آیا میشه یه DNs سرور بر روی یک سرور اختصاصی نصب کرد و از طریق اون اقدام به ثبت دامنه ها کرد یعنی به نحوی مثل سایت های ثبت دامنه ، شروع به ثبت دامنه کرد؟
این سوال رو از اون جهت میپرسم که چون همه DNS سرورها اطلاعاتشون رو با هم اشتراک میزارن اگه من در سرور خودم بر فرض آدرس example.com رو برابر آی پی 190.1.1.4 قرار بدم در همه جا این آدرس به این آی پی ارجاع داده میشه ! پس با یه دی ان اس روی یک سرور میشه راحت دامنه برای دیگران رجیستر کرد؟
مگه در اصل کار Dns ها ثبت دامین نیست !؟ پس این کار در تئوری قابل اجراست ! کسی اطلاعاتی نداره؟
یعنی کسی اطلاعاتی راجب dns سرورا نداره؟ که می تونن دامین ثبت کنن یا نه؟
پاسخ واسه کسایی که شاید مثل من دنبال این موضوع باشن : شما نمی تونید شخصی اینکار رو انجام بدید ، اونها مجوزهای خاصی از ICANN دارند ، این مجوزها فقط به Reseller ها داده میشه تا فقط سهولت ثبت رو داشته باشن ، امکان ایجاد کردن DNS سرورهای عمومی به اون صورت که در کل دنیا Zone ها رو دریافت کنید یک ریسک امنیتی محسوب میشه و فقط مسئولین خاصی در سازمان های خاصی توانش رو دارند ، اگر چنین چیزی شخصی می شد امنیت اینترنت دچار اختلال می شد ، هر کسی می تونست Zone های DNS های دنیا رو بگیره و کلی اتفاقات از لحاظ امنیتی بیوفته که کوچکترینش می تونه اختلال ایجاد کردن توی یک update مثلا سرویس Mail Google باشه که به سمت یک سرور خاص منتقل بشه ...
منبع :مهندس نصیری (itpro.ir)