-
December 18th, 2016, 20:52
آدرس- دریافت درگاه
به نام خدا
سلام
بنده چون زیاد منزل نیستم می خواهم برای دریافت نماد آدرس منزل یکی از خویشاوندانم رو بدهم که اگر چیزی پست کردن اونا دریافت کنند.
حالا فرض کنید نماد رو بنده ان شاءالله گرفتم
آیا برای دریافت درگاه از بانک باید اجاره نامه منزل ببرم؟
اگر جواب مثبته آیا می تونم اجاره نامه خونه خودم رو ببرم البته آدرسش با آدرس نماد متفاوته؟
-
-
December 18th, 2016 20:52
# ADS
-
December 18th, 2016, 21:08
عضو انجمن
پاسخ : آدرس- دریافت درگاه

نوشته اصلی توسط
aliff
به نام خدا
سلام
بنده چون زیاد منزل نیستم می خواهم برای دریافت نماد آدرس منزل یکی از خویشاوندانم رو بدهم که اگر چیزی پست کردن اونا دریافت کنند.
اگر جواب مثبته آیا می تونم اجاره نامه خونه خودم رو ببرم البته آدرسش با آدرس نماد متفاوته؟
سلام برای درگاه روی ادرس حساس نیستن به اسم شما حساس هستند که نماد به اسم شما و ادرس سایتتون همون آدرسی باشه که میخواین براش درگاه بگیرین.
ضمنا اگر میخواین نامه بدرستی ارسال بشه به نظر میاد باید برا درگاه هم همون ادرس رو بدید چون قرارداد رو براتون ارسال میکنند و میبایست اون رو تکمیل کنید و مجددا براشون ارسال کنید.
ویرایش توسط payamkutah : December 18th, 2016 در ساعت 21:24
-
-
December 18th, 2016, 21:19
عضو انجمن
این مورد رو میتونید توی سایت ای نماد تیکت کنید
زود تر هم به نتیجه خواهید رسید
فکر نمیکنم قبول کنند باید اجاره نامه ایشون رو ببرید ولی به نام خودتون ثبت کنید + تلفن ایشون ( تلفن همون ملک باید باشه اگه اشتباه نکنم )
-
-
December 18th, 2016, 23:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aliff
به نام خدا
سلام
سلام
درگاه ایران کیش بهتون پیشنهاد میدم سند و اجاره نامه نمیخواد فقط باید سایتتون نماد اعتماد داشته باشه
چندتا فرم براتون میفرستن شما اونا پیرینت میگیری پر میکنید اسکن میکنید و به همراه اسکن شناسنامه و کارت ملی از طریق تلگرام یا ایمیل براشون میفرستی بعد طی 48 ساعت اینده مشکلی نباشه درگاه تون فعال میشه
و دو هفته فرصت دارید اون مدارک که پر کردی با کپی کارت ملی و شناسنامه براشون پست میکنید فقط کپی کارت ملی و شناسنامه را کپی برابر اصل کنید اون فرم ها نیاز به کپی برابر اصل نداره فقط کپی کارت ملی و شناسنامه نیاز به کپی برابر اصل داره
بنده هم یکی در شرکت ایران کیش میشناسم مرد بسیار خوبی هست اگه خواستید در تلگرام بهم پیام بدید تا شما به اون مرد معرفی کنم
یه نکته درگاه ایران کیش رایگان هست بدون کارمزد هیچی پولی ازت نمیگیره
ایدی تلگرام من
telegram.me/MOINDS
موفق باشید
ویرایش توسط m2020k2012 : December 19th, 2016 در ساعت 03:22
-