-
January 25th, 2017, 13:34
چگونه روی iis یورز پسورد ایجاد کنم ؟
سلام ، من از iis 6 استفاده میکنم ، الان ip سرور رو داخل مرورگر میزنم همه میتونن مشاهدش کنن ، چطوری میتونم یک یوزر نیم و پسورد واسه این موضوع در نظر بگیرم ؟
-
-
January 25th, 2017 13:34
# ADS
-
January 25th, 2017, 16:44
عضو انجمن
پاسخ : چگونه روی iis یورز پسورد ایجاد کنم ؟
درود بر شما
بر روی سایت کلیک کنید و در قسمت Properties به قسمت Directory Security بروید و گزینه Edit را در Authentication and access control انتخاب کنید و تیک Enable anonymous access را بردارید و گزینه Basic Authentication را انتخاب کنید.
دسترسی NTFS را برای پوشه مذکور برای کاربری که میخواهید با آن Login کنید انتخاب کنید.
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها ازZagrio.com به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2017, 17:15

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
درود بر شما
بر روی سایت کلیک کنید و در قسمت Properties به قسمت Directory Security بروید و گزینه Edit را در Authentication and access control انتخاب کنید و تیک Enable anonymous access را بردارید و گزینه Basic Authentication را انتخاب کنید.
دسترسی NTFS را برای پوشه مذکور برای کاربری که میخواهید با آن Login کنید انتخاب کنید.
الان من تا Basic Authentication رفتم و فعالش کردم ، کدوم قسمت باید یوزر نیم و پسورد ایجاد کرد ؟ ممنون
-
-
January 25th, 2017, 20:26
-
-
January 25th, 2017, 21:40
من الان متوجه شدم وقتی حالت Basic Authentication فعال باشه ، باید یوزر نیم پسورده خوده سرورم رو بزنم ! ولی من میخولم یه یوزر جداگانه واسه اینکار در نظر بگیرم
کسی از دوستان اینجا هست اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده : (
-
-
January 26th, 2017, 12:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nevergotme
من الان متوجه شدم وقتی حالت basic authentication فعال باشه ، باید یوزر نیم پسورده خوده سرورم رو بزنم ! ولی من میخولم یه یوزر جداگانه واسه اینکار در نظر بگیرم
کسی از دوستان اینجا هست اطلاعاتشو در اختیار ما قرار بده : (
درود بر شما
یک کاربر جدید در ویندوز ایجاد کنید و دسترسی ntfs پوشه مورد نظر را به این کاربر بدهید.
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها از Zagrio.com به دلیل پست مفید