-
February 9th, 2017, 17:04
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازjavadonline به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017 17:04
# ADS
-
February 9th, 2017, 17:11
عضو جدید
پاسخ : سوت و کور شدن وب ایران
هعیییی
دل ما هم خیلی پره
قبلا ها میرفتیم انجمن ها چقدر شلوغ و غوغا بود
الان هیچی به هیچی
قبلا ها عده ای مرد بودن رایگان کار میکردن
این روزا برا یه کلیک هم ازت پول میگیرن
این سووت و کوری از وقتی که درگاه های واسط ***** شد بهش افزوده شد ....
#یاد وبمستر های قدیمی ....
-
تعداد تشکر ها ازseokaran.org به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:14
عضو جدید
درود
با اومدن تلگرام و بعضی از شبکات اجتمائی دیگه بازدید از وب فارسی به طور کلی کم شده و دلیل اون هم این هست که فرهنگ سازی نشده ,به عنوان مثال وبسایت های موزیک (به غیر از مراجع ) به طور کلی بازدید خودشون رو از دست دادن و مدیران اونها به جای هزینه کردن برای سایت و بالا اوردن و بروز کردن اون (هزینه ها) به طور کاملا رایگان اون رو بر روی تلگرام بالا میارند,این روند بر روی بسیاری از وبسایت ها تاثیر گذاشته مثل وبسایت های : تفریحی , موزیک ,اموزشی و ...... البته وبسایت هایی هم در امان موندند مثل وبسایت های فیلم و سریال و وبسایت های مطالب تخصصی , طبق این داستان فروش هاستینگ ها هم به دلیلی که عرض کردم کاهش پیدا کرده.در کل با اومدن تلگرام البته با فرهنگ سازی نشدن اون شاهد این ماجرا هستیم.
آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد میکند، «خلاقیت و ابتکار» است
ارتباط
Iranianroot
-
تعداد تشکر ها ازiranianroot به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:15
عضو انجمن
درسته
دلیلش این موارد هست:
۱- پلیس فتا برای برخی از مدیران سایت های ایرانی (حتی سایت های تخصصی) به دلایلی پرونده درست کرده و باعث شده نا امید بشن و از فعالیت ترس داشته باشن
۲- وزارت فرهنگ و ارشاد اینقدر با مدیران سایت بد رفتار میکنه که ناامید شدن
۳- قبلا یه سایت با روزانه ۳۰۰۰ بازدید میتونست ماهیانه بیش از یک میلیون از تبلیغات درامد داشته باشه. الان سایت با ۳۰۰۰۰ بازدید ماهیانه صد هزار تومان هم درامد نداره (از طرفی هم گران شدن برخی از ابزار ها و خدمات!)
۴- شبکه های اجتماعی موبایل باعث دوری مردم از وب شده و در یک محیط بسیار بد زندانی شدند و از علم عقب موندن
و بسیاری دلایل دیگر...
حداقل من کسی هستم که همه این موارد من رو داغون کرده و بسیار غمگین هستم
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : February 9th, 2017 در ساعت 19:18
-
تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
ali-rezam, AtrafNet, delta, dizaji_saeed, Gh-Moradi, hmydcm, iranianroot, javadonline, keyhan7, meisam317, novinvps.com, SaeedFazlollahzadeh, Z.eus
-
February 9th, 2017, 17:26
داداش قبلا سایت من 5 هزار ایران بود...همش شاید بگم 2 ماه پیش...یک و نیم ماه پیش....درآمد کم شد انگیزه ما هم کم شد..الان چندیم؟الان...
درکل تلگرام واقعا (عذرمیخوام)گند زده به همه چی،بازار همه چی رو خراب کرده..الان شاید یه عده بیان بگن که خب دردت چیه؟برو یه کانال تلگرامی بزن...تلگرام هم بزودی ***** میشه....بزارین انتخابات برسه....کاری ندارم تلگرام ماله کیه چه ماله ایران چه اونور آب....بزارین انتخابات برسه،همینطور که پلاسکو در تلگرام غوغا شد و مسئولین حیرت زده شدن از انتخابات هم معلوم میشه.
