نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: جریان بیت کوین و استخراج چیه؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    70 پست

Question جریان بیت کوین و استخراج چیه؟

سلام و درود

سوال من اینه استخراج بیت کوین و سایر این پول های اینترنتی دقیقا چیه؟ چطوری انجام میشه؟ نرم افزار خاصی داره؟

یه چیز دیگه سایت https://hashflare.io/ دقیقا چیکار میکنه؟ چیزی میفروشه که باهاش میشه بیت کوین استخراج کرد؟

لطفا افراد روشن در زمینه استخراج پول های اینترنتی من رو توجیه کنند.

موفق باشید
    ویرایش توسط naghmesra : November 28th, 2016 در ساعت 00:33

2. # ADS

عضو جدید 1993 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    95
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : جریان بیت کوین و استخراج چیه؟

همین قد میدونم که پول اینترنتیه و با جمع کردنش یا حالا میتونی باهاش خرید کنی یا به ریال تبدیل کنی و یا باهاش سرمایه گذاری کنی.
    تو بعضی سایتا (خارجی) میتونی رایگان به دست بیاری که البته زمان بر و کمی اعصاب داغونی داره که بتونی چیزی جمع کنی که دستتو بگیره.
    و همچنین ارزش بالایی داره.هر یک بیت کویین فکر کنم دویست و خورده ای دلاره (اگه اشتباه نکنم) که البته اگه بتونی به ۱ بیت کویین برسونی در زمان کم شاهکار کردی.
    یه مدت درگیرش بودم ولی در کل ارزش نداره.مگر اگه اینکه یه پول قلمبه‌ای رو بیت کویین بخری و باهاش سرمایه گذاری کنی که تازه همون شرکت (شرکت های خارجی،ایرانی فکر نکنم وجود داشته باشه) هم که توش سرمایه گذاری میکنی کلاهبرداری نکنه.

4. تعداد تشکر ها از 1993 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    70 پست

دزود

همین قد میدونم که پول اینترنتیه و با جمع کردنش یا حالا میتونی باهاش خرید کنی یا به ریال تبدیل کنی و یا باهاش سرمایه گذاری کنی.
    تو بعضی سایتا (خارجی) میتونی رایگان به دست بیاری که البته زمان بر و کمی اعصاب داغونی داره که بتونی چیزی جمع کنی که دستتو بگیره.
    و همچنین ارزش بالایی داره.هر یک بیت کویین فکر کنم دویست و خورده ای دلاره (اگه اشتباه نکنم) که البته اگه بتونی به ۱ بیت کویین برسونی در زمان کم شاهکار کردی.
    یه مدت درگیرش بودم ولی در کل ارزش نداره.مگر اگه اینکه یه پول قلمبه‌ای رو بیت کویین بخری و باهاش سرمایه گذاری کنی که تازه همون شرکت (شرکت های خارجی،ایرانی فکر نکنم وجود داشته باشه) هم که توش سرمایه گذاری میکنی کلاهبرداری نکنه.
    این مباحثی که فرمودید مباحث پایه پول های اینترنتیه. این ها رو خود بنده هم میدونستم. لطفا افراد آگاه درباره استخراج توضیح دهند.

سپاس

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط naghmesra نمایش پست ها
    سلام و درود

سوال من اینه استخراج بیت کوین و سایر این پول های اینترنتی دقیقا چیه؟ چطوری انجام میشه؟ نرم افزار خاصی داره؟

یه چیز دیگه سایت https://hashflare.io/ دقیقا چیکار میکنه؟ چیزی میفروشه که باهاش میشه بیت کوین استخراج کرد؟

لطفا افراد روشن در زمینه استخراج پول های اینترنتی من رو توجیه کنند.

موفق باشید
    استخراج با استفاده از gpu و cpu و پردازش اونا انجام میشه . اون سایته هم قدرت هش که واحد شمارش قدرت استخراج هست رو میفروشه . نخرید از این سایته ارزش نداره .
    اگر میخواید روی این قضیه سود کنید . کارت گرافیک زیادی تهیه کنید وباهاش rig بسازید و کلو کنید توی دیتاسنتر . یا اگر برق رایگان دارید همینجا استفاده کنید . چون مصرف برقش زیاده .
    درضمن این روزا استخراج بیت کوین سود نداره همه میرن کوین های دیگه استخراج کنن . crypto بهشون میگن . مثلا zcash یه زمانی قیمتش زیاد بود کلی سود کردم خودم ازش . البته میگن دوباره قیمتش بالا میره .
    فعلا ethereum با گرافیک استخراج کن قیمتش ثبات داره.
    نرم افزار میخوای برو ازینجا بگیر : minergate.com
    اما خودت کانفیگ کنی بهتره به نظرم . این نرم افزار ها قدرت کامل رو نمیدن
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

7. تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)