-
February 9th, 2017, 21:21
مشکل اد ممبر در تلگرام
سلام وقت بخیر یه خط چدید خریدم 1000 نفر از شماره های همکارام رو توش اد کردم اما میخواد اد کنم 3-4 نفر رو بیشتر قبول نمیکنه مینویسه ببخشید شما در حال حاضر فقط میتوانید مخاطبین خود را به گروه اضافه کنید
راه حل بگید
هدفم اینه این 1000 نفر رو تو گروهم اد کنم حالا با یه خط یا 10 خط فرقی نمیکنه تهیه میکنم
فقط بگید چطوری میشه
هم میتونم خط مجازی بگیرم هم ایرانسل و غیره
ویرایش توسط sabilak : February 10th, 2017 در ساعت 00:36
-
-
February 9th, 2017 21:21
# ADS
-
February 9th, 2017, 21:50
عضو جدید
پاسخ : مشکل اد ممبر در تلگرام
درود دوست عزیز چک کنید ببینید ریپورت نشدید
-
-
February 9th, 2017, 22:27
-
-
February 10th, 2017, 00:36
سلام وقت بخیر یه خط چدید خریدم 1000 نفر از شماره های همکارام رو توش اد کردم اما میخواد اد کنم 3-4 نفر رو بیشتر قبول نمیکنه مینویسه ببخشید شما در حال حاضر فقط میتوانید مخاطبین خود را به گروه اضافه کنید
راه حل بگید
هدفم اینه این 1000 نفر رو تو گروهم اد کنم حالا با یه خط یا 10 خط فرقی نمیکنه تهیه میکنم
فقط بگید چطوری میشه
هم میتونم خط مجازی بگیرم هم ایرانسل و غیره
-
-
February 10th, 2017, 09:45
عضو انجمن
فقط اشخاصی را ادد می کند که شماره شما در گوشی آنها دخیره شده باشد با خود آنها اضافه شدن به گروهها را باز گذاشته باشند
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
February 10th, 2017, 17:48
نه اونا من و تو گوشیشون سیو ندارن
-
-
February 11th, 2017, 02:23
چطور میتونم کسایی که شماره منو ندارن اد کنم ؟
-
-
February 11th, 2017, 16:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sabilak
چطور میتونم کسایی که شماره منو ندارن اد کنم ؟
به فهرست مخاطب ها توی تلگرام برید و از اونجا روی Add کلیک کنید. البته این دکمه توی نسخه های مختلف تلگرام می تونه فرق داشته باشه
مثلاً توی تلگرام ویندوز ADD CONTACT هست.
در هر صورت نام و نام خانوادگی و شمارۀ شخص رو وارد می کنید و به فهرست مخاطب های شما اضافه میشن.
حالا اونا رو می تونید توی گروه اضافه کنید.
-
-
February 12th, 2017, 12:49
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز تا زمانی که اونها هم توی تلگرامشون شمارو ادد نکنند امکان نداره که شما اونا رو ادد کنید جایی مگر اینکه توی تنظیماتش باز مونده باشه که احتمالش 1 درصد هست
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-