-
January 19th, 2017, 16:39
عضو انجمن
لطفا برای قهرمانانمان دعا کنید ⛔️
عرض ادب
خجالت ندارد اگر بگویم وسط خیابان گریه کرده ام !
امروز صبح در پی اتش سوزی ساختمان پلاسکو - قهرمانان اتش نشانی کسبه و مردم را از انجا خارج
اما متاسفانه 20 تا 30 نفر از این مردان بزرگ متاسفانه در پی فروریختن ناگهانی ساختمان بزرگ پلاسکو
زیر اوار گیر کرده اند.....
از شما خواهش میکنم ... خواهش میکنم برای خودشان و خانواده هایشان دعا کنید....
کسانی که بی هیچ منتی برای نجات بقیه جانشان را فدا میکنند.....
این ها از نسل همان کسانی هستند که چند دهه قبل 8سال مقابل یک جنگ دست تنها ایستادند !!!
امروز هم با کمترین امکانات از جانشان مایه میگذارند
میدانم این تاپیک شاید کمی نامرتبط با موضوع باشد اما ما انسانیم نه؟ برای قهرمانانمان دعا کنید... زنده باشند....
-
تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید
14m6, alirad, amirfateh, AmirWWP, Amy, black.p, cheapmizban, delta, dertgtr, dkr.amir, fireserver, Gh-Moradi, Jolge, Kian, ldda company, nima17701, Nomix, OmidX, pc.rootall, Quality, Ringmoon, seyyed_ahmad, spalisp, w.h.t
-
January 19th, 2017 16:39
# ADS
-
January 19th, 2017, 16:41
عضو انجمن
پاسخ : لطفا برای قهرمانانمان دعا کنید ⛔️

نوشته اصلی توسط
Netfollower
عرض ادب
خجالت ندارد اگر بگویم وسط خیابان گریه کرده ام !
امروز صبح در پی اتش سوزی ساختمان پلاسکو - قهرمانان اتش نشانی کسبه و مردم را از انجا خارج
اما متاسفانه 20 تا 30 نفر از این مردان بزرگ متاسفانه در پی فروریختن ناگهانی ساختمان بزرگ پلاسکو
زیر اوار گیر کرده اند.....
از شما خواهش میکنم ... خواهش میکنم برای خودشان و خانواده هایشان دعا کنید....
کسانی که بی هیچ منتی برای نجات بقیه جانشان را فدا میکنند.....
این ها از نسل همان کسانی هستند که چند دهه قبل 8سال مقابل یک جنگ دست تنها ایستادند !!!
امروز هم با کمترین امکانات از جانشان مایه میگذارند
میدانم این تاپیک شاید کمی نامرتبط با موضوع باشد اما ما انسانیم نه؟ برای قهرمانانمان دعا کنید... زنده باشند....
نیازی به دعا کردن نیست
همین که ملت فهیم ایران جهت تصویر برداری برای شبکه های اجتماعی تجمع نکن و جلوی ورود نیرو های امداد رو نگیرن کار بزرگی کردن
دیگه دعا کردن پیش کش
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
14m6, alirad, armin.rf, AtrafNet, black.p, cheapmizban, ColdWorld, delta, emperor3508, Gh-Moradi, jafar-alizadeh, Jolge, ldda company, Netfollower, NewConfig, nima17701, Quality, SamaN DL, seyyed_ahmad, w.h.t, yourhosting
-
January 19th, 2017, 16:43
عضو انجمن
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
January 19th, 2017, 17:07
عضو جدید
واقعا جای تاسف داره همه ریختن اینجا که عکس بگیرن که چی بشه ؟ فیلم بگیرن که چی بشه 2 تا لایک و 4 تا کامنت بگیرن ؟! اخه این همه نفهمی تا کی ... مشکل ساز اصلی همین ملتن
photo_2017-01-19_17-04-26.jpg
تسلیت به خانواده های آتش نشان های عزیزمون، خدا رحتمشون کنه
ویرایش توسط black.p : January 19th, 2017 در ساعت 17:10
-
تعداد تشکر ها ازblack.p به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2017, 17:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
black.p
واقعا جای تاسف داره همه ریختن اینجا که عکس بگیرن که چی بشه ؟ فیلم بگیرن که چی بشه 2 تا لایک و 4 تا کامنت بگیرن ؟! اخه این همه نفهمی تا کی ... مشکل ساز اصلی همین ملتن
photo_2017-01-19_17-04-26.jpg
تسلیت به خانواده های آتش نشان های عزیزمون، خدا رحتمشون کنه
خود شما این عکسو از کجا اوردی گذاشتی که داری به بقیه توهین میکنی؟ از تلویزیون گرفتی؟ همین عکسی رو که گذاشتی رو یکی از همین نفهما گرفته! شاید این نفهما نبودن من خودم و شما نمیفهمدیم ساختمان اتیش گرفته و ریخته..این همه ملت فکر میکنی از کجا فهمیدن ساختمون ریخته و ابراز همدردی و کمک کردن؟ پایه شبکه یک و دو 100 درصد ننشستند!! تقریبا میشه گفت 70 درصدشون بیشتر از شبکه های اجتماعی خبرها رو دنبال کردند و فهمیدن!!
عکس برداری و انتقال خبر تمام دنیا الان مرسومه.نیازی نیست به ملت خودمون توهین کنیم..فرهنگ سازی ربطی به عکس گرفتن و فیلم گرفتن نداره.. میشه فرهنگ سازی کرد به موقع کمک کرد..به موقع عکس و فیلم هم گرفت..وگرنه به تمامی خبرنگارا و گزارشگرا باید بگیم نفهم!
انشالا تعداد کشته ها کمتر باشه و ما هم به خانواده اتش نشانها تسلیت میگیم.
ویرایش توسط delta : January 19th, 2017 در ساعت 17:50
-
-
January 19th, 2017, 17:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
عکس برداری و انتقال خبر تمام دنیا الان مرسومه.نیازی نیست به ملت خودمون توهین کنیم..فرهنگ سازی ربطی به عکس گرفتن و فیلم گرفتن نداره.. میشه فرهنگ سازی کرد به موقع کمک کرد..به موقع عکس و فیلم هم گرفت..وگرنه به تمامی خبرنگارا و گزارشگرا باید بگیم نفهم!
خیلی راحت ماست مالی کردید رفت ، این جمعیت الاف و بیکار ، ک دنبال هیجان و سلفی گرفتن هستن رو شما ب کمک رسان تشبیه میکنید ؟؟؟؟ خب نمونه ای از کمک هاشون رو بزارید ببینیم ، اول من میزارم :

این عکس ها رو هم توجیح کنید لطفا"
ویرایش توسط OmidX : January 19th, 2017 در ساعت 18:01
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2017, 17:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
این عکس ها رو هم توجیح کنید لطفا" :

خوب خودش نوشته خخخخ
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
January 19th, 2017, 18:02

نوشته اصلی توسط
delta
خود شما این عکسو از کجا اوردی گذاشتی که داری به بقیه توهین میکنی؟ از تلویزیون گرفتی؟ همین عکسی رو که گذاشتی رو یکی از همین نفهما گرفته! شاید این نفهما نبودن من خودم و شما نمیفهمدیم ساختمان اتیش گرفته و ریخته..این همه ملت فکر میکنی از کجا فهمیدن ساختمون ریخته و ابراز همدردی و کمک کردن؟ پایه شبکه یک و دو 100 درصد ننشستند!! تقریبا میشه گفت 70 درصدشون بیشتر از شبکه های اجتماعی خبرها رو دنبال کردند و فهمیدن!!
انشالا تعداد کشته ها کمتر باشه و ما هم به خانواده اتش نشانها تسلیت میگیم.
سلام
بهتر است اینگونه اتفاقات از طریق صدا و سیما و رسانه های رسمی دنبال شود تا اینکه هرکس یک عکسی بگیرد و زیر آن چیزی بنویسد .
نمیدانم چرا این افراد بجای دعا کردن به فکر عکس گرفتن هستن؛ حداقل نشان میدهد این افراد ذره ای انسانیت ندارند.
-
تعداد تشکر ها ازcheapmizban به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2017, 18:06
عضو دائم
از صبح تا الان هزار مدل اخبار و داستان در شبکه های اجتماعی پخش شده ، جالب هست ک یکسری شون مقصر رو هم پیدا کردن و ریختن تو پیج اینستاش و شروع ب فحاشی کردن !!
الان شما با هر کس درباره این موضوع صحبت کنی ، طبق معمول همیشه انگار داری با یک تئورسین مسائل سیاسی ~ اجتماعی صحبت میکنی ! (حالا طرف دیپلم هم نداره !!!)
واقعا زشت و نشونه ی بی فرهنگی مطلق ه ، طرف ب خاطر انجام وظیفه فوت شده ، بعد یکسری آدم نفهم مشغول سلفی گرفتن با شرایط موجود ن.
ویرایش توسط OmidX : January 19th, 2017 در ساعت 18:10
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2017, 18:09
delta شما همیشه نظرات مفید میذاری و من استفاده میکنم
اما این بار نه.شما چه جوری اون همه جمعیت که راهو بستن و امدادرسانیو سخت کردن رو توجیه میکنی؟یعنی همه اینا خبرنگار شدن؟10 نفر فیلم میگرفتن حرف شما درست بود.نه اینکه 1000 نفر باهم مسابقه گذاشتن کی بهتر فیلم بگیره
امیدوارم افراد زیر آوار بیشتری زنده بمونن و تسلیت به کشته شدگان
-
تعداد تشکر ها ازalirad به دلیل پست مفید