-
March 11th, 2017, 20:39
ثبت دامنه
درود ,دوستان بعد از رسیدن زمان تمدید ,چه کسی میتواند تمدید کند؟
من برای یکی دامنه گرفتم,پنلش دسته خودشه,اما من با کمک یک هاستینگ ثبت کردم براش,هاستینگ تا من نگم تمدید نمیکند درسته؟ چون توسط من ثبت شده(اما به نام طرف هست)
میخوام ببینم اون میتواند سال آینده بدون کمک من تمدید کند یاخیر؟
وقتی مهلت دامنه تمام شود ,چند وقت باید بگزره تا دامنه ازاد بشه
-
-
March 11th, 2017 20:39
# ADS
-
March 11th, 2017, 21:18
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه
اگر در پنل نیک خود شخص ثبت شده باشد در موقع تمدید از طریق نمایندگان دیگر یا خود سایت نیک اصلی میتونه به صورت مستقیم تمدید کنه چون ثبت کننده صرفا به عنوان رابط مالی وفنی است و صاحب دامنه خود شخصه
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
-
-
March 11th, 2017, 23:13

نوشته اصلی توسط
gigabyte2052
اگر در پنل نیک خود شخص ثبت شده باشد در موقع تمدید از طریق نمایندگان دیگر یا خود سایت نیک اصلی میتونه به صورت مستقیم تمدید کنه چون ثبت کننده صرفا به عنوان رابط مالی وفنی است و صاحب دامنه خود شخصه
.کام
هست
-
-
March 11th, 2017, 23:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AMIRsaya2
درود ,دوستان بعد از رسیدن زمان تمدید ,چه کسی میتواند تمدید کند؟
من برای یکی دامنه گرفتم,پنلش دسته خودشه,اما من با کمک یک هاستینگ ثبت کردم براش,هاستینگ تا من نگم تمدید نمیکند درسته؟ چون توسط من ثبت شده(اما به نام طرف هست)
میخوام ببینم اون میتواند سال آینده بدون کمک من تمدید کند یاخیر؟
وقتی مهلت دامنه تمام شود ,چند وقت باید بگزره تا دامنه ازاد بشه
سلام
اگر اطلاعات فرد دیگه ای باشه ایشون میتونه دامنه رو به هر شکتی که خواست انتقال بده و یا از پنل فعلی خودش تمدید کنه و حتما نیازی نیست که شما براشون تمدید کنید.
بهترین راه هم این هست که یک کاربری در همان شرکت هاستینگ براشون ایجاد کنید و دامنه رو به اون کاربری انتقال بدید تا هر سال فاکتور براش ایجاد بشه و تمدید انجام بشه.
معمولا 60 روز بعد از زمان دامنه دامنه آزاد میشه
-
تعداد تشکر ها از payamkutah به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2017, 11:30

نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
اگر اطلاعات فرد دیگه ای باشه ایشون میتونه دامنه رو به هر شکتی که خواست انتقال بده و یا از پنل فعلی خودش تمدید کنه و حتما نیازی نیست که شما براشون تمدید کنید.
بهترین راه هم این هست که یک کاربری در همان شرکت هاستینگ براشون ایجاد کنید و دامنه رو به اون کاربری انتقال بدید تا هر سال فاکتور براش ایجاد بشه و تمدید انجام بشه.
معمولا 60 روز بعد از زمان دامنه دامنه آزاد میشه
درود.
کاملا درسته
-
تعداد تشکر ها ازsahar_tym به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2017, 12:19
عضو دائم
ایمیلی که دامنه با آنثبتشده مالک دامین هست و هر کس به آنآدرس ایمیل دسترسی دارد تقریبا هر کاری بخواهد می تواند بکند.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2017, 13:33
عضو انجمن
اگر ایمیل شما رو به دیتا سنتر داده باشند امکان اینکه در لیست ایمیل های شما باشه هست در غیر این صورت بعید میدونم بشه کاری کرد
-
تعداد تشکر ها از N4vid12 به دلیل پست مفید