-
تعداد تشکر ها ازMp3Songs.ir به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:36
عضو دائم
سلام
به امدن تلگرام متاسفانه نه تنها نت بلکه خیلی چیزها کم رنگ شده از دور هم بودن گرفته تا درس خوندن اینطور پیش بره علم ایران در همین مقطع خواهد ماند و پیشرفت خیلی کندی خواهد داشت
جالبیش هم اینه که تلگرام توی ایران طرف دار داره
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:41
-
تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:50
عضو دائم
به تلگرام مربوط نیست !! تلگرام یه نرم افزاره چت همین...الان توش انواع کانالهای دانلود بازی و نرم افزار و فیلم و موزیک و... هم به وفور یافت میشه!!
فیس بوک هنوزم هنوزم تو کل جهان اوله و پرکاربرترین..اما کشور ما چی؟
علت چیه؟ مشخصه دیگه نمیزارن شما سایت داشته باشی..شما هر سایتی بزنی باید 7 خان رستم رو بری برای انواع مجوزها..نماد اعتماد و ساماندهی و مجوز بنیاد ملی و... اخرشم فیل تری!!هر سایتی بزنی فیلت رو تر میکنن..مردم میبینن سایتها رو دارن میزنن میرن تلگرام کانال میزنن حداقل کسی گیر نده..
مسخره ترین حالت ممکن اینه که برای کانالهای تلگرام هم مجوز گذاشتند!!
فرهنگ وب و وبداری رو در ایران کشتند...وبلاگ هم نمیتونی بزنی یا فلیل تری یا اوین!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
به نام خدا
موضوع انشا: دلایل
1- کم شدن فهم مردم با آمدن تلگرام
2- زیاد شدن توقع مردم با آمدن تلگرام
3- سر نزدن مردم به وب با آمدن تلگرام
4- پلیس فتا که حواسش به همه چی هست (با آمدن تلگرام "برای قافیه:دی")
5- خود تلگرام (شعار های مرگ بر تلگرام در فردا فراموش نشود

)
6- خود تلگرام
7- داداش تل، اینستا
8- ترامپ (همین جوری الکی)
اضافه میکنم 
- شاخ های اینستا
- نشستن خونه و برای مشکلات کمپین درست کردن
- گروه بچه پول دار های ایران با لامبورگینی و شورلت و بی ام دبلیو در اینستاگرام
- سیکس پک های جذاب که همه پسر های ایرانی هم دارن (طبق گفته اینستاگرام).
- سلفی های همینطوری یهویی با فلان شخص در فلان جای حساس
- چالش های جذاب مثل چالش مانکن برای اینکه یه تنوعی تو این شبکه ها ایجاد بشه.
این وسط فقط یه سری سود میکنن اونایی که عقلشون کار میکنه و از این اعتیاد مردم به شبکه های اجتماعی در جهت جیب خودشون سوء استفاده میکنن.
مثل بعضی کانال های تلگرامی که میلیون ها تومان ماهانه در میارن و حتی بعضی هاشون از پزشک جماعت هم بیشتر پول گیرشون میاد
-
تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2017, 17:56
عضو جدید
درود و احترام
همه موارد سر تلگرام نیست
متاسفانه دیده شده خیلی از کاربران با کلی تلاش و امید به سرویس دهنده ها کل دارو ندارشون بر باد رفته و دیگه حس ادامه کار براشون سخت شده
عده ای هم که دوباره کار کردن متاسفانه دیگه اون قدرت همیشگی رو نداشتن و جمع کردنو خدافظی کردن
یک دلیل این هست که متاسفانه همکاران راه انداختن محصولات رایگان برچه اساس رایگان؟
یک عده ای با داشتن محصول رایگان موجود داریم که کلی یوزر داره و عده ای که قانونی کار میکنن نمیتونن اینکارو بکنن چون اونا مفت میدن ولی شرکت ها نمیتونن مفت بدن و هزینه کم بگیرن
به شخص خودم رو میگم هیچ وقت سروری ارائه نمیدم که یوزرم بی کیفیتی رو حس کنه و هیچ وقت زیر بار اینکه ارزون بفروشم نمیره حاضرم سرور گرد بخوره ولی مفت ندم چون حیلی از موارد کاری خودم زیر سوال میره
همکاران خودمان متاسفانه چوب لای چرخش فعالیت ها کردن بارها تذکر داده شده ولی کی به کیه فقط پول رو میبیننو بس
انشالله که اینو درک کنن برخی افراد متاهل هستن و با اینکارشون روزی برخی هارو میگیرن
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها ازhost-net به دلیل پست مفید