-
Mirror centos در ایران راه اندازی شد | ایران سرور
مدتی پیش خبر رسمی شدن Mirror (میرور) ایرانسرور را اعلام کردیم، امروز مفتخریم که علاوه بر میرور رسمی سیستمعامل ابونتو و کنترلپنل دایرکتادمین میرور سیستمعامل CentOS (سنتاواس) نیز هستیم.
متاسفانه با وجود تلاشهای بیوقفه برای رسمی شدن این میرور و بهدلیل مشکلات ناشی از تحریم، شرکت سنتاواس از قبول ایرانسرور به عنوان میرور رسمی خود سرباز زد. بنابراین استفاده از آن برخلاف دو میرور قبل خودکار نیست و کاربر جهت دسترسی باید بهصورت دستی تنظیمات زیر را انجام دهد.
آموزش تغییر میرور پیشفرض سیستمعامل سنتاواس:
ابتدا با استفاده از دستور زیر فایل مربوط به لیست میرورهای سیتسمعامل را باز کنید:
کد PHP:
کد:
nano /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
در فایل باز شده، ابتدای تمامی گزینههای mirrorlist= یک سمبل شارپ (#) قرار دهید و سمبل # ابتدای #baseurl= را حذف کنید.
پس از آن مقدار mirror.iranserver.com را جایگزین mirror.centos.org کنید.
در انتها تغییرات اعنال شده در فایل entOS-Base.repo را ذخیره نمایید.
فیلم آموزش تغییر میرور پیشفرض سیستمعامل سنتاواس:
برای دانلود فیلم آموزشی به حجم 15 مگابایت کلیک کنید
مزایایی استفاده از مرور ایرانسرور:
۱- بروز رسانی هر ۶ ساعت یکبار میرور.
۲_ اتصال با حد اکثر سرعت و دانلود سریع برای کاربران ایران.
۳_ عدم وجود مشکلات *****ینگ میرروها.
۴_ اتصال و دانلود با سرعت ۱۰۰ مگابیت در دیتاسنتر پارسآنلاین، شاتل، آسیا تک و افرانت.
۵- استفاده از پهنای باند داخلی، در نتیجه صرفهجویی در سرمایه ملی.
منبع :
آموزش تغییر Mirror در CentOS - ایران سرور
-
تعداد تشکر ها ازzartosht به دلیل پست مفید
ali1232, arkahost, Cyrus.The.Great, hamid.soltani92, hassanshaikhi, merci, mhiizadi, OmidX, spark3r, taha_2011, TARIMEHR, thanker, w.h.t
-
May 13th, 2014 00:26
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : Mirror centos در ایران راه اندازی شد | ایران سرور
سلام. از زحمات شما متشکریم، ولی صفحه اصلی هنوز صفحه پیش فرض وب سروره و اطلاعاتی آپلود نشده!
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
آموزش:
با ساختار آپاچی سعی کنین بیشتر خودتو رو اشنا کنین
اطلاعات در این زیرمجموعه قرار می گیرد بعداز نصب میرور
http://mirror.iranserver.com/centos
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
خیلی ممنون استاد، شما خیلی بلدید:دی
منظور من از اطلاعات، دیتا نبود، information بود!!!چون تا جایی که من خبر دارم، این شرکت محترم میرور های دیگه ای هم روی این سرور دارن. مثل:
Yazd University Mirrors Server
و اینکه برای تکمیل آشناییتون با ساختار آپاچی(!:دی) عرض می کنم، لزومی نداره میرور تو پوشه centos باشه!برای مثال:
Index of /
-
-
مرسی عالی بود
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
کرمان هاست
1-من روی صحبتم با شما نبود که شما برداشتی حرفای من رو کوایت کردی و این دور از ادبه کسی که با شما نیست شماحرفاشو به خودت بگیری
2- منظورشما اطلاعات بود واگر ن این صفحه ی اینفورمیشتن دانشگاه یزد خودشون برداشتن صفحه ی دیفالت رو ویرایش کردن و همیچین چیزی گزاشتن
و این صفحه چیز خاصی نداره که بدرد شما بخوره و من مطمئنم شما دنبال دیتا بودی و اطلاعات بودی و اینفورمیشن اون صفحه که واقعا چیزی نداره که بدردت بخوره!!!
