-
December 28th, 2015, 11:48
محتوای ارزشمند، مهمتر از سئو

در حال حاضر سیاست های گوگل به سمت تمرکز بر روی محتوای ارزشمند و با کیفیت تغییر یافته است و این در حالی است که همچنان بهینه سازی و استفاده از متا دیتاها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.
در گذشته، طراحان وب سایت با استفاده از فاکتورهای سئو به راحتی می توانستند رتبه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهند اما از آنجاییکه همیشه شعار “محتوا پادشاه است” ورد زبان ها بود امروزه شاهد آن هستیم که گوگل بر روی این مسئله تاکید بیشتری داشته و عمیق تر بر روی محتوای ارزشمند متمرکز می شود که در این راستا، بررسی های بعمل آمده نمایانگر آن است که محتوای معتبر برای موتورهای جستجو از بهینه سازی مهم تر است.
طی گزارشی که اخیراً در وب سایت SearchEngineLand منتشر گردید، مشخص شد که گوگل تنها موتور جستجویی نیست که بر روی محتوای معتبر تاکید دارد. بر اساس این گزارش، موتور جستجوی بینگ در حال توسعه الگوریتم پاندای منحصر به خود می باشد که با لحاظ نمودن فاکتورهایی همچون “اعتبار” بیش از گذشته بر روی کیفیت محتوا تاکید خواهد نمود.
از آنجاییکه در قوانین و سیاست های موتورهای جستجو، قوانین گذشته کارساز نمی باشد از اینرو بازاریابی محتوا چالش بزرگی برای متخصصان بازاریابی اینترنتی محسوب می شود و با توجه به این نکته که در بازاریابی محتوا، “اعتبار” محتوا حرف اول را می زند، وظیفه اصلی بازاریابان اینترنتی تولید محتوای ارزشمند می باشد که ارزش انتشار را داشته باشد و این بدان معناست که متخصصان باید درک جامعی از بازار هدف مربوط به کسب و کار خود را داشته باشد تا بتوانند محتوایی ارزشمند برای مخاطبان بازار هدف تولید و منتشر نمایند.
یکی از ابزارهایی که می توان از آن به عنوان یک اصل اجتناب ناپذیر در بازاریابی محتوا نام برد، ارتباطات اجتماعی می باشد. نکته کلیدی که در این رابطه وجود دارد آن است که محتوای تولید شده در صورتیکه بتواند نگاه مثبت افراد موثر در اینترنت را به خود جذب نماید این امکان برایش فراهم می شود که توسط آنها با مخاطبانشان به اشتراک گذاشته شده و در نهایت، منجر به افزایش اعتبار محتوا گردد. همچنین قابل توجه است که موتورهای جستجو برای تایید اعتبار از سیگنال های شبکه های اجتماعی استفاده می کنند.
به عنوان مثال، موتور جستجوی بینگ با استفاده از سیگنال های شبکه های اجتماعی متوجه می شود که آیا نویسنده مورد نظر در موضوع مورد بحث، نویسنده شناخته شده ای است یا نه. در اینجا ثابت می شود که سیگنال های شبکه اجتماعی لینکدین بسیار مفید و موثر می باشند.
چگونگی تولید محتوای ارزشمند
۱- در مورد موضوع مطالب خود سعی کنید تحقیقات زیادی انجام دهید تا در مورد آن به آگاهی خوبی دست پیدا کنید
۲- خلاقیت به خرج دهید. فرقی نمی کند که تحقیق جدید انجام می دهید و یا از نگاهی دیگر به یک موضوع قدیمی می پردازید. سعی کنید موارد متفاوت و جدید را به موضوعتان اضافه نمایید.
۳- بر روی نگارش محتوای خود تامل کنید، وقت بگذارید و با دقت تمام مطالب را تولید کنید
۴ – با گروه ها و انجمن های مختلف، مطالبتان را به اشتراک بگذارید و به یاد داشته باشید که سیگنال های شبکه های اجتماعی یک فاکتور حیاتی در ایجاد اعتبار برای مطالب شما هستند.
حال با توجه به موارد اشاره شده و توجه به این نکته که موتورهای جستجو، تاکید زیادی بر اهمیت و تولید محتوای معتبر دارند، هم اکنون وقت آن رسیده است که اعتبار آنلاین خود را تقویت کنید
منبع : نتمارکو - محتوای ارزشمند، مهمتر از سئو
http://www.netmarko.com/seo/
-
تعداد تشکر ها ازsabbaghi به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2015 11:48
# ADS
-
December 29th, 2015, 05:19
عضو انجمن
پاسخ : محتوای ارزشمند، مهمتر از سئو
خیلی مطلبتون قشنگه فقط یه سوال :
مگه محتوای ارزشمن جزء سئو حساب نمیشه؟
-
-
December 29th, 2015, 11:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood1156
خیلی مطلبتون قشنگه فقط یه سوال :
مگه محتوای ارزشمن جزء سئو حساب نمیشه؟
این مطالب برای بک لینک سازی و تبلیغات عنوان میشه و هدفش یاد دادن سئو نیست زیاد جدی نگیرید وگرنه نه مطلب بدون سئو جایگاهی به دست میاره نه سئو سایت بدون مطلب ! هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد.
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
December 29th, 2015, 21:36
سپاس از توجهتون
تولید محتوای ارزشمند بخشی از سئو را شامل می شود نه تمامش رو
در صورتیکه شما مطالب معتبر و ارزشمند رو در سایتتون قرار بدید و مواردی همچون : قرار دادن متای کلمه کلیدی، متای توضیحات، انتخاب موضوع مناسب و غیره رو برای مطالبتون رعایت کنید این یعنی سئو رو انجام دادید اما هدف از ارائه این مقاله نشان دادن ارزش تولید محتوای معتبر و ارزشمند هست. در صورتیکه شما بتوانید یک محتوای ناب و تاثیرگذار تولید کنید که مخاطب را جذب کرده و مجاب کند که محتوای شما را به اشتراک گذارد، این اتفاق به تنهایی باعث می شود که توجه کاربران دیگر و همچنین موتورهای جستجو را به سایت شما جذب کرده و ترافیک مناسب را به سمت سایت شما ایجاد کند.
ویرایش توسط sabbaghi : December 29th, 2015 در ساعت 21:39
-
-
December 29th, 2015, 23:42
من اینو هرجا رفتم و نشستم گفتم! توی گوششون نمیره که
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
December 30th, 2015, 09:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sabbaghi
سپاس از توجهتون
تولید محتوای ارزشمند بخشی از سئو را شامل می شود نه تمامش رو
در صورتیکه شما مطالب معتبر و ارزشمند رو در سایتتون قرار بدید و مواردی همچون : قرار دادن متای کلمه کلیدی، متای توضیحات، انتخاب موضوع مناسب و غیره رو برای مطالبتون رعایت کنید این یعنی سئو رو انجام دادید اما هدف از ارائه این مقاله نشان دادن ارزش تولید محتوای معتبر و ارزشمند هست. در صورتیکه شما بتوانید یک محتوای ناب و تاثیرگذار تولید کنید که مخاطب را جذب کرده و مجاب کند که محتوای شما را به اشتراک گذارد، این اتفاق به تنهایی باعث می شود که توجه کاربران دیگر و همچنین موتورهای جستجو را به سایت شما جذب کرده و ترافیک مناسب را به سمت سایت شما ایجاد کند.
درودبزارید
سوالم رو جور دیگه براتون طرح کنم:
معنی سئو : بصورت خلاصه و چیزی که تو نت میگن بهینه سازی صفحات وبسایت برای موتورهای جستجو "
حالا
شما میگین مطالب مفید از سئو مهمترن در صورتیکه جزئی از سئو هستند؟
مگه کار سئو این نیست که توسط بهینه سازی سایت حالا چه سئو داخلی و خارجی برای سایت ترافیک ایجاد کنند؟
خب اگه تنها مطلب مفید کافی بود دیگه چه نیازی به ایجاد پست توسط شما بود خب خودش ترافیک رو به سایتتون میاورد!
البته اینکه ایجاد مطالب مفید برای سایت و در نهایت سئوی سایت خیلی مهمه شکی نیست منتها به شرطیکه عنوان مناسبی براش ایجاد بشه
-
-
December 30th, 2015, 10:48

نوشته اصلی توسط
davood1156
درودبزارید
سوالم رو جور دیگه براتون طرح کنم:
معنی سئو : بصورت خلاصه و چیزی که تو نت میگن بهینه سازی صفحات وبسایت برای موتورهای جستجو "
حالا
شما میگین مطالب مفید از سئو مهمترن در صورتیکه جزئی از سئو هستند؟
مگه کار سئو این نیست که توسط بهینه سازی سایت حالا چه سئو داخلی و خارجی برای سایت ترافیک ایجاد کنند؟
خب اگه تنها مطلب مفید کافی بود دیگه چه نیازی به ایجاد پست توسط شما بود خب خودش ترافیک رو به سایتتون میاورد!
