-
December 24th, 2016, 00:03
خرید هاست ابری از پارس پک
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان با تجربه
دوستان کسی از هاستینگ ابری پارس پک استفاده کرده؟ سرچ زدم اما موضوعات قدیمی بود و میخوام بدونم فعلا این شرکت در چه مرحله ایست! خوبه یا بد؟
سوال دیگه هم اینه برای یه سایت موزیک که 1ماه راه افتاده چقدر پردازنده و چقدر رم بگیرم البته اینم بگم میخوام سرعت لود سایتم بالا باشه
راستی فعلا از نت افراز سرویس دارم اما همسایه های آی پی سایتم 16تاست که به نظرم بده و طبق صحبتی که با هاستینگ پارس پک داشتم گفتند تمام منابع اختصاصی هست و به همون اندازه میتونید استفاده کنید
کلا راستشو بخواید گیج شدم، هاست دی ال خوب بود که سرویس نمیده فعلا و ظرفیتش تکمیله
راهنمایی لطفا
پیشاپیش ممنونم
-
-
December 24th, 2016 00:03
# ADS
-
December 24th, 2016, 00:23
پاسخ : خرید هاست ابری از پارس پک
سلام پارس پک جزء بهترین هاست کیفیت بالای سرویس پاسخگویی سریع و فوق العاده قابل اطمینان هستن
هاست اروپا از هاست ایرانشون کیفیت و آپتایم بالاتری داره
-
تعداد تشکر ها از mehrdad-arch به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2016, 00:25

نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
سلام پارس پک جزء بهترین هاست کیفیت بالای سرویس پاسخگویی سریع و فوق العاده قابل اطمینان هستن
هاست اروپا از هاست ایرانشون کیفیت و آپتایم بالاتری داره
شما استفاده کردید از هاستاشون؟ بین نت افراز و این پارس پک شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟
راستش روی سئو و سرعت سایت خیلی کار کردم و تقریبا عالیه اما میخوام خیلی بهتر از این بشه
-
-
December 24th, 2016, 00:29

نوشته اصلی توسط
ninja2
شما استفاده کردید از هاستاشون؟ بین نت افراز و این پارس پک شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟
راستش روی سئو و سرعت سایت خیلی کار کردم و تقریبا عالیه اما میخوام خیلی بهتر از این بشه
اره قبلا استفاده کردم ولی از بخاطر قیمت نت افراز رو انتخاب کردم و در حال حاضر سایتم روی سرویس الماس نت افراز هست نت افراز هم از همه نظر عالیه
-
تعداد تشکر ها از mehrdad-arch به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2016, 00:36

نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
اره قبلا استفاده کردم ولی از بخاطر قیمت نت افراز رو انتخاب کردم و در حال حاضر سایتم روی سرویس الماس نت افراز هست نت افراز هم از همه نظر عالیه
ممنون ازتون خودمم از نت افزار خاطره خوبی دارم و اگه همین بحث همسایه هاش نبود میموندم روش ولی واقعا گیج شدم در هر صورت ممنونم
-
-
December 24th, 2016, 01:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ninja2
ممنون ازتون خودمم از نت افزار خاطره خوبی دارم و اگه همین بحث همسایه هاش نبود میموندم روش ولی واقعا گیج شدم در هر صورت ممنونم
همسایه جریانش چیه؟
-
-
December 24th, 2016, 05:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ninja2
شما می تونید از نت افزار درخواست آی پی اختصاصی کنید!!به همین راحتی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m2n
همسایه جریانش چیه؟

منظورشون تعداد سایت های میزبانی شده بر روی یک آی پی می باشد.
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2016, 07:29
سلام
پارس پک ازلحاظ پشتیبانی و هاست اروپا عالی هست ولی قیمت بالاست.
-
تعداد تشکر ها از dow به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2016, 17:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ninja2
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان با تجربه
دوستان کسی از هاستینگ ابری پارس پک استفاده کرده؟ سرچ زدم اما موضوعات قدیمی بود و میخوام بدونم فعلا این شرکت در چه مرحله ایست! خوبه یا بد؟
سوال دیگه هم اینه برای یه سایت موزیک که 1ماه راه افتاده چقدر پردازنده و چقدر رم بگیرم البته اینم بگم میخوام سرعت لود سایتم بالا باشه
راستی فعلا از نت افراز سرویس دارم اما همسایه های آی پی سایتم 16تاست که به نظرم بده و طبق صحبتی که با هاستینگ پارس پک داشتم گفتند تمام منابع اختصاصی هست و به همون اندازه میتونید استفاده کنید
کلا راستشو بخواید گیج شدم، هاست دی ال خوب بود که سرویس نمیده فعلا و ظرفیتش تکمیله
راهنمایی لطفا
پیشاپیش ممنونم
منابع عالی
سرعت عالی
پشتیبانی عالی
از همه مهمتر امنیت بسیار بالا
و مهمترین ویژگی به نظر بنده ابری بودن هست این شرکت از همه لحاظ مورد قبول هست
-
تعداد تشکر ها از shatech به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2016, 17:13
عضو انجمن
سلام
اگر می خواین در برابر نت افراز مقایسه کنید از نظر من پارس پک فقط سرعت پایین تری تو لود سایت ها داره و باقی چیز هاش من جمله پشتیبانی سریعش مشابه نت افراز در درجه مناسبی قرار داره.
بهترین امکانش هم از نظر من امکان انتقال اتوماتیک بکاپ به سرویس Google Drive شخصی خودمون هست که عالیه.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید