با سلام و خسته نباشید با ارز پوزش شاید جای این مطلب اینجا نباشه . سوالی داشتم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن . از فتا زنگ زدن تشریف بیارین به خاطر فروش قند شکن دوستان میدونن که رفتم چی میگن چیکار میکنن ؟
با سلام و خسته نباشید با ارز پوزش شاید جای این مطلب اینجا نباشه . سوالی داشتم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن . از فتا زنگ زدن تشریف بیارین به خاطر فروش قند شکن دوستان میدونن که رفتم چی میگن چیکار میکنن ؟
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
برو حتما
احتمال زیاد جریمه ...
ولی نری قطعا حکم جلب میگیرن میریزن خونه
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
تعهد نامه + اعلام تعداد یوزر+و محل خریداری سرور میگیرن ول میکنن
سلام، چون زنگ زدن به احتمال زیاد با یک تعهد دادن حل میشه.
درود
یک سری مدارک و یک نفر را برای ضمانت همراه خودت ببر ، اگر وقت باشه همراه پرونده میفرستند دادگاه ولی اگه وقت کافی نباشه و ضمانت داشته باشی میکن برو بعدا تاریخ دادگاه را بهت اطلاع میدن و میری اونجا دیگه بقیه اش با قاضی هست که چه حکمی بده ؟ البته اگر گناهت را گردن بگیری که راحت حکمش را میده ولی اگر مدارکی مبنی بر بی گناهی ارائه کنی اونوقت چون احتمال 99% نخواهد فهمید چی میگی ؟ میگه برو پول بریز کارشناس دادگاه بررسی کنه و بعد بر اساس اون حکم خواهد داد
من که بی گناه بودم دو ماه الاف شدم و کلی هم هزینه کارشناس دادم تو آخر هم کسی نبود بگه این همه ظلم دلیلش چی بود ؟
ویرایش توسط iraniam2000 : December 16th, 2016 در ساعت 15:26
شما رو به دادگاه ارجاع میدن
در حضور قاضی از خود دفاع کنید و به هیچ وجه گناه رو گردن نگیرید! سعی کنید قوانین اینترنت رو بخونید و چند برگه مدرک هم با خود داشته باشبد
معمولا قاضی ها زیاد در بخش سایبری تخصص ندارن و راحت میتونی بی گناهی خودت رو ثابت کنی
مثلا: بگو این کار واسه عبور از *****ینگ نبوده و واسه یه کار دیگه بوده و اصلا خودت هم خبر نداشتی با این ابزار میشه از *****ینگ عبور کرد![]()
دوستدار کتاببلیان
دوستدار کتاببلیان
درود
میتونم بهتون پیشنهاد بدم بگید شما برای خدمات امنیت اپی و جلو گیری از هک فعالیت میکردین البته تو ایران این فندق شکن مد شده ولی در کشورهای خارجی بحث چیز دیگر هست
درکل اگر شغل فندق شکن دارید بهتر است ارم فندق فروشی کنید صداش رو فتا نشونه![]()
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)