البته اینکه ایجاد مطالب مفید برای سایت و در نهایت سئوی سایت خیلی مهمه شکی نیست منتها به شرطیکه عنوان مناسبی براش ایجاد بشه
بهینه سازی سایت فاکتورهای زیادی داره که باید اونهارو رعایت کرد که یکی از اونها تولید محتواست
در گذشته شما با رعایت کردن اصول سئو، میتونستین بعد از گذشت مدت زمانی به صفحات ابتدایی گوگل دست پیدا کنید و در انتها به صفحه اول گوگل برسید، اما امروزه و با بروز شدن الگوریتم های جدید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر همچون بینگ، بیش از هر چیز نگاه ها به ارزش محتواست. در صورتیکه شما بتوانید محتوایی تولید کنید که نیاز کاربران رو رفع کنه، این اتفاق باعث میشه محتوای شما توسط کاربران به اشتراک گذاشته بشه که از این طریق هم ترافیک شما افزایش خواهد یافت و هم نگاه مثبت موتورهای جستجو رو به سایتتون جذب خواهید نمود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
من اینو هرجا رفتم و نشستم گفتم! توی گوششون نمیره که

در صورتیکه معلومات جدیدی قرار باشه وارد زندگیمون بشه، کمی زمان میبره تا بین مردم خوب جا بیفته
در گذشته هم سابقه داشته مثل زمانیکه همه مردم فکر میکردن که سطح زمین مسطح هست اما خلافش ثابت شد
-
-
December 30th, 2015, 12:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sabbaghi
بهینه سازی سایت فاکتورهای زیادی داره که باید اونهارو رعایت کرد که یکی از اونها تولید محتواست
در گذشته شما با رعایت کردن اصول سئو، میتونستین بعد از گذشت مدت زمانی به صفحات ابتدایی گوگل دست پیدا کنید و در انتها به صفحه اول گوگل برسید، اما امروزه و با بروز شدن الگوریتم های جدید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر همچون بینگ، بیش از هر چیز نگاه ها به ارزش محتواست. در صورتیکه شما بتوانید محتوایی تولید کنید که نیاز کاربران رو رفع کنه، این اتفاق باعث میشه محتوای شما توسط کاربران به اشتراک گذاشته بشه که از این طریق هم ترافیک شما افزایش خواهد یافت و هم نگاه مثبت موتورهای جستجو رو به سایتتون جذب خواهید نمود
خب یعنی سئو خوبه یا بد؟
اگه قراره فقط سایت درست بشه وهیچ سئویی روش انجام نشه چه سودی داره؟
دوست عزیز سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو نظیر بینگ و گوگل و ... و در نهایت روانه کردن ترافیک هدف به وبسایت )فاکتورهای زیادی داره که تولید محتوای مناسب برای سایت هم شاملش میشه درسته!
من هم در مورد سئوی روز دارم صحبت میکنم نه دیروز یا چند سال پیش.
من به شخصه مطالب و تاپیک هایی نظیر تاپیک شما رو همیشه بهشون توجه دارم و ازشون لذت میبرم منظور من هم بصورت کلی بود که تمام سعی وبمسترها اینه که ترافیک رو به سایت هدف خودشون روانه کنند یعنی برای موتورهای جستجو روانه کنند که تولید محتوی هم جزئی از سئو داخلی هست.
-
-
October 26th, 2016, 12:33
ممنون از مقاله خوبتون
با اتفاقاتی که این چند وقت افتاده و گوگل آپدیت های جدیدی رو ارائه کرده تازه به موضوع مطرح شده شما رسیدیم که یک محتوای ارزشمند چقدر میتونه توی ارتقای سایت توی جایگاه موتورهای جستجو مهم و موثر باشه.
ممنون و سپاس
ویرایش توسط rahimifa : October 26th, 2016 در ساعت 12:35
-
تعداد تشکر ها از rahimifa به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2016, 17:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rahimifa
ممنون از مقاله خوبتون
با اتفاقاتی که این چند وقت افتاده و گوگل آپدیت های جدیدی رو ارائه کرده تازه به موضوع مطرح شده شما رسیدیم که یک محتوای ارزشمند چقدر میتونه توی ارتقای سایت توی جایگاه
موتورهای جستجو مهم و موثر باشه.
ممنون و سپاس
بله به نظر من هم تولید مطالب از سئو ارزش بیشتری داره
-
تعداد تشکر ها از aminlord96 به دلیل پست مفید