-
December 4th, 2016, 19:33
عضو دائم
ایا گوشی ***ی واقعا قابل ردگیریست؟
سلام.یه گوشی داریم هواوی قیمتش 400 تومان - 500 هست..متاسفانه ***یده شده.بهم میگن برو شکایت کن پیدا میکنن.والا روراست خیلی ها میگن دیگه رفت نمیتونی پیدا کنی..بیخیالش شو.خواستم نظر دوستان رو بدونم ایا واقعا مخابرات وقت میزاره پیگیر گوشی ***ی باشه؟ این همه گوشی ***ی تو ایران یعنی همه رو مخابرات پیگیری میکنه؟ ایا امیدی به پیدا شدنش هست؟
کسی تجربه شکایت داره یا پیدا کرده گوشی گم شدشو؟
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016 19:33
# ADS
-
December 4th, 2016, 19:36
پاسخ : ایا گوشی ***ی واقعا قابل ردگیریست؟
سلام
کارتون داشته باشه
رد شو میزنن
البته مخابرات نه
بچه های بالا رد شو میزنن:دی
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 19:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
کارتون داشته باشه
رد شو میزنن
البته مخابرات نه
مگه شکایت میشه به بچه های بالا میشه؟ تا جایی که میدونم مخابرات رد میزنه که انم میگن الکیه بیشتر مواقع..
ویرایش توسط delta : December 4th, 2016 در ساعت 19:40
-
-
December 4th, 2016, 19:44

نوشته اصلی توسط
delta
سلام.یه گوشی داریم هواوی قیمتش 400 تومان - 500 هست..متاسفانه ***یده شده.بهم میگن برو شکایت کن پیدا میکنن.والا روراست خیلی ها میگن دیگه رفت نمیتونی پیدا کنی..بیخیالش شو.خواستم نظر دوستان رو بدونم ایا واقعا مخابرات وقت میزاره پیگیر گوشی ***ی باشه؟ این همه گوشی ***ی تو ایران یعنی همه رو مخابرات پیگیری میکنه؟ ایا امیدی به پیدا شدنش هست؟
سلام
عزیز خود گوگل مپ یه قابلیتی داره اگر زمانی گوشی شما گم شد از طریق جی پی اس قابل رهگیری هست.
کافیه تو مپ دنبال گوشی خودتون باشید بهتون میگه دقیقا کدوم نقطه گوشی قرار داره.
دیگه نیازی به مخابرات نیست خودتون میرید پیداش میکنید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 19:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
عزیز خود گوگل مپ یه قابلیتی داره اگر زمانی گوشی شما گم شد از طریق جی پی اس قابل رهگیری هست.
کافیه تو مپ دنبال گوشی خودتون باشید بهتون میگه دقیقا کدوم نقطه گوشی قرار داره.

دیگه نیازی به مخابرات نیست خودتون میرید پیداش میکنید.
انو میدونم..منتهی برای زمانیه که طرف گوشی رو با همون جیمیل و.. من استفاده کنه نه اینکه بیاد فلش بزنه..که مطمئنم اینقدرا احمق نیست طرف..منظورم رهگیری از سریال گوشی هست توسط مخابرات و.. میخوام بدونم واقعا پیدا میکنن یا نه وقت طلف کردنه؟
-
-
December 4th, 2016, 19:52

نوشته اصلی توسط
delta
انو میدونم..منتهی برای زمانیه که طرف گوشی رو با همون جیمیل و.. من استفاده کنه نه اینکه بیاد فلش بزنه..که مطمئنم اینقدرا احمق نیست طرف..منظورم رهگیری از سریال گوشی هست توسط مخابرات و.. میخوام بدونم واقعا پیدا میکنن یا نه وقت طلف کردنه؟
فکر نکنم مخابرات همچین کاری بکنه.
الان یکی از آشنا های ما گوشی خودش که 1.5 تومان خریده بود گم کرد یکسال شده هنوز پیدا نکرده.
حتی پلیس مراجعه کرد ولی نتیجه ای نداد.
باید قید گوشی رو بزنید از این به بعد بیشتر حواستون جمع کنید تا گم نشه یا *** نزنه. اصلا گوشی گران قیمت خودتون بیرون نیارید خیلی خطری هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 19:53
عضو انجمن
با سلام
از طریق سریال گوشی بله میشه ولی مشکل اینجاست که برید شکایت کنید بگیرن گوشی رو هم به جیب شما نمیره به جیب کسی دیگه میره اون وسط
اگه بچه هایه بالا نیمه اشنایی هم داری خیلی ریز میاد تو جیب خودت
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 19:56

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
کارتون داشته باشه
رد شو میزنن
البته مخابرات نه
سلام
کاملا درسته بچه های بالا سریع ردشو میزنن
گوشی یکی از آشناهای ما تو یه مهمونی گم شد بچه های بالا سر دو هفته شماره *** و آدرسشو دادن
طرف شماره رو توی تلگرام وارد کرد دید *** یکی از فامیلای دوره :| از رو عکس پروفایل شناختش
خلاصه باید همه جا آشنا داشته باشی از مخابرات بخار درنمیاد (کارتون گوشی هم لازمه)
-
تعداد تشکر ها از gholamkale به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:01
عضو دائم
شماها خیلی موضوع رو پیچیده میکنید..بابا داعش و جاسوس بازی نیست که به خاطرش برم بچه های بالا..عزیز من که نمیتونم برم بچه های بالا بگم گوشی 400 تومانی من گم شده!! ردشو بزنید..تنها جایی که باید برم یا کلانتری هست یا مخابرات..اینها هم میگن امیدی نیست و خیلی زور بزنن یک هفته بررسی میشه بعد بیخیال میشن..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 20:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز اینا همش حرفه من زیر دوربین مدار بسته موتوری چاقو گذاشت زیر گردنم گوشیم رو برد سامسونگ اس ۵ بود
رفتم شکایت کردم فیلم دوربین هم بهشون دادن هنوز خبری نشده
چند وقت پیش رفتم گفت شش ماه گذشته مختومه شده
دنبالش نرو خیلی راحت تری
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید