-
December 29th, 2016, 00:34
سوال در مورد اس اس ال
سلام خدمت استاید
من چندین ساله سایتم روی یک شرکت میزبانی میکنم همانطور که میدونید اس اس ال تاثیر زیادی در ایندکس شدن دارد
و همانطور که اطلاع دارید ، دیگر نیازی نیست برای دریافت اس اس ال ، ای پی اختصاصی داشته باشید فقط کافیه روی سی پنل اس اس ال را فعال کنید ، حالا من نمیدونم چرا مدیر هاستیگی از ان هاست داریم بشرط خرید ای پی اختصاصی اس اس ال را در پنل هاست فعال میکنید . یعنی واقعا گرو گیری تا کجا ، من خودم حتی چندین vps دارم فقط کافیه اس اس ال را فعال کند تا ست کنم
دوستان چه راه حلی را پیشنهاد میکنند
ویرایش توسط behtash007 : December 29th, 2016 در ساعت 02:31
-
تعداد تشکر ها از behtash007 به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2016 00:34
# ADS
-
December 29th, 2016, 01:55
پاسخ : سوال در مورد اس اس ال
دوست عزیز خب اس اس ال نیاز به آیپی اختصاصی داره ! بدون آیپی اختصاصی که نمیتونید اس اس ال نصب کنید
-
-
December 29th, 2016, 02:27
با درود
شما که بهتر میدونید ، با فعال سازی sni روی هاست اشتراکی نیازی به خرید ip نیست
-
-
December 29th, 2016, 09:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
daryahost
دوست عزیز خب اس اس ال نیاز به آیپی اختصاصی داره ! بدون آیپی اختصاصی که نمیتونید اس اس ال نصب کنید
با تکنولوژی sni دیگر نیاز به آی پی اختصاصی نیست شما روی آی پی اشتراکی هم میتونید اس ال ال فعال کنید
در مورد سوال شما در سی پنل اتوماتیک فعال هست شما تست کردین که نمیشه نصب کنید ؟شاید اصلا این هاستینگ در جریان این موضوع نیست هنوز
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
December 29th, 2016, 09:55
بهتره همونطور که دوستان گفتن اطلاع بدید شاید درجریان نباشن
شما گواهینامه رو خریدید ؟ یا گواهینامه را یگان هستش؟
-
-
December 29th, 2016, 10:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
daryahost
با تکنولوژی sni دیگر نیاز به آی پی اختصاصی نیست شما روی آی پی اشتراکی هم میتونید اس ال ال فعال کنید
در مورد سوال شما در سی پنل اتوماتیک فعال هست شما تست کردین که نمیشه نصب کنید ؟شاید اصلا این هاستینگ در جریان این موضوع نیست هنوز
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
December 29th, 2016, 11:17

نوشته اصلی توسط
k-h
بله پرسیدم ، گفتن که برای دریافت ssl ای پی اختصاصی باید از همان جا تهیه کنیم . در خبر های سایت هم به همین اشاره کرده اند
-
-
December 30th, 2016, 01:52
عضو جدید
سلام
گواهینامه های SSL از تکنولوژی SNI استفاده می کنند ولی ممکن است هاستینگهایی که از سیستم عامل های قدیمی مانند centOs 5 به پایین یا از کنترل پنل های قدیمی استفاده می کنند نتوانند SNI را ساپورت کنند. در مورد cPanel از نسخه 11.38 به بعد٫ SNI کاملا پشتیبانی میشه. البته نسخه openSSL روی هاست لینوکسی هم اگر آپدیت نشده باشه نمیتونه SNI را ساپورت کنه
لینک اطلاعیه cPanel در مورد پشتیبانی از SNI:
https://blog.cpanel.com/ssl-improvem...or-cpanel-whm/
اگر هاست شما نمیتونه SNI را به شما ارایه بده٫ یا میخواد از این طریق به شما آی پی اختصاصی بفروشه٫ ساده ترین راه این هست که هاست خودتون را عوض کنید.
-
-
December 30th, 2016, 02:06
این بستگی به ورژن پنل هاست شما داره.
cPanel در نسخه های جدید خودش این امکان رو به کاربرا می ده که به صورت اشتراکی از یک آی پی از SSL استفاده کنن.
اگر شما از نسخه های جدید استفاده می کنید نیازی به تماس به شرکتی به شما هاست ارایه میده نیست.
شما می تونید گواهینامه SSL رو جای دیگری خریداری کنید و از بخش SSL/TLS اون رو نصب کنید.
اگر کمک برای نصب لازم دارید می تونم راهنماییتون کنم.
اما به طور کل این امکان وجود داره که برای نصب SSL نیاز به IP اختصاصی داشته باشید (با توجه به نسخه ای که در حال استفاده هستید)
-
-
December 30th, 2016, 02:22
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید