نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مقایسه حرفه ای و مناسب بین وندا هاست و نت افراز لطفا نظر خودتون رو بیان کنید (مهم)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض مقایسه حرفه ای و مناسب بین وندا هاست و نت افراز لطفا نظر خودتون رو بیان کنید (مهم)

درود تاپیک زیر رو بخونید با عرض پوزش http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=97814&goto=newpost
    ویرایش توسط nima1998 : November 16th, 2016 در ساعت 20:29

2. # ADS

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه حرفه ای و مناسب بین وندا هاست و نت افراز لطفا نظر خودتون رو بیان کنید (مهم)

سلام.روی کدوم سرورشون هستید؟
    ما رو فرانسه ایم.توی دوماهی که دارم استفاده میکنم قعطی نداشتیم.ولی قبول دارم پشتیبانیشون بد شده و دانش فنی پایینی دارند
    .
    و اینکه در رابطه با مقایستوون بنده نظر خاصی ندارم.امیدوارم دوستان بهتر راهنمایی کنند

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه حرفه ای و مناسب بین وندا هاست و نت افراز لطفا نظر خودتون رو بیان کنید (مهم)

نقل قول نوشته اصلی توسط nima1998 نمایش پست ها
    سلام دوستان خوبم مطمعنا از این بحث های مقایسه بین شرکت ها خیلی داشتیم و خواهیم داشت
    متاسفانه چند وقتی با نت افزار به مشکل میخورم و واقعا کلافم کردن از پاسگویی بد و دانش کم تا دیر پاسخ دادنشون وقتی سایت داون شده و اینکه من 12 ساعت دان بودم بخاطر این دوستان
    اول میخوام بدونم ایا دوستانی که روی نت افزار هستن میدونن سایت axspace.com که تمام سرور ها از این ادرس تهیه شده قضیش چیه؟
    و اینکه اگه بخواییم از لحاظ امکانات و حرفه ای تر بود و همچنین قدرت سروها و سرویس دهی مقایسه دقیقی بین وندا هاست vandahost.net و نت افراز netafraz.com داشته باشیم کدوم مناسب تر هست ؟ واقعا از امکانات کم و کنترل پنل ضعیف دایرکت ادمین خسته شدم و اینکه نت افزار هم برای استفاده از کلودفلر هیچ همکاری نمیکنه ssl هم نصب کردیم اما ظاهرا ناراحت بودن که ما هزینه رو به خودشون برای نصب ندادیم اینقدر بد و دیر جواب میدادن که سایت 12 ساعت داون بود و اخرشم هیچ راهنمایی نگرفتیم و گفتن از کارشناش اشنا بپرسید از این حرفا بعدم مجبور شدیم از کلوفلر استفاده نکنم.
    مشکل بعدی هم با اینکه همه چیز در وندا هاست خوب به نظر میرسه تاپیک هایی مربوط به سال 2012 پیدا کردم که یه خورده عجیب و بد بودن
    http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...t=13383&page=3
    http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...t=19593&page=6
    و اینکه در تماسی که با وند هاست داشتم حتی یک دامین هم به عنوان نمونه ارئه ندادن و دیتاسنتر هاشونم در مسکو هس که به شخصه در این 4 سال برای اولین باره چنین چیزی میشنوم و تاحالا فک نکنم حتی سایتی روی دیتا سنتر های مسکو دیده باشم
    اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    وقعا کلافه شدم و نیاز دارم به کمکتون
    سپاس به امید اینکه دوستان بعدی هم به پاسخ هاشون برسن
    درود
    اولا دوست عزیز اون سایتی که دادید سایت برادر نت افراز هست و در حقیقت هر دو سایت یک مجموعه هستند
    دوم اینکه اولین بار هست میشنوم یکی اومده میگه دانش مسئولان نت افراز کم هست ! بیشتر از جملات شما اینطور متوجه شدم که شما پول را دادی به یکی دیگه بعد انتظار داشتید کارشناس نت افراز بیاد مشکل شما را رفع کنه در حالی که سرویس مشکل نداشته و لااقل من که ازشون دو تا سرویس دارم تو چند ماه گذشته حتی 5 دقیقه قطعی هم نداشتیم هر چند من هم معتقدم کیفیت سرویس ها افت کرده ولی اینکه سرویس قطعی داشته خوب یک حرف نادرست هست ولی اینکه سرویس شما به خاطر ssl و مشکلات نصب اون قطع بوده و کارشناسان نت افراز هم پشتیبانی نکردن یک مورد جداست که بهتر درست موضوع را طرح کنید
    اما در مورد دایرکت آدمین به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم و اینکه شما بیای بگی ضغیف هست اون هم بی دلیل کمی بی انصاقی هست چون تو همین انجمن کلی تاپیک مقایسه هست و کلی دلیل برای برتری هر کنترل پنل مخصوصا مفایسه سی پنل و دایرکت آدمین و در تمام اونها گفته شده سی پنل هم کار باهاش راحت تر هست و هم فایل منیجر خوبی داره ولی هیچ کس به ضعیف بودن دایرکت آدمین اشاره ای نکرده بود
    برای استغاده از cloudflare

هم نیازی به راهنمایی و کمک اونها نیست ولی برای ssl اون و موارد مرتبط خوب باید هزینه را بهشون بدید تا رفع کنند نه اینکه هزینه را بدید حسن بعد از حسین انتظار کمک داشته باشید چون هزینه ای که دادید هزینه هاست هست نه پشتیبانی و ساپورت خارج از مواردی که گفتند
    یا علی
    ویرایش توسط iraniam2000 : November 16th, 2016 در ساعت 02:22

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    619
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    77 پست

من هفته پیش یه بار بهشون تیکت دادم بعد از 4 ذقیقه جواب دادن.اما در کل میانگین 45 دقیقه جواب میدن.در مورد ssl به نظرم خیلی تاکید دارن که از خودشون بخریم و توی تیکت ها هی میگن اگه از ما نخرین و بخواید ما نصب کنیم 20 تومن هزینشه.یعنی میگن درمورد تصب ssl رو کمک ما به صورت رایگان حساب نکنید.این نمونه جوابی که آماده دارن و واسه همه کپی پیست میکنن {می توانید گواهینامه اس.اس.ال را از شرکت دیگری تهیه و با کمک پشتیبانی شرکت مدنظر آنرا نصب کنید، در صورت تمایل به نصب و راه اندازی اس اس ال تهیه شده از شرکت های دیگر از طرف تیم پشتیبانی نت افراز هزینه نصب آن به مبلغ 20000 تومان می باشد.}
    در مورد پشتیباناشون بعضی هاشون گیراییشون ضعیفه و نمیتونی مشکلتو بهشون بفهمونی.مثلا من یه بار یه مشکلی در مورد سرور ایمیل داشتم 2 روز با پشتیباناشون تیکت بازی کردم نتونستن مشکلو حل کنن آخرسر اومدم توی این انجمن تاپیک زدم یکی از ذوستان مشکلمو 5 دقیقه ای حل کرد.

ولی در مجموع نت افراز رو قبول دارم حداقلش مسولیت پذیری نسبت به مشتری رو توی نحوه جواب دادن به تیکت ها و نوع برخوردشون میبینم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

پارس پک هم میتونید تو لیست خریدتون بزارید واقعا حرفه ای هستند

عضو جدید samanmo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    133
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima1998 نمایش پست ها
    سلام دوستان خوبم مطمعنا از این بحث های مقایسه بین شرکت ها خیلی داشتیم و خواهیم داشت
    متاسفانه چند وقتی با نت افزار به مشکل میخورم و واقعا کلافم کردن از پاسگویی بد و دانش کم تا دیر پاسخ دادنشون وقتی سایت داون شده و اینکه من 12 ساعت دان بودم بخاطر این دوستان
    اول میخوام بدونم ایا دوستانی که روی نت افزار هستن میدونن سایت axspace.com که تمام سرور ها از این ادرس تهیه شده قضیش چیه؟
    و اینکه اگه بخواییم از لحاظ امکانات و حرفه ای تر بود و همچنین قدرت سروها و سرویس دهی مقایسه دقیقی بین وندا هاست vandahost.net و نت افراز netafraz.com داشته باشیم کدوم مناسب تر هست ؟ واقعا از امکانات کم و کنترل پنل ضعیف دایرکت ادمین خسته شدم و اینکه نت افزار هم برای استفاده از کلودفلر هیچ همکاری نمیکنه ssl هم نصب کردیم اما ظاهرا ناراحت بودن که ما هزینه رو به خودشون برای نصب ندادیم اینقدر بد و دیر جواب میدادن که سایت 12 ساعت داون بود و اخرشم هیچ راهنمایی نگرفتیم و گفتن از کارشناش اشنا بپرسید از این حرفا بعدم مجبور شدیم از کلوفلر استفاده نکنم.
    مشکل بعدی هم با اینکه همه چیز در وندا هاست خوب به نظر میرسه تاپیک هایی مربوط به سال 2012 پیدا کردم که یه خورده عجیب و بد بودن
    http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...t=13383&page=3
    http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...t=19593&page=6
    و اینکه در تماسی که با وند هاست داشتم حتی یک دامین هم به عنوان نمونه ارئه ندادن و دیتاسنتر هاشونم در مسکو هس که به شخصه در این 4 سال برای اولین باره چنین چیزی میشنوم و تاحالا فک نکنم حتی سایتی روی دیتا سنتر های مسکو دیده باشم
    اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
    وقعا کلافه شدم و نیاز دارم به کمکتون
    سپاس به امید اینکه دوستان بعدی هم به پاسخ هاشون برسن
    من بیش از چهارسال هست که از نت افراز هاست دارم ، دانش کم!!!! کارمندان نت افراز!!! خنده داره واقعا
    نت افراز بدون شک یکی از قوی ترین شرکت های هاستینگ در ایران هست ... نت افراز بینظیره و حتی کارهایی که مربوط بهشون نمیشه رو هم انجام میدن
    آخرین نسخه پنل دایرکت ادمین ضعیفه؟!!! اینجا انجمن تخصصی هست و دوستان اکثرا در هاستینگ حرفه ای هستند ...
    تفاوت سی پنل و دایرکت ادمین صفر هست و فقط سلیقه ای
    در ضمن امکان نداره در نت افراز تیکت دوازده ساعت در انتظار بمونه . امیدوارم قصد شماتخریب نباشه
    .
    در مورد وندا من نظری ندارم چون ازشون سرویس نداشتم
    یاعلی
    ز خیرت خیر پیش آید، بکن چندانکه بتوانی
    مکافات بدی کردن، نمی‌گویم تو خود دانی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz نمایش پست ها
    سعی کن همیشه زود عصبانی نشی هرچند اینجا باعث شد زودتر به نتیجه برسی اما همیشه کارساز نیست
    البته که یک مشکلاتی هم داشتیم ولی واقعا چون کاربرها از خوده نت افراز نیستن قضاوت های نادرست میکنن و خب اصلا دلم نمیخواد این اتقاق بیوفته واقعا نمیشه این شرکت رو با هیچ هاستینگی تو ایران مقایسه کرد
    ممنون سعی میشه بیشتر تو این تاپیک باید از شرکت مقابل میپرسیدم تا هاست خودم ولی خب اشتباه من بود باز هم پوزش میخوام و ممنون از نصیحتتون

عضو انجمن gigabyte2052 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    156
    تشکر تشکر شده 
    227
    تشکر شده در
    171 پست

نت افراز یکی از بهترین هاستینگ های ایرانه به شخصه به همه توصیه میکنم
    ما مهلت تمدید هاستمون تموم شده بود و هاستمون غیر فعال ولی تیکت دادیم باز کنید بک اپ بگیریم برامون انجام دادن !!!!!
    واقعا خیلی خوبن تیکت ها زیر 3 ساعت جواب میدن بسیار منظم و کم حاشیه ان امنیت بسیار مناسبی دارن فقط یک مقدار هزینه هاشو بالاتره که با توجه به فضای 15 25 گیگابایتشون بسیار مناسبه
    ویرایش توسط gigabyte2052 : November 16th, 2016 در ساعت 22:59
    إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
    كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)

10. تعداد تشکر ها از gigabyte2052 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gigabyte2052 نمایش پست ها
    نت افراز یکی از بهترین هاستینگ های ایرانه به شخصه به همه توصیه میکنم
    ما مهلت تمدید هاستمون تموم شده بود و هاستمون غیر فعال ولی تیکت دادیم باز کنید بک اپ بگیریم برامون انجام دادن !!!!!
    واقعا خیلی خوبن تیکت ها زیر 3 ساعت جواب میدن بسیار منظم و کم حاشیه ان امنیت بسیار مناسبی دارن فقط یک مقدار هزینه هاشو بالاتره که با توجه به فضای 15 25 گیگابایتشون بسیار مناسبه
    بله به مدت 45 روز اطلاعاتتون رو نگه میدارن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)