سلام.امروز تو لیست سرورهای لیزوب به مدل سرورهای هواوی برخوردم!! راستش تاحالا ندیده بودم هواوی سرور تولید کنه...کسی اطلاعاتی داره راجبش؟ خوبه یا بد؟
نمونه مورد استفاده در لیزوب:
http://e.huawei.com/en/products/clou...ies/rh2288h-v2
سلام.امروز تو لیست سرورهای لیزوب به مدل سرورهای هواوی برخوردم!! راستش تاحالا ندیده بودم هواوی سرور تولید کنه...کسی اطلاعاتی داره راجبش؟ خوبه یا بد؟
نمونه مورد استفاده در لیزوب:
http://e.huawei.com/en/products/clou...ies/rh2288h-v2
من هم هفته پیش شنیدم
فکر نمی کنم توی ایران موجود باشه هنوز
توی ایران فقط hp جاافتادس
IDC EXPERT
Linux System Administrator , Cloud Administrator
توی سایتش اطلاعاتی در مورد مادربورد، رم، هارد و ... داده نشده که بشه نظر داد
اتفاقا هواوی کارش دقیقا همین چیزاس
منتها تو ایران همه هواوی رو با گوشی هاش میشناسن
هواوی در تجهیزات شبکه خیلی حرفه ای داره عمل میکنه. حتی مودم های vodafone ، مبین نت ، های وب ، bts های همراه اول و مبین نت و ... همه هواوی هستن . منتها در عوام همونطور که دوستمون گفتن با گوشی شناخته شده چون جامعه هدف بزرگتری داره.
هواوی یک شرکت منعطف در بخش تجاری خودش هست که روی تعداد و قیمت و خدمات خیلی مانور میشه داد.
HP هم تو ایران به واسطه برند شناخته شده و انداختن به ملت خیلی خوبه. سرور ریفری رو جای ...
به نظر من حرف اول سوپر میکرو میزنه...
درود
اصلا پایه و اساس برند هووای تجهیزات شبکه و.. بوده که بود رفته به سمت تولید موبایل....
کیفیت خوبی داره تجهیزات این کمپانی
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
والا تو خود دیتاسنترها هم سرچ بزنید وسط 100 تا دل و اچ پی یکی دوتا هواوی گذاشتند!! یا این اول راهه یا کم کم جاشو باز کنه و چند ماه دیگر همه رو سرورهای هواوی مانور بدند... کلا اسم هواوی میاد قیمت پایین انتظار همه هست...
__________________________________________________ _____________________________
سلام
به این ایمیل پیام بدین اطلاعات کامل و تمام فایل های آموزشی و معرفی برای سرور های هواوی رو براتون میفرسته
info@amengroup.ir
یا با این شماره تماس بگیرین برای دوره ی رایگان استوریج های هواوی :
021-26911134
در حد Hp هستش واقعا- تو blade ها هم عالیه
ویرایش توسط aminmagicer : February 3rd, 2017 در ساعت 14:04
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)