-
December 31st, 2016, 23:39
آیا این افزونه ویروس داره؟
سلام
من یه افزونه که پولیه و توی مخزن وردپرس نیست از سایت سازنده افزونه دانلود کردم و توی سایت virustotal.com فایل افزونه رو آپلود کردم.توی نتایج بررسی یه موردی اومد میخواستم بدونم ویروسه یا چیه؟و اینکه اگه ویروس باشه و من توی ویندوزم فایل افزونه رو از فشرده دربیارم الان ویندوزم ویروسی شده؟تشکر
total.png
-
تعداد تشکر ها از alirad به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2016 23:39
# ADS
-
January 1st, 2017, 00:25
عضو دائم
پاسخ : آیا این افزونه ویروس داره؟
سلام، شل هست بروی سیستم ـتون تاثیری نداره روی وب اجرا میشه و یک بک دور یا دسترسی و.. میسازه برای هکر.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2017, 00:30

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، شل هست بروی سیستم ـتون تاثیری نداره روی وب اجرا میشه و یک بک دور یا دسترسی و.. میسازه برای هکر.
ممنون از شما.پس قطعا نباید این افزونه رو نصب کنم درسته؟میتونم به این سایت virustotal استناد کنم و از سازنده افزونه بخوام پولمو پس بده؟تشکر
-
-
January 1st, 2017, 00:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
ممنون از شما.پس قطعا نباید این افزونه رو نصب کنم درسته؟میتونم به این سایت virustotal استناد کنم و از سازنده افزونه بخوام پولمو پس بده؟تشکر
خواهش، بله نصب نکنید لینک virustotal رو بهش بدید و توضیحات بخواید.
-
-
January 1st, 2017, 00:42

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
خواهش، بله نصب نکنید لینک virustotal رو بهش بدید و توضیحات بخواید.
تشکر.یه سوال دیگه اینکه توی همون سایت virustotal حدودا 30 تا آنتی ویروس ok دادن به این فایل و فقط یه آنتی ویروس شل تشخیص داده.ممکنه ایراد از آنتی ویروس باشه؟
-
-
January 1st, 2017, 00:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
تشکر.یه سوال دیگه اینکه توی همون سایت virustotal حدودا 30 تا آنتی ویروس ok دادن به این فایل و فقط یه آنتی ویروس شل تشخیص داده.ممکنه ایراد از آنتی ویروس باشه؟
نوع شلی هم که مشخص کرده من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، ممکنه یک تیکه کد باشه داخل افزونه که اون آنتی روش حساسه، تا کد ها بررسی نشه نمیشه گفت افزونه سالم هست یا خیر.
-
-
January 1st, 2017, 09:20
معمولا دراینگونه موارد که بقیه اوکی دادن و یکی گیر داده اون رو نادیده میگیرن ولی رعایت جانب احتیاط بد نیست
-
تعداد تشکر ها از dow به دلیل پست مفید