دوستان کسانی که میتونند بهم یاد بدن که چجوری یک نسخه تلگرام غیررسمی مثل موبوگرام بزنم لطفا در تلگرام بیاد یا اگه کسی میتونه همکاری کنه باهم یه تیم بشیم و یک نسخه عالی رو ایجاد کنیم در تلگرام در ارتباط باشید
@tehran980
دوستان کسانی که میتونند بهم یاد بدن که چجوری یک نسخه تلگرام غیررسمی مثل موبوگرام بزنم لطفا در تلگرام بیاد یا اگه کسی میتونه همکاری کنه باهم یه تیم بشیم و یک نسخه عالی رو ایجاد کنیم در تلگرام در ارتباط باشید
@tehran980
با سلام ...
دوست عزیز ، من شخصا به عنوان یک کاربر که از دریچه مصرف کننده داره به موضوع درخواستی شما نگاه میکنه ، بهتون پیشنهاد میکنم که به فکر ساخت یک اپلیکیشن بین المللی خوب در این زمینه باشید که البته از یک الگوریتم امنیتی بالا هم بهره مند باشه . اینکه زیر سایه یک اپلیکیشن دیگه کار کنید ، به نظر من با وجود رقبایی که حضور دارن ، تنها تلف کردن وقت و سرمایتون هست . اما اگر بتونید یک اپ یا پروژه جدید و التبه حرفه ای و با امکانات و رابط کاربری روان ، ساده و پر محتوا رو بارگذاری کنید و در کنارش به تبلیغات و جذب کاربر هم بپردازید ، فکر میکنم که شانس خوبی برای پیشرفت در این زمینه داشته باشید ...
در نهایت از اینکه پست بنده با اون چیزی که شما میخواستید تناقض هایی داشت ، معذرت خواهی میکنم اما خب هدفم یک پیشنهاد دوستانه برای پیشبرد اهداف مد نظرتون بود ...
موفق باشید ...
اگه بخواید میتونیم دوره اموزشی اینترنتی براتون برگزار کنیم ...
آموزش به صورت تیمویور میباشد
مدت زمان کل آموزش 60 ساعت
روزانه به مدت 2 ساعت
هزینه آموزش : 1/500 میلیون تومان
من تقریبا کاملش کردم فقط تو کامپایلش موندم
اگه کسیو پیدا کنی کامپایلش کنی
منن سورس شو دارم که از موبوگرام امکاناتش بیشتره
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
وقتی داخل استودیو اندروید میخوای خروجی بگیری
یه ارور میده که باید sdk شو دانلود کنه !
که sdk سه گیگ هستش
البته نظر خودم رو sdk هستش
- - - Updated - - -
وقتی داخل استودیو اندروید میخوای خروجی بگیری
یه ارور میده که باید sdk شو دانلود کنه !
که sdk سه گیگ هستش
البته نظر خودم رو sdk هستش
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
سلام
به عنوان یک کاربر تلگرام، بهتون پیشنهاد میدم بیخیال شید، چون واقعا دیگه داره از حدش میره بالا، موبوگرام . تلگراف. تله تاک و ... هر روز یکی میاد یه نسخه از تلگرام رو بر میداره به اسم دلخواه خودش منتشر میکنه ! واقعا معنی نداره
اگر شما ایده ای داره که امکاناتش از خود تلگرام و موبوگرام بیشتر هست،به فکر ساختش باشید
اگه به نتیجه نرسیدین به بنده اطلاع بدین!
@yahyahadi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)