با سلام
بنده قصد دارم با اسکریپت Yetishare بر روی سرور Centos 7 خودم یک سایت مستقیم کننده ی تورنت راه اندازی کنم
transmission را به صورت کامل نصب و کانفیگ کرده ام ولی هنگام دادن فایل torrent ارور زیر میاد
مشکل از کجاست؟
با سلام
بنده قصد دارم با اسکریپت Yetishare بر روی سرور Centos 7 خودم یک سایت مستقیم کننده ی تورنت راه اندازی کنم
transmission را به صورت کامل نصب و کانفیگ کرده ام ولی هنگام دادن فایل torrent ارور زیر میاد
مشکل از کجاست؟
سلام
آیا هر دو روی یک سرور هستند ؟
ویرایش توسط RealHAM : March 7th, 2017 در ساعت 18:07
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
پس چرا برای اتصال از ای پی سرور استفاده کردید؟
چرا از ای پی لوکال 127.0.0.1 استفاده نمی کنید ؟
مطمعن هستید ترنسمیشن فعال است ؟
خروجی دستور زیر چی هست :
کد:netstat -tnlpu
بله ترنسمیشن فعال هست و در حالت وب به خوبی کار میکند
ولی به پلاگین تورنت یتی شیر وصل نمیشه
آی پی لوکال رو هم که فرموده بودید امتحان کردم ولی دقیقا همین ارور با آی پی لوکال نمایان شد
خروجی netstat -tnlpu در اسکرین شات های زیر قرار دارد
1.jpg
2.jpg
3.jpg
کانفیگ ترنسمیشن هم به صورت زیر میباشد :
کد:{ "alt-speed-down": 50, "alt-speed-enabled": false, "alt-speed-time-begin": 540, "alt-speed-time-day": 127, "alt-speed-time-enabled": false, "alt-speed-time-end": 1020, "alt-speed-up": 50, "bind-address-ipv4": "0.0.0.0", "bind-address-ipv6": "::", "blocklist-enabled": false, "blocklist-url": "http://www.example.com/blocklist", "cache-size-mb": 4, "dht-enabled": true, "download-dir": "/var/lib/transmission/Downloads", "download-queue-enabled": true, "download-queue-size": 5, "encryption": 1, "idle-seeding-limit": 0, "idle-seeding-limit-enabled": true, "incomplete-dir": "/var/lib/transmission/Downloads", "incomplete-dir-enabled": false, "lpd-enabled": false, "message-level": 1, "peer-congestion-algorithm": "", "peer-id-ttl-hours": 6, "peer-limit-global": 200, "peer-limit-per-torrent": 50, "peer-port": 51413, "peer-port-random-high": 65535, "peer-port-random-low": 49152, "peer-port-random-on-start": false, "peer-socket-tos": "default", "pex-enabled": true, "port-forwarding-enabled": true, "preallocation": 1, "prefetch-enabled": true, "queue-stalled-enabled": true, "queue-stalled-minutes": 30, "ratio-limit": 0, "ratio-limit-enabled": true, "rename-partial-files": true, "rpc-authentication-required": true, "rpc-bind-address": "0.0.0.0", "rpc-enabled": true, "rpc-password": "{c1f4351f15fa0b3af1a6bdcd5b891a9cfe83ec96FvzW6.zt", "rpc-port": 9091, "rpc-url": "/transmission/", "rpc-username": "transmission", "rpc-whitelist": "127.0.0.1", "rpc-whitelist-enabled": false, "scrape-paused-torrents-enabled": true, "script-torrent-done-enabled": false, "script-torrent-done-filename": "", "seed-queue-enabled": false, "seed-queue-size": 10, "speed-limit-down": 100, "speed-limit-down-enabled": false, "speed-limit-up": 100, "speed-limit-up-enabled": false, "start-added-torrents": true, "trash-original-torrent-files": false, "umask": 18, "upload-slots-per-torrent": 14, "utp-enabled": true }
سلام
چرا دانلود download-dir راتغییر ندادهاید ؟
موقع فعال کردم پلاگین یک سری راهنمایی ها خودش داده آن ها را رعایت کردید ؟
بنده نسخه سالمی برای تست پیدا نکردم، اگر پیدا کنم تست می کنم و روش صحیح را به شما اطلاع می دهم
فایل کانفیگ بنده که به درستی با اسکریپت کار می کند
https://transfer.sh/Gcq8z/settings.json
که به خوبی کار می کند
بخش تنظیمات پلاگین
بخش ادمین
بخش کاربری
ویرایش توسط Sunboys0111 : March 8th, 2017 در ساعت 21:30
با تنظیماتی که قرار دادم ما مشکلی نداشتیم و به خوبی دانلود کرد
- - - Updated - - -
بنده طبق راهنمای خود پلاگین پیش رفتم
از سنت او اس ۶ استفاده کردم
با توجه به این که راهنمای نصب پلاگین برای سنت اوس 6 نوشته شده و سیستم عامل ما centos 7 هستش من برای نصب از آموزش موجود در لینک زیر استفاده کردم
http://idroot.net/linux/install-transmission-centos-7/
به نظرتون طریقه ی نصبش مشکل داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)