شانس بد که میگن همینه
شش سال پیش از یه اسمی خوشم اومد آخ اخ همین دیروزم میخواستم ثبتش کنم هماهنگی هم کرده بودم
شانس من یکی دیگه یک ماه پیش ثبتش کرده
راهی هست ازش بگیریم ؟هرکسی میتونه و قبلا این کار رو کرده اعلام کنه ( شیرینی محفوظ )
شانس بد که میگن همینه
شش سال پیش از یه اسمی خوشم اومد آخ اخ همین دیروزم میخواستم ثبتش کنم هماهنگی هم کرده بودم
شانس من یکی دیگه یک ماه پیش ثبتش کرده
راهی هست ازش بگیریم ؟هرکسی میتونه و قبلا این کار رو کرده اعلام کنه ( شیرینی محفوظ )
خیر اماکن نداره با کسی که دامین رو خریده مزاکره کنید
تنها راه اینه![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
هر كي زودتر ثبت كنه حق اون ميشه!
تا چه حد براتون مهمه ؟ شاید با قیمت های میلیونی بشه خرید ازش ! شاید هم به همون قیمت ثبت !
امیر جان یارو زر مفت میزنه میگه قیمت بده
قیمت رو دادم حقیقتش خودت که وضعیت ماها رو میدونی دستمزد جهانی که نمیگیریم بتونیم شصت میلیون پول دامین بدیم
گفتم زیر صد تومن راضی نمیشه
میگم خودت قیمت بده لال شد
بدبختی اینجاست کلی خرج کاتالوگ و کارت ویزیت تمیز کردم
چه فایده باید دوباره برم چاپ کنم
اعصابم به هم ریخته
حساب کنی کلی کار کنی ولی اخرش #$% بشه
بفقط خدا رو شکر دست به کار طراحی وب سایتش نشده بودم که بیشتر حرص میخوردم
سورس کاتالوگ و کارتها رو دارم میتونم دوباره rename کنم و اسم جدید بزارم ولی از اون اسم خوشم میومد
بدبختی هم اینجاست هیچ راهی بلد نیستم که بفهمم کی این دامین خبر مرگش ازاد میشه
یعنی هیچ راهی نیست به غیر از backorder ? اخه خدایی پول زوره تازه یکی از دوستام هم میگه اونی که زودتر پیشنهاد بده مال اون میشه در واقع توی بک اردر ریسک خیلی خیلی بالاست یعنی هیچ
میگی چیکار کنم برم تغییر اسم بدم ؟
پونصد تومن خرج این کاغذپاره ها کردم عکس گرفتم برایش ایمیل کردم گفتم منو ورشکست میکنی زیر بار نمیره که نمیره
یکی از اون کثافتهای امریکاییه
زنه سی سالشه پا به ماهست هیچی حالیش نیست سه تا سایت داره اسم خودش رو دیزانر گذاشته
در عجبم
یکی یه راه حل بده
خدایی جای دوری نمیره بدجوری بهم ریختم
ثواب داره
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
سجاد عزیز سلام
داداش گلم از هاکوپیان بزرگتر و گنده تر داریم ؟
وب سایتش رو با دات نت ثبت کرده
hacoupian.net
(ادرسش دقیق یادم نیست سرچ کنین )
چرا چون اگه همین ادرس رو با دات کام بزنی میری نگاه میکنی و متوجه میشی
یه شیر پاک خورده ای رفته یه hom page گذاشته قیمت داده هفت تومن
حالا شاید بیشتر کمتر شده باشه ولی حرف پارساله دیدم
اون که هاکوپیان بود یه قرون خرج نکرد من بدبخت از کجا بیارم
اعصابم به هم ریخته خدایی هیچی مثل این نیست یه عمر زحمت بکشی اخرش یه خریت ساده کنی
اگه میدونستم سریع همون پارسال ثبتش میکردم
فکر کردم به عقل جن هم نمیرسه
فکر کنم توی همین whois هایی که از این شرکتهای بی در و پیکر میگرفتم ادرس رو متوجه شده
شانس رو میبینی خدایی ؟
دیگه شد دیگهاینقدر سرم شلوغ بود که وقت نکردم
کارم بیشتر مالتی مدیاست و اصلا وقت سر خاروندن نداشتم ده سالی هست که کار میکنم ولی باور کن تازه میخوام یه وب سایت واسه خودم بزنم
حالا به یارو میگم این سند این مدرک حتی ادرس سایت دوستمو نشون دادم که با من مصاحبه کرده بود و اسم شرکتم رو به انگلیسی نوشته بود
یچیز جالب هم اینجاست دروغ توی روز روشن
میگه ما شرکت به این نام زدیم بهش احتیاج داریم
بعدش طمعکاری میکنه میگه نه میفروشیم شما پیشنهاد بده
منم افر دادم خیر سرم گفتم شصت دلار + هزینه ثبت یه دامنه دیگه برای شما هزینه ترانفریت و غیره هم پای من به همین قدر راضی بشو
اصلا هرچقدر کار میخوای برات انجام میدم بنر همه سایتهات رو توی سایتهام میزارم ( توی کار لوازم ارایشیه ) بازم قبول نمیکنه که نمیکنهخسته شدم از دستش
میخوام یه بمب گوگلی راه بندازم دهن همه سایتهاش رو سرویس کنم. خیلی روی اعصابم رفته کاری هم نداره یه خرید کوچیک میکنم و میرم سر وقت پی پل از دستش شکایت میکنم
هیمن که نونش تخته شد میفمه با ایرانی جماعت نباید در بیفته
یارو هم حامله است با یه ت*** خودش و توله اش میره اون دنیا
برو یه دامین دیگه ثبت کنه هیچ وقت نزار شخصیتت خرد بشه من این کار رو میکنم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ir رو بگیر لذتشو ببر !!!!!! ، اینکه خودتو محتاج این دامین نشون دادی وضع رو بدتر میکنه بجای بهتر کردن !
ولی روی اعصابمه خدایی اصلا فکرش هم نمیکردم تاریخ ثبت دامین رو که خوندم چشمام سیاهی رفت یه ماهه این دامین ثبت شده و من توی خواب نازم اصلا فکرش هم نمیکردم
هیچی دیگه باید بشینم دوباره از نو اسم انتخاب کنم
اقا ممنون از همگی ظاهرا راهی نداره ( آخه فکر کردم ممکنه راهی پیدا بشه )
بازم ممنونم از همگی دست همتون درد نکنه.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)