-
December 23rd, 2016, 21:01
عضو جدید
-
-
December 23rd, 2016 21:01
# ADS
-
December 23rd, 2016, 21:42
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی جهت ورود به دنیای مجازی سازی
سلام
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟هتزنر یا OVH. اگر او وی اچ هستید, بلاک /30 تایی هی ایپی خریداری کنید تا جایی که سرور تکمیل شه. اگر هتزنر هستید, دوتا /28 یا یک /27
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)با توجه به اینکه کمی تازه کار هستید (جسارت نباشه), وی ام ویر رو پیشنهاد میکنم.
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟ قطعا جایی نیست که کل موارد رو کامل توضیح بده. باید از منابع مختلف جمع آوری کنید. تسلط به زبان انگلیسی خیلی مهم هست در این امر
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟ OVH نسبتا گرون هست برای شروع کار. یا SyS یا هتزنر. به نظر بنده مستقیم از هتزنر خریداری بکنید سرور اولتون رو.
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینها فقط همین رو خدمتتون بگم که اگر "وقتش" و "اعصابش" رو دارید, وارد این کار بشید :D وگرنه برعکس اسمش, آنچنان هم جالب نیست
با احترام
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2016, 22:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sadecohost
سلام
سوالات
1. کدام دیتاسنتر/کشور؟ چه مقدار رم/نوع و تعداد هارد و سی پی یو/ پورت/پهنای باند/تعداد آی پی؟هتزنر یا OVH. اگر او وی اچ هستید, بلاک /30 تایی هی ایپی خریداری کنید تا جایی که سرور تکمیل شه. اگر هتزنر هستید, دوتا /28 یا یک /27
2. کدام مجازی ساز؟ (در صورت نیاز با توجه به دیتاسنتر)با توجه به اینکه کمی تازه کار هستید (جسارت نباشه), وی ام ویر رو پیشنهاد میکنم.
3. مرجع آموزش یا دوره ای هست که از اول همه چیز رو آموزش بده؟ قطعا جایی نیست که کل موارد رو کامل توضیح بده. باید از منابع مختلف جمع آوری کنید. تسلط به زبان انگلیسی خیلی مهم هست در این امر
4. تفاوت بین Hetzner/OVH/SoYouStart و برتری کدوم با توجه به کار و شرایط من؟ OVH نسبتا گرون هست برای شروع کار. یا SyS یا هتزنر. به نظر بنده مستقیم از هتزنر خریداری بکنید سرور اولتون رو.
5. هر راهنمایی و نکته یا پیشنهادی در این زمینها فقط همین رو خدمتتون بگم که اگر "وقتش" و "اعصابش" رو دارید, وارد این کار بشید :D وگرنه برعکس اسمش, آنچنان هم جالب نیست
با احترام
اقا دمت گرم :دی
1. اگه میشه بیشتر راجع به تعداد ای پی توضیح بدین فکر میکردم هتزنر فقط ۳۲ تا ای پی میده ولی این که میگین چندتا بلاک ای پی میشه گرفت رفتم تو فکر :دی
2. تو فکر همین بودم ولی دیدم همه دیگه دارن ار kvm استفاده میکنن و بعد از کمی تحقیق امکاناتش واسه کاربر نظر منو جلب کرد (نگرانم مشتری خوشش نیاد)
4. زبانم در حد انگلیسی نوشتن خوب نیست نگرانم مشکلی پیش بیاد و من نتونم حلش کنم واسه همین تصمیم داشتم از دیاکو وب بگیرم که اهواز هستن و کلی تعریف شنیدم ازشون منم که اهوازم :دی و البته پشتیبانیشون ولی به پیشنهاد شما هم فکر میکنم / یکم میترسم واسه مستقیم گرفتن و موارد پرداخت و پشتیبانیش
5. شبکه کلا وقت و اعصاب خیلی میخواد ولی اینجا مسولیت سرویس کاربر هم هست که نباید مشکلی پیش بیاد و مشکل زود حل بشه
مرسی واسه وقتی که کذاشتین
با تشکر
-
-
December 24th, 2016, 21:56
عضو جدید
دوستان منتظر حضور سبزتان هستم
-
-
December 24th, 2016, 21:58
عضو انجمن
سلام دوست گلم دوست داشتی بیا تلگرام یک گپی بزنیم در این مورد
-
تعداد تشکر ها از shatech به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016, 00:20
عضو جدید
به راحتی می تونید یک هاست نمایندگی رو از سایت هیا خارجی با قیمت مناسب بخرید .. فقط باید پرداخت ارز داشته باشید که اون رو هم سایت های واسط حل کرده اند
-
-
December 25th, 2016, 11:55
عضو انجمن
دوست داشتی بیا تلگرام راحت و کامل صحبت کنیم
@Ashadata
09021012922
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016, 14:16
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز بهتره در شروع بصورت لوکال یک مجازی ساز esxi نصب بفرمایید تا از نحوه راه اندازی ماشین مجازی، کانفیگ ایپی و بسیاری از موارد دیگر اطلاع کسب نمایید، در سایت آیتی پرو دوره های مجازی سازی رو بگذرونید و در رابطه با سخت افزار و همینطور کار با whmcs اطلاع کسب نمایید
سپس در یک شرکت بصورت کار اموز فعالیت کنید سپس اقدام به سرویس دهی نمایید
در صورت داشتن سرمایه جهت شروع در این حوزه میتوانید با ایدی تلگرام @payacloud در ارتباط باشید
موفق باشید
ویرایش توسط nikit : December 25th, 2016 در ساعت 14:18
-
تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016, 19:10
عضو انجمن
به نظر بنده بهترین راه برای شما و اولین قدم این هست شما اول آشنایی پیدا کنید سپس شروع کنید بنده با نظر دوستان که می گویند هزینه استارت آپ رو دارید براتون بخرم شروع کنید اصلا موافق نیستم قبل از هرچیزی علمش نیاز هست بهترین راه کار کردن با تیم های هاستینگ هست کم کم که راه افتادید به فکر هاستینگ باشید نه الان
-
تعداد تشکر ها از shatech به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2016, 22:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shatech
سلام دوست گلم دوست داشتی بیا تلگرام یک گپی بزنیم در این مورد
مرسی مزاحم میشم حتما 

