-
April 5th, 2019, 03:00
نصب و کانفیگ vps لینوکس از صفر تا 100 (کمک و آموزش)
با سلام.
بنده یک vps لینوکس تهیه کرده ام و اولین بارم هست که میخواهم نصب و کانفیک را برای راه راندازی یک سایت ورد پرس انجام دهم .
لطفا دوستان حرفه ای کمک کنید تا این تاپیک به یک تاپیک جامع آموزشی تبدیل شود و کاربران و تازه واردان از سرگردانی بین مطالب آموزشی زیاد نجات پیدا کنند .
از کاربران هم میخواهم بهرین آرزو ها و دعا ها را در هر دینی هستند برای کسانی که در این تایپک آموزش میدهند و به سوالات پاسخ میدهند بکنند .
با تشکر از همه
- - - Updated - - -
سوال اول:
با توجه به گران شدن vps ها مجبوریم از منابع کمی استفاده کنیم یعنی مجبوریم کنترل پنل نصب نکنیم. سوال من این است که اگر بخواهم یک سایت ورد پرس راه اندازی کنم بدون اینکه کنترل پنل نصب کنم چه مراحلی دارد ؟ یعنی به ترتیب باید چه کارهایی انجام هم ؟
اگر حوصله دارید دستورات در پوتی را هم برای این کار از صفر تا 100 بنویسید.
-
تعداد تشکر ها از nokte به دلیل پست مفید
-
April 5th, 2019 03:00
# ADS
-
April 5th, 2019, 14:57
پاسخ : نصب و کانفیگ vps لینوکس از صفر تا 100 (کمک و آموزش)
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
April 8th, 2019, 01:57
سلام مجدد
من مراحل نصب و کانفیگ را جلو رفتم ولی در مرحله فعال سازی sql متوجه شدم که sql هنوز نصب نشده
من آخرین ورژن را طبق دستور زیر زدم ولی این پیغام را داد:
کد:
wget https://repo.mysql.com//mysql80-community-release-el7-2.noarch.rpm-bash: wget: command not found
فکر کنم به خاطر تحریم ایران اجازه دانلود نمیده
راه حل دوستان برای نصب sql و گذر از تحریم ایران چیه ؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید
من مطالب مربوط به میرور را هم در وب سایت ها دیدم ولی فکر کنم میرور فقط برای نصب و به روز رسانی خود لینکسه نه برای sql .
لطفا راهنمایی کنید
-
-
April 8th, 2019, 02:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nokte
سلام مجدد
من مراحل نصب و کانفیگ را جلو رفتم ولی در مرحله فعال سازی sql متوجه شدم که sql هنوز نصب نشده
من آخرین ورژن را طبق دستور زیر زدم ولی این پیغام را داد:
کد:
wget https://repo.mysql.com//mysql80-community-release-el7-2.noarch.rpm-bash: wget: command not found
فکر کنم به خاطر تحریم ایران اجازه دانلود نمیده
راه حل دوستان برای نصب sql و گذر از تحریم ایران چیه ؟
لطفا دقیق راهنمایی کنید
من مطالب مربوط به میرور را هم در وب سایت ها دیدم ولی فکر کنم میرور فقط برای نصب و به روز رسانی خود لینکسه نه برای sql .
لطفا راهنمایی کنید
برای دور زدن تحریم
فایل hosts رو باز کنید
این خطو بهش اضافه کنید
کد:
159.69.47.78 www.repo.mysql.com repo.mysql.com
سپس دستورات زیر رو بزنید
کد:
systemctl disable NetworkManager
systemctl stop NetworkManager
و سپس سرویس نتورک رو ری استارت کنید
-
-
April 8th, 2019, 09:53
مرسی از راهنماییتون ولی مهندس ای کاش دستورش را هم میزدید منکمیتازه کارم. فایل هاست را بخوام باز کنم چه دستوری باید بزنم
ضمن اینکه لینوکس من sentos ۷ می باشد و باید ظاهرا mariadb نصب کنم .
لطفا دستورات را به ترتیب لطف کنید تا همبه من و هم خیلی های دیگه کمککرده باشید. بازم ممنون از شما
-
-
April 8th, 2019, 10:24

نوشته اصلی توسط
nokte
مرسی از راهنماییتون ولی مهندس ای کاش دستورش را هم میزدید منکمیتازه کارم. فایل هاست را بخوام باز کنم چه دستوری باید بزنم
ضمن اینکه لینوکس من sentos ۷ می باشد و باید ظاهرا mariadb نصب کنم .
لطفا دستورات را به ترتیب لطف کنید تا همبه من و هم خیلی های دیگه کمککرده باشید. بازم ممنون از شما
برای باز کردن فایل هاست این دستور رو بزنید:
برای خروج هم ctrl+w و بعد y
برای ارتقاء به mariadb از داخل خود سی پنل وارد گزینه upgrade mysql/mariadb بشید و طبق ویزارد پیش برید.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
April 12th, 2019, 21:39
سوال من این است که اگر یک کنترل پنل مانند کلکسو و یا دایرکت ادمین نصب کنم آیا خودش sql , phpmyadmin و ... را هم نصب میکنه یا نه؟ باید جدا هر کدام را نصب کنم تا بتونم یک سایت ورد پرس بالا بیارم
-
-
April 12th, 2019, 22:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nokte
سوال من این است که اگر یک کنترل پنل مانند کلکسو و یا دایرکت ادمین نصب کنم آیا خودش sql , phpmyadmin و ... را هم نصب میکنه یا نه؟ باید جدا هر کدام را نصب کنم تا بتونم یک سایت ورد پرس بالا بیارم
بله ، شما وقتی یه کنترل پنل نصب میکنی به صورت اتوماتیک تمامی سرویس های مورد نیاز رو نصب میکنه
-