه خواهد کرد.
در خصوص سخت افزار ترافیک به تنهایی مبنا نیست. فاکتورهای زیر در تعیین سخت افزار مورد نیاز موثر است:
- تعداد کانکشن های همزمان به سرور (به طور متوسط)
- حجم فایل های دانلودی (حجم متوسط)
- پورت شبکه شما (اتصال تضمین شده)
هر چند پورت در تایم روز لیمیت ظرفیت سرور شما خواهد بود _ سقف ترافیک ممکن جهت مصرف با اون پورت در طول یک روز _ منحصرا و قطعا این منابع نخواهند بود که شما را محدود می کنند در سطح بالا.
حالا انتخاب سخت افزار در جهت تحقق عدد فوق باید باشد. به این معنا که ظرفیت پاسخدهی اونها در حالت ایده آل باید با ظرفیت خروجی پورت شما در یک روز برابری کند. محاسبه سمت پورت را که بالا گفتم اما محاسبه ظرفیت سخت افزار باید با اون فاکتور دفعات دانلود x کانکشن های دانلود (جمع کانشکن های یک روز) و حجم به نسبت تعداد فایل باشد.
در نهایت با بررسی دقیق این موارد میتونید به یک عدد هایی برسید که نه بیخود هزینه سخت افزار بدون استفاده را بدهید نه ظرفیت بلا استفاده در سمت پورت خود داشته باشید.
جالب است همین طریق محاسبات در خود بخش سخت افزار حدفاصل دیسک و پردازنده و رم نیز حاکم است ( یعنی منابع زیادی یا کمتر از ظرفیت نداشته باشید) در سخت افزار لیمیت اول دیسک و سپس رم می باشد.
این یک متد علمی و اصولی برای محاسبه منابع سخت افزاری شما می باشد، من سعی کردم ساده شرحش بدم اگر پیچیده بود هنوز ببخشید. شما میانگین های درخواستی بنده را بگید در محاسبات کمک خواهم کرد بهتون.
بحث raid هم در حقیقت میر جزئی از بحث کیفیت دیسک هست که دیگه خیلی جزئیی هست. بستگی به مسائل مختلفی دارد اما اگر صرفا فاکتور سرعت مطرح باشد روشن است raid 0 و استفاده از دیسک های SSD بهترین گزینه است. (دقت کنید فقط سرعت اینجا لحاظ شد نه امنیت دیتا).
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
با سلام
قطعا یک کانفیگ حرفه ای Nginx از همه چیز بهتره
اما خب ، بسته به میزان رم و سی پی یو
و میزان مصرف پهنای باند ، هرکدوم مزیت هایی دارند
از اون جایی که فرمودید روزانه 2 ترا مصرف دارید
پس یک کانفیگ حرفه ای nginx همه جوره توصیه میشه
موفق باشید
دوست عزیز طبق تجربه ngiinx روی یک سیستم لینوکسی بهتر از بقیه موارد جواب داده. منتهی حتما از یکی از دوستان مسلط بخواید که nginx رو بصورت کاملا مناسب براتون کانفیگ کنه.
موفق باشید
ممنون از همه دوستان
پس کانفیگ لینوکس + Nginx تایید شد
برای کنترل پنل کدوم گذینه رو پیشنهاد میدید؟
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
بله از نظر تجربه من هم برای سرور دانلود سنت اوس لینوکس + انجینکس خیلی خوب جواب داده تا سایر وبسرورها و کانفیگها..
به هیچ وجه کنترل پانل هالی مثل دایرکت ادمین یا cpanel نصب نکنید روی سروی که دانلودی هست. این کار فقط هدر دادن منابع سرور شما خواهد بود.
بهترین حالت نداشتن کنترل پانل است.
چیزی که شما نیاز دارید یک FTP Server هست که اون هم به سادگی روی لینوکس میتونید نصب کنید. سپس کاربر و دسترسی تعریف کنید و مدیریت کنید راحت.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)