سلام یه سرور از هتزنر دارم امروز صبح یدفه افلاین شد - ریسیت هم زدم مشکل حل نشد - بهشون پیام دادم ببینم چی میشه
میخواستم ببینم کسی هم هست سرورش آفلاین شده باشه ؟
سلام یه سرور از هتزنر دارم امروز صبح یدفه افلاین شد - ریسیت هم زدم مشکل حل نشد - بهشون پیام دادم ببینم چی میشه
میخواستم ببینم کسی هم هست سرورش آفلاین شده باشه ؟
سلام
اگر به صورت مستقیم خرید را انجام دادید، وضعیت سرور (Status Server) در پنل دیتاسنتر به چه صورت است ؟
اگر ابیوز یا ... بر روی سرور وجود داشته باشد و پیگیری نکنید ممکن است سرور ساسپند و خاموش شود. (این مورد را نیز چک کنید)
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
دو تا مورد داره که یکیش واسه ابیوز هست و یه مشکل دیگه که واسه من کم پیش امده اینکه پاور سرور ها مسوخت و کلا خاموش میشد.و بعد تیتکت پاور رو تعویض میکردن.
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
با درود
اگر کنترل پنل دیتاسنتر خدمتتون هست در هنگام روشن کردن سرور ایا با اروری مواجه میشوید؟ اگر بلی مشکل ۹۹ درصد از پاور سرورتون هست که به دیتاسنتر اطلاع دهید معمولا کمتر از یک ربع براتون عوض میکنند مشکل برطرف میشود.
اگر اروری مشاهده نمیکنید توصیه دیگر همکاران رو مد نظر داشته باشید.
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
تست کنید ببینید سرور با رسکیو بوت میشه یا نه .اگه با رسکیو بوت نمیشه و پینگ نمیشه سرور خاموشه .
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
دسترسی kvm ندارید چک کنید؟
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)