-
December 16th, 2016, 21:40
این نوع نوشتن عنوان اشتباهه؟
سلام خدمت دوستان
مثلا توی یک فروشگاه اینترنتی 2 تا محصول انگشتر نقره دارم که عین هم هستند اما نگین یکی از اونها نسبت به یکی دیگه بزرگتره.حالا اگه بخوام واسشون عنوان بنویسم(همون عنوانی که توی نتایج گوگل نشون داده میشه)چه جوری بنویسم بهتره به لحاظ سئو؟
اگه مثل حالت زیر بنویسم واسه سئو ضرر نداره؟منظورم اینه تکرار عنوان و مطلب تکراری حساب نمیشه؟
1)انگشتر نقره کد 20
2)انگشتر نقره کد 30
-
-
December 16th, 2016 21:40
# ADS
-
December 16th, 2016, 22:01
عضو انجمن
پاسخ : این نوع نوشتن عنوان اشتباهه؟
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2017, 22:04
عضو جدید
loadvps با پنج سال سابقه در زمینه ارائه انواع سرور های مجازی و اختصاصی – هاستینگ – دامنه – طراحی سایت – vps - میزبانی وب با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت
٠٢١٧٧٨٢٦٥٢٨-٠٩٣٥٤٢٥١٠٤٣ loadvps.com
t.me/loadvps
-
-
January 20th, 2017, 11:53
عضو انجمن
درود. تايتل مشابه در يك سايت موردي نداره. تايتل شما نبايد با سايت ها ديگه يكي باشه. پيروز باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 12:34
ن ضرری نداره اما سعی کن از مطالبی استفاده کنی ک مصرف کننده ها تو گوگل سرچ میکنن مثلا من اگ بخوام انگشتر نقره اینترنتی بخرم سرچ نمیکنم انگشتر نقره کد 20 معمولا از کلمات کلیدی بهتری استفاده میکنم
-
تعداد تشکر ها ازAliantik به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 13:09
عضو جدید
شما بین 60 تا 70 کاراکتر میتونید توی Title صفحه های سایتتون استفاده کنید. از این امکان بهترین استفاده را ببرید و سعی کنید کلمه کلیدی که براتون مهم هست هم توی تایتل حتما باشه و اگر اول تیتر باشه که چه بهتر
البته میتونید Title صفحه را متفاوت با عنوان کالایی که توی اون صفحه گذاشته اید انتخاب کنید.
-
تعداد تشکر ها از hamid1101 به دلیل پست مفید