-
March 20th, 2017, 14:32
عضو انجمن
ورود اجباری به کانال های تلگرام
سلام دوستان این روش ورود اجباری به کانال های تلگرام چطوریه ؟ فقط لینک خصوصی فعال میکنی پوش میفرستی؟
من امروز یکی از برنامه های تلگرام غیر رسمی رو نصب کردم بدون هیچ نوتیفیکشنی یا درخواست جوینی وارد یک کانال تلگرام شدم چطوری این انجام میشه ؟ کسی از دوستان میدونه؟
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
-
March 20th, 2017 14:32
# ADS
-
March 20th, 2017, 15:27
عضو انجمن
پاسخ : ورود اجباری به کانال های تلگرام

نوشته اصلی توسط
gigabyte2052
سلام دوستان این روش ورود اجباری به کانال های تلگرام چطوریه ؟ فقط لینک خصوصی فعال میکنی پوش میفرستی؟
من امروز یکی از برنامه های تلگرام غیر رسمی رو نصب کردم بدون هیچ نوتیفیکشنی یا درخواست جوینی وارد یک کانال تلگرام شدم چطوری این انجام میشه ؟ کسی از دوستان میدونه؟
همون لینک خصوصی هست
این آموزش رو بخونید متوجه میشید:
https://www.seyedrezabazyar.com/fa/t...m-pop-up-code/
-
-
March 20th, 2017, 16:46
عضو انجمن
دلیل این امر استفاده از نسخه های غیر رسمی تلگرام + برنامه هایی که تبلیغات پوش میگیرن هست عزیز
-
-
March 20th, 2017, 17:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
دلیل این امر استفاده از نسخه های غیر رسمی تلگرام + برنامه هایی که تبلیغات پوش میگیرن هست عزیز
دقیقا حق با این دوست عزیزمون هست
موبوگرام، تلگرام نارنجی ،آی گرام و ...
-
-
March 20th, 2017, 17:07
عضو جدید
شما وضعت خوبه ، برای بنده نمیدونم کدوم برنامه ای هست اینکار رو میکنه ، وقتی گوشی خاموش هم هست خودبخود روشن میشه بازار بالا میاد و یه برنامه رو معرفی میکنه که دانلود کن !
-
-
March 20th, 2017, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
armin.rf
خوب درسته اما میخوام بدونم چطوری انجام میشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
black.p
شما وضعت خوبه ، برای بنده نمیدونم کدوم برنامه ای هست اینکار رو میکنه ، وقتی گوشی خاموش هم هست خودبخود روشن میشه بازار بالا میاد و یه برنامه رو معرفی میکنه که دانلود کن !
شما دسترسی برنامه هاتونو چک کنید ببینید که اجازه بوت شدن داره چه برنامه ای رو معرفی میکنه؟
ویرایش توسط gigabyte2052 : March 20th, 2017 در ساعت 19:03
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
تعداد تشکر ها از gigabyte2052 به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2017, 19:33
-
تعداد تشکر ها از black.p به دلیل پست مفید