نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مشکل عجیب با سی پنل هنگام اضافه کردن سرور ftp برای انتقال بکاپ

عضو انجمن rayanagostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض مشکل عجیب با سی پنل هنگام اضافه کردن سرور ftp برای انتقال بکاپ

درود
    یکی از دوستان این مشکل رو داشت و بهترین جا برای مشاوره بنظرم همینجا بود
    هنگام اضافه کردن سرور ftp برای انتقال بکاپ های روزانه با خطای زیر مواجه می شویم
    cpanel.png
    نکات :
    سرور ویندوز ۲۰۰۸ می باشد ( با همه ورژن ها تست شد و همین ماجرا بود . مشکل از سرور نیست)
    اتصال ftp کاملا اوکی هست
    ممنون میشم اگر تجربه چنین خطایی را داشتید راهنمایید بفرمایید
    اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +‌تمدید‌ آنلاین
    وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775

2. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل عجیب با سی پنل هنگام اضافه کردن سرور ftp برای انتقال بکاپ

کسی از دوستان تابحال به این مشکل برنخورده ؟
    اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +‌تمدید‌ آنلاین

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

سلام
    اگه از FTP خود IIS استفاده میکنید من همیشه بعد از نصب و تنظیم FTP خود IIS با اجرای دو دستوری که در این لینک گفته در cmd ویندوز مشکل رو حل میکنم: http://serverfault.com/questions/438...-remote/438316
    تا حالا روی ویندوز سرور 2008 و 2012 هر دو این مشکل رو داشتم تا حالا هم نتونستم ویندوز سرور 2016 که میگن IIS نسخه 10 داره رو تست کنم ببینم اونم این مشکل رو داره یا نه.

تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    79 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    سلام
    اگه از FTP خود IIS استفاده میکنید من همیشه بعد از نصب و تنظیم FTP خود IIS با اجرای دو دستوری که در این لینک گفته در cmd ویندوز مشکل رو حل میکنم: http://serverfault.com/questions/438...-remote/438316
    تا حالا روی ویندوز سرور 2008 و 2012 هر دو این مشکل رو داشتم تا حالا هم نتونستم ویندوز سرور 2016 که میگن IIS نسخه 10 داره رو تست کنم ببینم اونم این مشکل رو داره یا نه.
    انجام دادم و متاسفانه حل نشد

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rayanagostar نمایش پست ها
    انجام دادم و متاسفانه حل نشد
    روی کامپیوتر خودتون (و نه سرور) یه FileZilla نصب کنید و تست کنید ببینید وصل میشه و لیست دایرکتوری ها رو نشون میده یا نه.
    اگه تونست وصل بشه و لیست دایرکتوری ها رو نشون بده شاید مشکل از طرف سی پنل باشه.

ببینید من با سی پنل تحت ادمین کار نکردم ولی قبلاً که دایرکت ادمین تحت ادمین داشتم یه مشکل خیلی ساده و خنده دار برای اتصال FTP که داشت این بود که اگه رمز FTP شما که تازه خود ویندوز سرور قبولش داره و با FileZilla هم میشد بهش وصل شم دارای کاراکتر های خاصی بود دایرکت ادمین اخطار Connect error میداد و حداقل نمیگفت که مشکل از رمز عبوره از اون جا فهمیدم که چند بار رمز رو باز هم به از این رمز های خیلی طولانی رندوم تغییر دادم و با اینکه FileZilla قبول میکرد اما دایرکت ادمین ایراد می گرفت تا اینکه به یه رمز کوتاه و نسبتاً ساده تغییر دادم دیدم براحتی دایرکت ادمین هم قبول کرد که به FTP وصل بشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)