بعدشم میرور که قرار نیست صفحه ی اطلاعات داشته باشه که توش مثل همین دانشگاه یزد توضیح بده که!!!!! اونم مال چند نسخه از لینوکس باهم و نه یکدونش که!!
شما بیشتر بلدی
3-منم نگفتم لزومی داره حتما اونجا باشه و در این زیرمجموعه ولی 99درصد در این زیرمجموعه خواهد بود مگر اینکه کسی بخواد جاشو عوض کنه
سعی کنین موقع دیگه درست منظورتون رو مطرح کنین و مثالشم قبلش بزار !بازهم میگم من روی صحبتم با کسایی بود که دنبال دیتابودن
ووووو نه شما که به خودت گرفتی
۱- من فرمایش شما رو کوایت(quite) نکردم، کوئت (/kwoht/) کردم. پیشنهاد میکنم وقتی تلفظش رو بلد نیستید، یا خود واژه رو به الفبای لاتین بنویسید یا از معادل فارسیش ( نقل قول) استفاده کنید! جز من هم کسی در رابطه با صفحه پیشفرض وب سرور صحبتی نکرده بود که شما بخواید جوابش رو بدید! مگه این که با خودتون ...
۲-خب من که دارم میگم منظورم اطلاعات بود:دی (گزاشتن غلطه، گذاشتن صحیحه) - در مورد اطمینانتون هم دیدیم که چقدر خوب منظور رو متوجه میشید:دی (توضیحات آخر متن رو بخونید حتما)
۳-فکر کنم خودتون هم متوجه نشدید چی گفتین، فقط خواستین یه چیزی گفته باشین! (علی الخصوص بعد از اینکه این پستتون رو پاک کردید به این نتیجه رسیدم!!!) باز هم عرض می کنم، وقتی فقط من بعد از استارتر پست دادم و فقط من به اون مورد اشاره کردم، طرف صحبت شما یا منم یا خودتون !!!
از نحوه جمله بندی و انتخاب و نگارش واژه های شما به نتیجه ای رسیدم و از این به بعد پست های شما رو مطالعه نخواهم کرد.
فقط یه بار دیگه عرض میکنم که مطلب خوب جا بیوفته!
معمولا سرور هایی که روی یک آدرس میرور چند گسترش رو با هم بالا میارن، تو صفحه اصلی پوشه والد میرور ها، یک سری اطلاعات ارائه میدن( مثل همون دانشگاه یزد). من هم این مطلب رو برای این عرض کردم که شدیدا پیگیر و حامی فعالیت های ایران سرور در زمینه گسترش/آسان کردن استفاده از لینوکس و اوپن سورس هستم و خواستم یه راهنمایی/کمک هرچند کوچیک کرده باشم که شما شتابان تشریف آوردید و با لحن نا-خوشآیند جواب دادید!
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم
ویرایش توسط hamid.soltani92 : May 13th, 2014 در ساعت 13:38
-
-
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2014, 23:54
عضو جدید
خوب این چه کاریه شما کردی ... یک Repo میزدی که ملت راحت تر باشن
-
-
November 13th, 2014, 17:15
عضو انجمن
من روی لب تاپ ام از centos 7 استفاده میکنم همین الان این repo رو ست کردم واقعا سرعتش خوب بود.
مرسی بابت راه اندازی.
فقط اگه مثل EPEL باشه که علاوه بر لیست پکیج های اصلی که تو سایت سنت او اس هست پکیج هایی که سایت های مختلف دیگه انتشار میدن رو هم قرار بدید خوب میشه به طور مثال در mirror.centos.org پکیج vlc player موجود نبود و برای نصبش من از epel استفاده کردم !
-
-
November 25th, 2014, 13:49
فقط مخصوص سرور های داخل هست دیگه ؟
من که المان هستم Mirror رو عوض کنم مسخره میشه :D
یک چیز دیگه مزایای دیگه این میرور نسبت به میرور اصلی چیه ؟ :|
ویرایش توسط Dead.Zone : November 25th, 2014 در ساعت 13:54
-