عرض سلام و ادب
از مدیریت محترم وب هاستینگ خواهش میکنم تاپیک حذف نکنه تامن از دوستان مشورت بگیرم
این مشکل برای یکی از دوستانم پیش اومده
چند هفته پیش از دادسرا به من زنگ زدند اطلاعات یک یوذرم رو خواستند(ایشون رو خیلی وقت میشناسم و بهترین دوستم هست)
بنده هم طبق قانون رفتار کردم و اطلاعات حقیقی رو با هماهنگی خود شخص در اختیار دادسرا قرار دادم
دیروز براش پیامکی اومد که شماره پرونده نوشته بود و احضارش کردند
این بچه چون سواد کافی نداره من بلند شدم باهاش رفتم دادسرای مرکزی انقلاب که واقع در 15خرداد هست طبقه اول بخش فرهنگ و رسانه
(بخش فرهنگ و رسانه تازه افتتاح شده و بیشتر پرونده های اینترنتی ک شاکی خصوصی دارند به این بخش میرند و به دلیل اینک این بخش تازه افتتاح شده و ادماش و مسئولاش کاملا در زمینه اینترنت کم سواد هستند(این حرف بنده نیست وقتی میرید اونجا خخود مسئول میگ سوالی نپرس اینجا تازه افتتاح شده منم سوادشو ندارم پاسخ بدم) همش پرونده ها به ضرر متهم تموم میشه)
بگذریم...
اقا آقای ایکس که نمیدونم چیکاره اقای سالار عقیلی هست اومده از 31 سایت شکایت کرد
برج 2 پست البوم قافله عشق سالار عقیلی منتشر شد و سایت ما هم مث بقیه سایتای نوپا موزیک از سایت های مرجع ک همتون میشناسید پست رو کپی کرد
برج 10این اقا شکایت کرد البته از همه سایتای موزیک ک پست نشر دادند بلکه فقط از 30تا از فنچاشون ک رفیقمم جزوشون
امروز خواستند اونجا رفیقم رو زندانی کنند که بنده 5 میلیون نقدا ریختم حساب دادسرا بابت ضمانت ک بذارند بره و 10 روز فرصت داشته باشه برای کسب رضایت شاکی
اقای شاکی گوشیش در دسترس نیس
همچنین بخش فرهنگ رسانه چون سواد کافی ندارند ما متهمیم مگ اینک اقای قاضی لطف کنه تقاضای ما مبنی براینکه جهت بررسی تخصصی و فنی پرونده ارجا داده بشه به پلیش فتا رو بپذیره اون موقع پلیس فتا کلا پرونده رو به نفع ما میچرخونه
خواسستم از دوستان بپرسم الان ما چیکار کنیم جز چیزایی ک گفتم
ما باید چند دهه یا چند صد میلیون جریمه پست کپی پیس بدیم؟بعد چون اقای خواننده جرعت نداره از سایتای بزرگ موزیک شکایت کنه که یوقت حمایتشونو از دست بده ما باید تقاص پس بدیم؟