سلام
هاست دانلودی میخوام برای نصب رپیدلیچ . مقدار فضا هم 100 گیگ . لوکشین هم خارج (آلمان ، اگر نشد جای دیگه )
مقدار استفاده من یکم زیاده یعنی فایل منتقل می کنم و جای دیگه ریموت می کنم (میگم که بعدا مشکلی پیش نیاد)
ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدند
سلام
هاست دانلودی میخوام برای نصب رپیدلیچ . مقدار فضا هم 100 گیگ . لوکشین هم خارج (آلمان ، اگر نشد جای دیگه )
مقدار استفاده من یکم زیاده یعنی فایل منتقل می کنم و جای دیگه ریموت می کنم (میگم که بعدا مشکلی پیش نیاد)
ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدند
با سلام و تبریک سال نو
هاست آلمان با فضای 100 گیگ ماهانه 96 هراز تومان + 50% آفر نوروزی = ماهانه 48 هزار تومان قابل ارائه میباشد
-----------------------------------
آفر نوروزی : برای سه ماه اول خرید شما 50% تخفیف داده می شود
+ برای گرفتن تخفیف هنگام خرید کد WHT-50 را وارد کنید
+ در صورت موجود نبودن کانفیگ مورد نیاز شما در پلن های سایت شرکت با پشتیبانی سایت تماس بگیرید
ویرایش توسط shopingserver.com : March 27th, 2017 در ساعت 22:58
سلام
سرویس مورد نظر شما از آلمان با کنترل پنل دایرکت ادمین و 100 گیگ فضا و PHP فعال و ترافیک حدود 4 ترابایت قابل ارائه است
ماهانه 49000 تومان
در صورت تمایل به آفر فوق جهت ایجاد فاکتور تیکت ارسال نمایید، برخی آفرها در لیست محصولات درج نشده اند: (ارسال تیکت به میهن وب سرور)
«نکته مهم: توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت زمانی ممکن است ارسال های جدید این تاپیک بررسی نشود»
..::| بیش از یک دهه |::..
| هاست دانلود وارز دایرکت ادمین (تحویل فوری) |
[https://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=25]
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام.
از فرانسه با پنل دایرکت ادمین ماهیانه 29 هزار تومان قابل تقدیم میباشد
برای سفارش لطفا تیکت ارسال بفرمائید
http://client.tehranserver.ir/register.php
با احترام.
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)