با سلام
خدمت همه ی دوستان سلام مجدد عرض میکنم
لطفا و خواهشا کل متن رو مشاهده کنید
یک قالب وردپرس نیاز داریم برای سایت دانلود زیرنویس . با شرابط زیر ( ببخشید بنده صریح صحبت میکنم . دلیل بر بی ادبی بنده نیست دلیل بر پررویی و استخدام کارمند هم نیست . فقط چون این سایت برای ما مهم هست میخوام کار خوب انجام بشه )
1- طراحی فلت و زیبا و درخور شخصیت سایت ما و ساده ( از نظر کارکردن کاربران )
2 - کد نویسی دقیق بی عیب و نقص سبک و با متد روز ( html5 و ... )
3- امکانات اختصاصی ( کد نویسی ) که توضیح داده میشه
4 - سرعت کار . در مجموع بیش از یک هفته زمان نخواهیم داد از زمان واریز وجه اولیه تا نسخه ی نهایی
5 - سئو سئو و سئو . دوستانی که از نکات سئویی و الگوریتم های جدید گوگل با خبر نیستن لطفا و خواهشا شرکت نکنن. بنده از نکات پست زنی مطلع هستم ولی بخش قالب مربوط به طراح هست
6 - هزینه ی کم نمیخوایم ولی کد نویسی و طراحی ضعیف هم نمیخوایم . به صورت ساده پول خوب میدیم کار عالی تحویل میگیریم
7 - نمونه کار و نمونه کار و نمونه کار . بنده نمونه کار عالی میخوام که مشکلی با هم در بعد پیدا نکنیم
8 - شماره تماس و راه ارتباطی مستقیم . بنده نیاز به تیکتینگ و ... ندارم . در این سایت پیام دادم و در این سایت کار ها دنبال میشه
7- شیوه ی پرداخت با عرض معذرت و شرمندگی فراوان به این شکل هست
بعد از توافق سر قیمت و امکانات و زمان 50 تومن پیش پرداخت . بعد از psd هزینه ی کل پی اس دی و بعد از گرفتن اولین نمونه 50 درصد هزینه و بعد از نصب قالب بر روی هاست ما کل مبلغ پرداخت خواهد شد . اگر زمانی که توافق شده بیشتر بشه ضرر و زیان بر عهده ی طراح خواهد بود
ممنون میشم دوستانی که شرایط رو خوندن و میتونن به ما کمک کنن در همین انجمن نمونه کار زمان و مبلغ پیشنهادیشون رو ارسال کنن ( تلگرام و ... ممنون میشم ارسال نکنید )
عزیزانی که فقط توانایی طراحی psd و یا فقط کد نویسی رو هم دارن اعلام بفرمایند . برای دو بخش کردن سایت مشکلی نداریم ( سئو هم جدا باشه باز مشکلی نیست )
با تشکر و شرمنده که متن طولانی شد