سلام
دوستان من از سرویس CoudFare برای WordPress استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم هنگام نوشتن یا ویرایش مطلب در WordPress صفحه سفید هست و یجورایی بعضی فایل ها لود نمیشه! و مشکل از CoudFare هست، حالا کسی این مشکل رو داره یا راه حلی براش داره ؟
سلام
دوستان من از سرویس CoudFare برای WordPress استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم هنگام نوشتن یا ویرایش مطلب در WordPress صفحه سفید هست و یجورایی بعضی فایل ها لود نمیشه! و مشکل از CoudFare هست، حالا کسی این مشکل رو داره یا راه حلی براش داره ؟
سلام
مشکل از cdn کلاود فیلر هست و هیچ راه حلی براش نیست کل راه حل های ممکن (هرچیزی که به فکرتون برسه ) رو امتحان کردم هیچ راهی نیست جز اینکه خودشون درست کنند .
موضوع اینجاست همون فایل هایی که لود نمی کنه اگه بدون کوئری باشه با کوئری لود می کنه اگه کوئری داره و لود نمی کنه هم با تغییر کوئری یا پاک کردنش فایل لود میشه !
باید بهشون تیکت بدید و با لینک فایل مشکل رو گزارش کنید بهشون ! این مشکل گاهی پیش میاد و بعد مدتی درست میشه که تو این چند روز شدید شده
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)