Salam man ye FTP Back UP motmaen mikham ba 20 GB HDD ke ghabeliate ezafe kardano dashte bashi yani badan ziad konam va ba gheymate khob ,
ye chizi bashe ke farda baz pak nashe dardesar vasamon dorost kone + ye poshtibanie ghavi
Salam man ye FTP Back UP motmaen mikham ba 20 GB HDD ke ghabeliate ezafe kardano dashte bashi yani badan ziad konam va ba gheymate khob ,
ye chizi bashe ke farda baz pak nashe dardesar vasamon dorost kone + ye poshtibanie ghavi
https://www.hugeserver.com/support/cart.php?gid=11
FTP Backup 50Gb (10 Available) -
FTP Space : 50Gb
One Free IP address
Un-metered Bandwidth
Price : 20$ Monthly
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
ماهانه 30 هزار تومان
موفق باشید
سلام
20 گیگ را ماهیانه 3 هزار تومان می دیم این هم هدیه ای است به کاربران وب هاستینگ و اصلا جنبه فروش و سود دهی نداره
با سلام،
از شنیدن این حرف واقعا متاسف هستم. و همچنین عذر میخواهم اگر خاطره بدی نسبت به ما دارید. بنده اکانت شما را برسی کردم، و متوجه شدم که سرور شما جزو سرورهای آلمان، در دیتا سنتر گیگا بوده است، که متاسفانه همه با مشکلات این دیتا سنتر آشنا هستند. ولی خوشبختانه ما به هیچ وجه دیگر با این دیتا سنتر کار نخواهیم کرد و نمیکنیم. در حل حاضر سرورهای ما در دیتا سنترهای معتبر آمریکا و اروپا میباشد، که این مشکلات را به وجود نمیاورد. همچنین سرور ftp بک دارای رید سخت افزاری ۱ میباشد که همین باعث امن بودن فایلها خواهد شد. امیدوار هستم که با خاطر بعدی که از ما داشتید، باز هم به ما سر بزنید و ما سرویس در اختیار شما قرار بدیم.
لطفا با پشتیبانی تماس حاصل کنید تا ببینیم شما چه نوع ftp بکآپ نیاز دارید. تا در مورد مورد دیگر بهاتون صحبت کنیم.در صورت درخواست میتونیم به شما ۱ ماه این سرویس را به صورت رایگان ارایه بدیم، تا در صورت رضایت کامل تهی فرمائید.
موفق باشید.
ویرایش توسط HugeServer : December 17th, 2010 در ساعت 14:06
دوست عزیز قوانین سایت میگه که باید فارسی تایپ کنید. لطفا رعایت کنید
می تونید هزینه های می رو هم ببینید
میزبانی بکآپ شرکت وب گستران بندر
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
دوست عزیز قوانین سایت میگه که باید فارسی تایپ کنید. لطفا رعایت کنید
می تونید هزینه های می رو هم ببینید
میزبانی بکآپ شرکت وب گستران بندر
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)