-
October 28th, 2016, 14:48
طراحی backend یک اپلیکیشن موبایل مانند اینستاگرام
با سلام و درود به شما دوستان گرامی:
امیدوارم خوب باشید.
چندین سوال در موضوعی که مطرح کردم دارم:
1- آیا طراحی backend این سیستم با php/mysql کار درستی هست؟ و بهترین زبان چیست برای اینکار
2- نیاز به استفاده از سی پنل و دایرکت ادمین هست؟
3- برای فشار فراوانی که این سیستم ها روی سرور میارن چه کار میشه کرد
4- بهترین راه برای لاگین کردن از طرف برنامه این هست؟: یک بار نام کاربری و رمز رو بگیره و رمز رو سیو کنه و همیشه با اون لاگین باشه یا سیستم بهش یک توکن بده اونو سیو کنه؟
6-استفاده از کدام نوع api مناسب هست؟ rest OR soap ?
7- آیا فریم ورک خاصی برای این وجود داره؟
8- آیا فایل هایی که کاربران روی سیستم بارگذاری میکنند نیاز هست که تو سرور دیگه ذخیره بشه
9- بکاپ از این سرویس ها چطوری انجام میشه؟
و هر اطلاعات دیگری هم در مورد این نوع سرویس ها دارید ممنون میشم بدونم
باتشکر
ویرایش توسط tik20 : October 28th, 2016 در ساعت 14:54
-
-
October 28th, 2016 14:48
# ADS
-
October 29th, 2016, 23:05
پاسخ : طراحی backend یک اپلیکیشن موبایل مانند اینستاگرام
کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟!
-
-
October 29th, 2016, 23:11
عضو انجمن
اسکریپت بخش سرور مشابه اینستاگرام به همراه سورس کد اندروید با قیمت مناسب موجود هست. چنانچه مایل به راه اندازی همچین سرویسی بودید پیام خصوصی ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها از mahdi-relax به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2016, 19:22

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
اسکریپت بخش سرور مشابه اینستاگرام به همراه سورس کد اندروید با قیمت مناسب موجود هست. چنانچه مایل به راه اندازی همچین سرویسی بودید پیام خصوصی ارسال کنید
ببخشید پیام خصوصی من بسته هست (میگه باید بیشتر فعالیت کنم!) و اینکه قیمتش چند هست؟ نمونه دارید؟ لطفا اگه ممکنه تصویر رو به تلگرامم ارسال کنید :
https://telegram.me/ali_rabe
و هدفم اینستاگرام نیست ، در نظرم سیستم متفاوتی هست که اگه اسکریپتتون خوب باشه پایه قرار میدیم و تغییرات روش میدیم
باتشکر
-
-
October 30th, 2016, 20:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tik20
ببخشید پیام خصوصی من بسته هست (میگه باید بیشتر فعالیت کنم!) و اینکه قیمتش چند هست؟ نمونه دارید؟ لطفا اگه ممکنه تصویر رو به تلگرامم ارسال کنید :
https://telegram.me/ali_rabe
و هدفم اینستاگرام نیست ، در نظرم سیستم متفاوتی هست که اگه اسکریپتتون خوب باشه پایه قرار میدیم و تغییرات روش میدیم
باتشکر
پیام خصوصی ارسال شد
-
-
October 30th, 2016, 23:49

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
پیام خصوصی ارسال شد
نتونستم تو تلگرام پیام بدم!
-
-
October 31st, 2016, 02:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tik20
امیدوارم خوب باشید.
1- آیا طراحی backend این سیستم با php/mysql کار درستی هست؟ و بهترین زبان چیست برای اینکار
4- بهترین راه برای لاگین کردن از طرف برنامه این هست؟: یک بار نام کاربری و رمز رو بگیره و رمز رو سیو کنه و همیشه با اون لاگین باشه یا سیستم بهش یک توکن بده اونو سیو کنه؟
8- آیا فایل هایی که کاربران روی سیستم بارگذاری میکنند نیاز هست که تو سرور دیگه ذخیره بشه
باتشکر

نوشته اصلی توسط
tik20
امیدوارم خوب باشید.
باتشکر
با سلام
۱- زبان برنامه نویسی ابزار کار هست بیشتر به برنامه نویس بستگی داره که کار رو به صورت بهینه در بیاره ! در مورد mysql هم برای کارهای کوچک و متوسطه تا حدودی جواب میده ولی سایت های مثل اینستاگرام فک کنم از پایگاه داده های noSQL استفاده می کنه .
۲- پنل مدیریت هاست فرق آنچنانی نداره بیشتر به سیستم عامل و زبان برنامه نویسی مربوط میشه
۳- اکثر فشار به سرور از طرف دیتابیس وارد میشه پس ساختار اصولی دیتابیس واجب هست ! و به عوامل مختلفی بستگی داره ! معماری برنامه و ....
۴- فک کنم این قسمت بیشتر مربوط میشه به سیاست کاری مثال اینستاگرام از نام کاربری و کلمه عبور استفاده میکنه تا بشه از قسمت چند کاربری استفاده کنه ! البته سیاست های دیگه هم می تونه داشته باشه !
۵- اصولا پیاده سازی ساختار soap در موبایل سخت هست و پیچیدگی های خاص خودش رو داره !
REST برای راه اندازی فقط پروتکل http کفایت میکنه که امنیتش مثل همیشه به برنامه نویس و وب سرور و ... بستگی داره !
۶- فریم ورک برای مثال slim framework هست
۷- قسمت های دیگه رو با یه سیستم ادمین صحبت کنین بهتر جواب میده !
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از eYounes به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2016, 16:44
لطفا اگه شخصی جواب گزینه های بعدی رو میدونه دریغ نکنه، حیاتیه
تشکر از دوستان
-
-
November 1st, 2016, 20:38
اینستاگرام به زبان php برنامه نویسی شده.
این گزینه ها برای مدیریت سرور و دامین میباشند.
نیاز به سرور با سخت افزار قوی و اینترنت قدرتمند است و برنامه نویسی بهینه شده و استفاده مناسب از کش کردن اطلاعات.
نحوه ورود به سیستم ها به صورت رایج استفاده از نام کاربری و کلمه عبور است که کلمه عبور رو به صورت رمزگزاری شده در پایگاه داده ذخیره میکنند.
SOAP
فریم ورک یک سیستم مدیریت اتصال و موتور اجرایی میباشد. نیازی نیست حتما از فریم ورک خاصی استفاده کنید میتونید خودتون ایجاد کنید.
فیسبوک و دیگر سایت های بزرگ فایل ها را معمولا در سرورهای اروپایی نگهداری میکنند که از نظر فاصله نسبت به نقاط دنیا میانگین باشند. نگهداری فایل در سرور دیگه باعث کاهش پردازش در سرور میزبان کد سایت میشود.
دستی و یا برنامه ریزی شده. ولی سایت های بزرگ اطلاعات رو به صورت کامل در لحظه حذف نمیکنند. (برای بازگردانی احتمالی مانند هک شدن یک اکانت)
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
-
November 1st, 2016, 23:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MJmoonwalk
اینستاگرام به زبان php برنامه نویسی شده.
SOAP
)
دوست عزیز برای اینستاگرام با phpهست جایی هست که بشه فهمید ؟ تا جایی که بنده اطلاع دارم محصولات فی/س بوک به زبان هک http://hacklang.org هست
دلیل خاصی برای انتخاب soap داشتین ؟ میشه درباره این توضیح بدین !
با تشکر
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
-