نوشته اصلی توسط
hdland
به راحتی می تونید یک هاست نمایندگی رو از سایت هیا خارجی با قیمت مناسب بخرید .. فقط باید پرداخت ارز داشته باشید که اون رو هم سایت های واسط حل کرده اند
هاست نمایندگی چرا؟ 
دوستان فعلا قصدم هاستینگ نیست و فقط مجازی سازی مدنظر هست جهت شروع

نوشته اصلی توسط
ashadata
دوست داشتی بیا تلگرام راحت و کامل صحبت کنیم
@Ashadata
09021012922
چشم خدمت میرسم 

نوشته اصلی توسط
nikit
با سلام
دوست عزیز بهتره در شروع بصورت لوکال یک مجازی ساز esxi نصب بفرمایید تا از نحوه راه اندازی ماشین مجازی، کانفیگ ایپی و بسیاری از موارد دیگر اطلاع کسب نمایید، در سایت آیتی پرو دوره های مجازی سازی رو بگذرونید و در رابطه با سخت افزار و همینطور کار با whmcs اطلاع کسب نمایید
سپس در یک شرکت بصورت کار اموز فعالیت کنید سپس اقدام به سرویس دهی نمایید
در صورت داشتن سرمایه جهت شروع در این حوزه میتوانید با ایدی تلگرام @payacloud در ارتباط باشید
موفق باشید
چشم نصب میکنم فقط اون سیستم چه مقدار رم نیاز داره؟
با تشکر بابت معرفی منبع

نوشته اصلی توسط
shatech
به نظر بنده بهترین راه برای شما و اولین قدم این هست شما اول آشنایی پیدا کنید سپس شروع کنید بنده با نظر دوستان که می گویند هزینه استارت آپ رو دارید براتون بخرم شروع کنید اصلا موافق نیستم قبل از هرچیزی علمش نیاز هست بهترین راه کار کردن با تیم های هاستینگ هست کم کم که راه افتادید به فکر هاستینگ باشید نه الان
چطور میتونم با تیم های هاستینگ کار کنم؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
-