-
January 13th, 2017, 16:34
آموزش کسب درامد از سایت
سلام اقا ما یه سایت داریم رتبه الکسا 5 هزار http://www.alexa.com/siteinfo/dailymobile.ir همه چیزش هم خوبه بازدیدم خوبه قالب هم اختصاصی طراحی شده ولی نمیشه کسب درامد کرد یعنی فقط تبلیغات پاپ اپ و کلیکی داریم سه ساله سایتو دارم کسی هست روشی بلد باشه برای کسب درامد http://www.dailymobile.ir/
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
January 13th, 2017 16:34
# ADS
-
January 16th, 2017, 10:23
پاسخ : آموزش کسب درامد از سایت
کسی فکری نداشت
موبایل روز
-
-
January 16th, 2017, 10:49
-
-
January 16th, 2017, 11:04
موبایل روز
-
تعداد تشکر ها از delshad به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2017, 11:28
عضو انجمن
درود عزیز
سایتتون رو دیدم جالب بود
سایت های هم موضوع مثل apktops رو ببینید .! میتونید مثل اون کارکنید و وی آی پی بسازید !
اگر ساخت نرم افزار بلدید طراحی نرم افزار هم انجام بدید
فروشگاه نرم افزار بزنید و برنامه های پرمیوم که با دلار پرداخت میشن رو با تومن بفروشید
انطور که من دیدم آهنگ هم میزارید داخل سایتتون میتونید پخش اختصاصی هم بگیرید
البته از مورد آخر خوشم امد دارید از یک سایت بهینه استفاده میکنید .... {دیگه اوضا جوری شده که باید آب حوضم بکشیم... خودمم همینطوریم سایتم 6 بخشه :D }
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2017, 11:33

نوشته اصلی توسط
armin.rf
درود عزیز
سایتتون رو دیدم جالب بود
سایت های هم موضوع مثل apktops رو ببینید .! میتونید مثل اون کارکنید و وی آی پی بسازید !
اگر ساخت نرم افزار بلدید طراحی نرم افزار هم انجام بدید
فروشگاه نرم افزار بزنید و برنامه های پرمیوم که با دلار پرداخت میشن رو با تومن بفروشید
انطور که من دیدم آهنگ هم میزارید داخل سایتتون میتونید پخش اختصاصی هم بگیرید
البته از مورد آخر خوشم امد دارید از یک سایت بهینه استفاده میکنید .... {دیگه اوضا جوری شده که باید آب حوضم بکشیم... خودمم همینطوریم سایتم 6 بخشه

}
ممنون از نظرتون - هنوز یه کم کار قالب مونده
وی ای پی زدم ولی خب کاربر کم عضو میشن یا باید قیمت نجومی بذاریم که مثلا بفهمنن مطلب خوب گذاشتیم تو بخش ویژه
نرم افزار نه متاسفانه بلد نیستم
دیگه برنامه ای نمونده که پولی باشن و سایت های داخل رایگانشو نذارن =p~
آهنگم میذاریم اختصاصی کسی نداده
موبایل روز
-
-
January 16th, 2017, 11:50
عضو انجمن
وی ای پی زدم ولی خب کاربر کم عضو میشن یا باید قیمت نجومی بذاریم که مثلا بفهمنن مطلب خوب گذاشتیم تو بخش ویژه
نرم افزار های جنجالی بزار حتی اگر دیگران رایگان گذاشتن شما پرمیوم کن .... باورتون نمیشه چند هزار نفر با همین هک تلگرام فیک میلیونی درامد کسب کردن
آهنگم میذاریم اختصاصی کسی نداده
طبیعتا باید هم همینطور باشه ... چون موضوع اصلی شما اندرویده و موبایله کسی نمیاد موزیک بده بهتون
پیشنهاد من زدن یک ساب دامین به نام Music هست و اونجا مستقلا فعالیت کنید نتیجه بهتری میگیرید ولی کلا سمت موزیک نرید تهش *****ینگ
-
تعداد تشکر ها از armin.rf به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2017, 12:02

نوشته اصلی توسط
armin.rf
نرم افزار های جنجالی بزار حتی اگر دیگران رایگان گذاشتن شما پرمیوم کن .... باورتون نمیشه چند هزار نفر با همین هک تلگرام فیک میلیونی درامد کسب کردن
طبیعتا باید هم همینطور باشه ... چون موضوع اصلی شما اندرویده و موبایله کسی نمیاد موزیک بده بهتون
پیشنهاد من زدن یک ساب دامین به نام Music هست و اونجا مستقلا فعالیت کنید نتیجه بهتری میگیرید ولی کلا سمت موزیک نرید تهش *****ینگ
والا من دیگه نمیتونم مثلا چیزی که رایگانه رو پولی بفروشم نمیشه دیگه مردمم گناه دارن
یه بار به اون تهش رسیدم خخخ با کلی زحمت درستش کردم
موبایل روز
-
-
January 16th, 2017, 13:12
با سلام ...
استارتر عزیز ، اول از هر چیزی که باید به شما بگم برو خدا رو شاکر باش همچین سایت بیهنه و پربازدیدی داری چون خیلی ها از داشتنش محروم هستن ...
موارد رو دوست عزیزمون armin.rf به شما گفتن ، اما خب یه مورد دیگه هم این هست که ، شما مستقیم تبلیغ بزاری واسه سایتت . بخش های مختلف و باکس های تبلیغاتی + اطلاعات الکسا رو بزار تو یه صفحه جداگانه و تبلیغات بگیر واسه سایتت ...
یه پیشنهاد دیگه هم این هست که یه بخش اخبار بزار و در خصوص حیطه کاری سایتت اخبار بزار . ضمنا شما میتونی با شبکه های تبلیغاتی در خصوص بازدید و این موارد صحبت کنی تا جایگاه های تبلیغاتیت رو بفروشی ...
موفق باشید ...
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2017, 13:30

نوشته اصلی توسط
ldda company
با سلام ...
استارتر عزیز ، اول از هر چیزی که باید به شما بگم برو خدا رو شاکر باش همچین سایت بیهنه و پربازدیدی داری چون خیلی ها از داشتنش محروم هستن ...
موارد رو دوست عزیزمون
armin.rf به شما گفتن ، اما خب یه مورد دیگه هم این هست که ، شما مستقیم تبلیغ بزاری واسه سایتت . بخش های مختلف و باکس های تبلیغاتی + اطلاعات الکسا رو بزار تو یه صفحه جداگانه و تبلیغات بگیر واسه سایتت ...
یه پیشنهاد دیگه هم این هست که یه بخش اخبار بزار و در خصوص حیطه کاری سایتت اخبار بزار . ضمنا شما میتونی با شبکه های تبلیغاتی در خصوص بازدید و این موارد صحبت کنی تا جایگاه های تبلیغاتیت رو بفروشی ...
موفق باشید ...
قربانت عزیز جان ممنون از نظرت - شما هم سایتهای جالبی داری- والا صفحه تبلیعاتی اره موفقم احتمالا به زودی اونو جور میکنم ولی این سایت های تبلیغاتی منظورت کلیک یاب و ایناست ؟
موبایل روز
-